No to czekamy, aż założysz swój autorski wątek w dziale Rodbuilding
#121 OFFLINE
Napisano 08 grudzień 2016 - 23:52
#122 OFFLINE
Napisano 09 grudzień 2016 - 18:50
Na razie na FB można prace kolegi podziwiać, część z nich można już było u nas na forum zobaczyć.
https://web.facebook...f=page_internal
#123 OFFLINE
Napisano 09 grudzień 2016 - 18:51
Mam nadzieję, że nie pomyliłem twórców
- workshoprods lubi to
#124 OFFLINE
Napisano 09 grudzień 2016 - 20:24
...ps dzięki za odpowiedz w powyzszym temacie:)
#125 OFFLINE
Napisano 09 grudzień 2016 - 20:49
Na razie na FB można prace kolegi podziwiać, część z nich można już było u nas na forum zobaczyć.
https://web.facebook...f=page_internal
A co jak ktoś nie ma fejsika i nie wie czy chce mieć jakoś czuję się coraz bardziej wyalienowany z rozentuzjazmowanego tłumu
- Friko, Fatso, Tomasz eS i 2 innych osób lubią to
#126 OFFLINE
Napisano 09 grudzień 2016 - 20:59
A co jak ktoś nie ma fejsika i nie wie czy chce mieć jakoś czuję się coraz bardziej wyalienowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Januszek czas założyć konto na FB .Będę miał nowego kolegę na FB .
Użytkownik Jozi edytował ten post 09 grudzień 2016 - 20:59
#127 ONLINE
Napisano 09 grudzień 2016 - 21:43
#128 OFFLINE
Napisano 09 grudzień 2016 - 22:39
Januszek czas założyć konto na FB .Będę miał nowego kolegę na FB .
Józiu, ale Ty we mnie i tak masz kolegę, w realu, PRAWDZIWEGO, nie wirtualnego z FB. Ja czułbym się jeszcze bardziej inwigilowany i chyba musiał bym zatrudnić rzecznika do spraw mediów. Jerka nie zawsze mam czas przeczytać, pisać prawie nigdy czasu nie starcza. W sumie to nie bardzo mam o czym. Ja rybom zdjęć nie robię
Przyjedziesz do mnie to Ci pokaże
O i już po problemie, nie muszę mieć FB
Jak jeszcze kolega @workshoprods swój wątek założy
- Friko, popper, Jozi i 1 inna osoba lubią to
#129 OFFLINE
Napisano 10 grudzień 2016 - 10:33
Janusz nie ma czego żałować, że nie masz fejsika
- Friko, mario, Paweł J i 1 inna osoba lubią to
#130 OFFLINE
Napisano 11 grudzień 2016 - 09:44
Fajnie,że Pan Viktor się ujawnił na forum...od dłuższego czasu śledzę twórczość na forach u sąsiadów i dla mnie jest to absolutny top ,zarówno pod względem designu,wykonania jak i zaplecza warsztatowego.
- Apioo i JanuszD lubią to
#131 OFFLINE
Napisano 11 grudzień 2016 - 11:25
Janusz nie ma czego żałować, że nie masz fejsika
Ależ ja niczego nie żałuję fejsik nie jest reglamentowany chyba
Fajnie,że Pan Viktor się ujawnił na forum...od dłuższego czasu śledzę twórczość na forach u sąsiadów i dla mnie jest to absolutny top ,zarówno pod względem designu,wykonania jak i zaplecza warsztatowego.
Ja kiedyś też trochę się rozglądałem, też mam dobre zdanie o poziomie RB i bardzo dobre o technice RB naszych sąsiadów, chyba nawet kiedyś o tym wspomniałem
Słowianie są kreatywni i pomysłowi
Tylko trochę w OT się wkręcamy
#132 OFFLINE
Napisano 11 grudzień 2016 - 13:24
piękne wędki, świetne pomysły - Witamy
ps. Polecam jeszcze poszukać Kovalev
foru893zqg.jpg 47,15 KB 36 Ilość pobrań
- woblerek48 lubi to
#133 OFFLINE
Napisano 08 styczeń 2017 - 11:57
#134 OFFLINE
Napisano 08 styczeń 2017 - 12:00
Jako że usłyszałem wiele sprzecznych opinii postanowiłem zapytać ogółu w odpowiednim wątku a mianowicie czy Matagi super seabass 8'6 20lb ogarnie woblery boleniowe sterowe 5-8gr ciągniete pod prąd bez nadmiernego ugięcia szczytówki?
Ogarnie
#135 OFFLINE
Napisano 08 styczeń 2017 - 15:37
#136 OFFLINE
Napisano 08 styczeń 2017 - 21:33
W takiej gramaturze na pewno. Mam ten model ,ale dłuższy. Ma cienki szczyt ...cienki ale o dziwo mocny i mimo 1.6 nie jest spolegliwy zbytnio ...
Dłuższy tzn. Super Seabass TR96? Mógłbyś napisać, jakie są jego możliwości rzutowe i jak wygląda jego praca w czasie holu?
#137 OFFLINE
Napisano 09 styczeń 2017 - 07:25
Dłuższy tzn. Super Seabass TR96? Mógłbyś napisać, jakie są jego możliwości rzutowe i jak wygląda jego praca w czasie holu?
Za jakiś czas. Puki co leży w szafie z przelotkami na taśmach...tzn będę go zbroil dopiero dla siebie...
#138 OFFLINE
Napisano 09 styczeń 2017 - 07:51
Witam
na horyzoncie na ten rok planowany Matagi SS LL , ale jest jeszcze kilka pytań i niewiadomych ......Dla ich wyjaśnienie pytanko o porównanie go z Phenixem fx 793 -2 / 10 lbs/ 14 g nie chcę zdublować nowego projektu -
fx użytkuję do obrotówek typ Meps 2/3 i małe woblery 4/6 cm do 7 g i w tym jest komfortowo . Natomiast nieco gorzej przy lekko agresywnym podbijaniu gumy i tutaj właśnie miałby pracować Matagi 3/4g - 7 g plus guma 2"-3"
raczej lekka i o małej akcji ....proszę o komentarze ...
pozdrawiam
Maciej
#139 OFFLINE
Napisano 09 styczeń 2017 - 14:18
na horyzoncie na ten rok planowany Matagi SS LL , ale jest jeszcze kilka pytań i niewiadomych ...... nieco gorzej przy lekko agresywnym podbijaniu gumy i tutaj właśnie miałby pracować Matagi 3/4g - 7 g plus guma 2"-3"
raczej lekka i o małej akcji ....proszę o komentarze ...
pozdrawiam
Maciej
W podanym wyżej zastosowaniu i przedziale wagowym sprawdzi się wzorowo. Z tym że przy 7g główce ta 3-calowa guma musi być rzeczywiście smukła. Jeżeli guma będzie grubsza to albo 2-calowej długości, albo trzeba zejść z ciężarem główki do 4-5 g.
- saitt lubi to
#140 OFFLINE
Napisano 10 styczeń 2017 - 10:48
Za jakiś czas. Puki co leży w szafie z przelotkami na taśmach...tzn będę go zbroil dopiero dla siebie...
OK. Za jakiś czas, gdy już będziesz miał wyrobioną opinię na temat tego konkretnego blanku (tzn. Super Seabass TR96), krótki opis na forum będzie mile widziany
Użytkownik Krzysiek Rogalski edytował ten post 10 styczeń 2017 - 10:49
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: blanki, blank, matagi
BLANKI
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
blank do lekkiego łowienia sandaczaNapisany przez FrenchRodbuilder , 02 paź 2024 |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blank pod pstrągi o długości 2.40 - 2.60 cm. Cw. 4-20 Gram. Głównie łowie na woblery.Napisany przez Livers , 02 paź 2023 batson suzuki, fishingart |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Zlecę naprawę dolnika muchówkiNapisany przez Adrian Tałocha , 11 kwi 2023 |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blank na sandacza do łowienia na lekkoNapisany przez DeeMeeD , 10 lis 2022 blank, sandacz na lekko |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blanki do łowienia na wormyNapisany przez 19john92 , 21 gru 2021 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych