Nowy Hatch na pokładzie - model 7 Plus. Maszynka do kija Xi3 #8 na szczupaki i wszystkie duże ryby. Ponad rok rozpamiętywania, podchodów, szukania możliwości zakupu. Dzięki namiarom @tomaszek11 i pomocy K.Z. przy sprowadzeniu, odebrałem dzisiaj swój wymarzony jankeski młynek. Jest szansa, że jeszcze w tym roku zagra z niego "muzyka" (od piątku do niedzieli nad wodą). Fotka z oględzin "siódemki" w towarzystwie dwóch mniejszych braci "3" i "5".
No i wolne dni minęły, Hatch 7 podpięty wymrożony. Bardzo się starałem jednak ani jeden koleś szczupaczego rodu nie dał szansy mu zagrać. Młynek idealnie wyważa kij 9' #8 w moim przypadku SAGE Xi3. Idzie zima ruch na niebie, stada gęsi przecinały horyzont via Skandynawia - ciepłe kraje, watahy kormoranów dziesiątkują to co nie zeszło na głęboką wodę, po za tym cisza i spokój. Atrakcje - piątek skrzynka rosyjskiej ryby osobiście smażyłem, sobota dwie polskie gąski podane z rusztu, serwują koledzy żeglarze, biesiaduje kilkanaście osób. Słowem zakończenie sezonu w gronie przyjaciół bardzo akuratne...
Fotki młynka - na facia nie patrzcie, od jutra wchodzi na dietę, jak ktoś ma cudowną dajcie przepis na priv.
03.jpg 36,47 KB 7 Ilość pobrań 01.jpg 39,88 KB 8 Ilość pobrań 04.jpg 32,73 KB 8 Ilość pobrań 07.jpg 55,95 KB 8 Ilość pobrań
Użytkownik Andrzej Stanek edytował ten post 13 listopad 2016 - 23:29