No to się mecz zaczyna.........tyle, że wersja skrócona do kilku minut. Karne.
Stawiam na Holendrów, ale pensji bym na to nie postawił.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 09 lipiec 2014 - 23:35
No to się mecz zaczyna.........tyle, że wersja skrócona do kilku minut. Karne.
Stawiam na Holendrów, ale pensji bym na to nie postawił.
Napisano 09 lipiec 2014 - 23:38
Tez widze Holendrow, ale wolalbym sie mylic
Napisano 09 lipiec 2014 - 23:41
Kur.... nikt nie zapamięta dobrych 120 minut Vlaara tylko fatalnego karnego...........
Napisano 09 lipiec 2014 - 23:44
My name is ROMERO
Napisano 09 lipiec 2014 - 23:46
No to Niemcy przejada po nastepnej druzynie z hameryki
Napisano 09 lipiec 2014 - 23:47
No to mam komu kibicować w niedzielę
Napisano 09 lipiec 2014 - 23:50
To raczej Sergio Goycochea wrocil
Sergio_Goycochea.jpg 18,71 KB
2 Ilość pobrań
Użytkownik Guzu edytował ten post 09 lipiec 2014 - 23:52
Napisano 09 lipiec 2014 - 23:52
Tak.
W sumie to zbrakło gola w regulaminowym czasie gry. Kto liczy na karne, często się przeliczy.
Ciekaw jestem finału.
Napisano 09 lipiec 2014 - 23:54
Hmmmm...... Nie ma co ..... muszę przyznać, że mój faworyt odpadł. Nie wiem czy ktokolwiek stawiał na Argentynę w finale - ja nie.
Uważam, że van Gaal popełnił zasadniczy błąd wykorzystując ostatnią zmianę i pozbawiając się możliwości wprowadzenia Krula na karne. W sumie to jednak detale - trzeba przyznać, że Argentyna zagrała dziś bardzo dobry mecz przeciwko bardzo silnemu rywalowi,..... co tu dużo gadać drugi celny strzał Holendrów na bramkę dopiero w dogrywce. Szkoda mi Vllara, Sneidera mniej bo nigdy go nie lubiłem.
Napisano 09 lipiec 2014 - 23:55
Napisano 09 lipiec 2014 - 23:56
Obie drużyny miały bardzo mocne obrony, błędów nie było, choć gra kunktatorska. Mimo wszystko mecz na korzyść Argentyny, karne to potwierdziły, nie było pajacowania bramkarza holendrów, Argentyńczycy zrobili robotę i tyle w temacie. No to jeszcze teraz po zwycięstwo z niemcami ! Będzie ciężko, ale jak najbardziej jest to możliwe.
robert.bednarczyk, on 09 Jul 2014 - 22:54, said:
Hmmmm...... Nie ma co ..... muszę przyznać, że mój faworyt odpadł. Nie wiem czy ktokolwiek stawiał na Argentynę w finale - ja nie.
Uważam, że van Gaal popełnił zasadniczy błąd wykorzystując ostatnią zmianę i pozbawiając się możliwości wprowadzenia Krula na karne. W sumie to jednak detale - trzeba przyznać, że Argentyna zagrała dziś bardzo dobry mecz przeciwko bardzo silnemu rywalowi,..... co tu dużo gadać drugi celny strzał Holendrów na bramkę dopiero w dogrywce. Szkoda mi Vllara, Sneidera mniej bo nigdy go nie lubiłem.
Jak to mowia rozni "inni" Latynosi o Argentynczykach, oni sa jak "psy". Nawet jak sami nie maja jak wygrac to innym grac nie dadza i bedzie...to co bylo dzisiaj .
czemu nie bronił ten Krul? sprawdził się więc o co kaman?
Napisano 10 lipiec 2014 - 00:02
tibhar, on 09 Jul 2014 - 22:56, said:
czemu nie bronił ten Krul? sprawdził się więc o co kaman?
Nie mam pojęcia ...... Van Gaal kompletne pogubił się w fazie karnych - Huntelar - ostatnia zmiana - praktycznie nie wniósł nic, a dla Krula zabrakło miejsca. Nie rozumiem dlaczego Vlaar strzelał jako pierwszy ..... lepszych egzekutorów nie było ????? Choć z drugiej strony Sneider wszystko zrobił prawidłowo - silny strzał w róg, ...... i d...
Napisano 10 lipiec 2014 - 00:12
wedlug mnie van gaal wlasnorecznie wykastrowal wlasna druzyne, odbierajac jej ich najmocniejsza strone - szybki tempo football, holendrzy mieli dobre wyniki, poniewaz wygrywali poprzez pressing, zdobycie pilki, przejscie z 5-3-2 na 4-4-2, zdobycie przewagi w srodku pola i koncowa faze ataku w systemie 3-4-3 ... tego nie bylo juz w przedostatnim meczu, tego nie bylo takze dzisiaj ... natomiast argentyna grala jak zawsze - clever ... czekam na finalowego klasyka i zycze holandii mozliwosci rekompensaty w meczu o 3 miejsce z brazylia
Napisano 10 lipiec 2014 - 00:14
ten holenderski bramkarz dwie piłki mógł wybronić Jestem zdania, że ten Krul mógł dać radę..
Użytkownik tibhar edytował ten post 10 lipiec 2014 - 00:32
Napisano 10 lipiec 2014 - 00:43
Napisano 10 lipiec 2014 - 05:57
Napisano 10 lipiec 2014 - 06:13
pitt, on 09 Jul 2014 - 23:12, said:
wedlug mnie van gaal wlasnorecznie wykastrowal wlasna druzyne, odbierajac jej ich najmocniejsza strone - szybki tempo football, holendrzy mieli dobre wyniki, poniewaz wygrywali poprzez pressing, zdobycie pilki, przejscie z 5-3-2 na 4-4-2, zdobycie przewagi w srodku pola i koncowa faze ataku w systemie 3-4-3 ... tego nie bylo juz w przedostatnim meczu, tego nie bylo takze dzisiaj ... natomiast argentyna grala jak zawsze - clever ... czekam na finalowego klasyka i zycze holandii mozliwosci rekompensaty w meczu o 3 miejsce z brazylia
..pitt na selekcjonera drużyny narodowej !!!!...
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych