A mo偶e troch臋 l偶ejszego?
Je艣li masz na my艣li wag臋, to fakt - NV-G w klasie 8/9 wa偶y 201,6 g a Hatch 7 - 240,8 g. Ciekaw jestem jak to czu膰 przy kiju w trakcie rzut贸w.
U偶ytkownik Andrzej Stanek edytowa艂 ten post 27 listopad 2016 - 22:29
Zaloguj si臋 lub Zarejestruj by otrzyma膰 pe艂en dost臋p do naszego forum.
Napisano 27 listopad 2016 - 22:19
A mo偶e troch臋 l偶ejszego?
Je艣li masz na my艣li wag臋, to fakt - NV-G w klasie 8/9 wa偶y 201,6 g a Hatch 7 - 240,8 g. Ciekaw jestem jak to czu膰 przy kiju w trakcie rzut贸w.
U偶ytkownik Andrzej Stanek edytowa艂 ten post 27 listopad 2016 - 22:29
Napisano 29 listopad 2016 - 20:44
Wreszcie dotar艂 brakuj膮cy element do w臋dki Hardy Lightweight, "kr臋cio艂" Hardy Lightweight model Featherweight. W nowym sezonie, b臋dzie wsp贸艂pracowa膰 (mam nadziej臋, 偶e dobrze) z link膮 RIO InTouch Trout LT WF#5. Poczekamy zobaczymy.
Napisano 29 listopad 2016 - 21:01
Marcin, 艣wietne zdj臋cia! Bardzo przyjemnie si臋 ogl膮da, prawie jak by trzyma膰 w r臋ce
Napisano 29 listopad 2016 - 21:08
Marcin, 艣wietne zdj臋cia! Bardzo przyjemnie si臋 ogl膮da, prawie jak by trzyma膰 w r臋ce
Irek, dzi臋kuj臋 bardzo
Napisano 29 listopad 2016 - 21:20
Marcus - super fajny zestaw.Gratuluj臋
.Niestety nie mog臋 艂owi膰 na klasyki click - dzwi臋k z ka偶dym sezonem bardziej mi przeszkadza.Zaburzenia w odbiorze pewnych dwi臋k贸w niestety...
Akcja w臋dziska, o tym nam napisz.Uchwyt powala, Hardy ma nadal klas臋..
.
Zamieszczam zdj臋cie ko艂owrotka, kt贸ry przyni贸s艂 mi w tym roku rekordowego potoka, to delikatny Lamson.
2 lata temu w pojedynku z pomorskim bagnem naprawd臋 si臋 sprawdzi艂 .
Wpad艂em wtedy w moczary, walczylem p贸艂 godziny wype艂zajac, dowlok艂em si臋 do auta i drzema艂em godzin臋 w kombiaku kompletnie wyko艅czony po kolejnym samotnym wypadzie.(by艂o cienko, przez chwil臋 by艂o naprawd臋 cienko...)
Po obudzeniu ogarniaj膮c graty zrobi艂em to zdj臋cie. zamoczylem ko艂owrotek, op艂uka艂em i doprawdy odzyska艂 wigor.
Cho膰 ceni臋 nautiki musz臋 przyzna膰, 偶e tej rolce nic nie mozna zarzuci膰...
DSCN0047.JPG 79,94 KB 10 Ilo艣膰 pobra艅
Napisano 29 listopad 2016 - 21:32
Utyrany ten Lamson, oj utyrany. Ale klas臋 ko艂owrotk贸w poznaje si臋 w艂asne w takich momentach. Oczywi艣cie po holu wielkich ryb te偶. No i ten Z-Axis, jego ziele艅 ..... Te偶 pi臋kna.
Napisano 30 listopad 2016 - 19:00
Marcus, doskona艂y zestaw. Wszystko mi si臋 w nim podoba; to mocowanie ko艂owrotka tradycyjne, jak w starych klejonkach...
Niby zestaw pro艣ciutki, a z jakim smakiem. C贸偶, Hardy!
Gratuluj臋.
Napisano 30 listopad 2016 - 20:04
Marcus - super fajny zestaw.Gratuluj臋
.Niestety nie mog臋 艂owi膰 na klasyki click - dzwi臋k z ka偶dym sezonem bardziej mi przeszkadza.Zaburzenia w odbiorze pewnych dwi臋k贸w niestety...
Akcja w臋dziska, o tym nam napisz.Uchwyt powala, Hardy ma nadal klas臋..
Dzi臋kuj臋 Pawe艂 D藕wi臋k jest specyficzny to trzeba przyzna膰. Je艣li chodzi o akcj臋 w臋dki to b臋dzie trzeba poczeka膰 do nast臋pnego roku, niestety
Marcus, doskona艂y zestaw. Wszystko mi si臋 w nim podoba; to mocowanie ko艂owrotka tradycyjne, jak w starych klejonkach...
Niby zestaw pro艣ciutki, a z jakim smakiem. C贸偶, Hardy!
Gratuluj臋.
Dzi臋kuj臋 Ryszardzie Zgadza si臋 zestaw pro艣ciutki, ale w co艣 nim jest. Co racja to racja, uchwyt mnie te偶 powali艂 (mocno trzyma ko艂owrotek). Mam nadziej臋, 偶e zestaw si臋 sprawdzi, wyj艣cia nie ma
Napisano 08 grudzie艅 2016 - 01:19
Napisano 08 grudzie艅 2016 - 15:43
U偶ytkownik robert.bednarczyk edytowa艂 ten post 08 grudzie艅 2016 - 15:43
Napisano 08 grudzie艅 2016 - 18:00
Dzi臋ki Robert za foty. Ciekawo艣膰 zaspokojona, 艣pi臋 spokojnie - Hatch rules... Linka kt贸r膮 kupi艂e艣 dla mnie (DZI臉KI) w niedziel臋 przejdzie pierwsze testy, oby mr贸z nie pokrzy偶owa艂 plan贸w.
linka-RIO.jpg 68,69 KB 8 Ilo艣膰 pobra艅
https://www.facebook...&type=3
U偶ytkownik Andrzej Stanek edytowa艂 ten post 08 grudzie艅 2016 - 18:01
Napisano 08 grudzie艅 2016 - 18:01
"Wreszcie dotar艂 brakuj膮cy element do w臋dki Hardy Lightweight, "kr臋cio艂" Hardy Lightweight model Featherweight. W nowym sezonie, b臋dzie wsp贸艂pracowa膰 (mam nadziej臋, 偶e dobrze) z link膮 RIO InTouch Trout LT WF#5. Poczekamy zobaczymy".
Wkr臋ty dobrze dokr臋ci艂e艣? Czy na kleju s膮?
Napisano 08 grudzie艅 2016 - 19:50
Roberto - gratuluj臋 X-a. Czarny mat- to wyj膮tek
" B臋dzie Pan zadowolony "
Poniewa偶 to w膮tek wybitnie sprz臋ciarski dodam, 偶e X jest 艣wietnym ko艂owrotkiem, kt贸ry niewiele ustepuje kultowemu NV/NVG.
Los/przypadek/opatrzno艣膰 (wybierz wlasciwe ) sprawi艂y, 偶e mog臋 oceni膰 wszystkie modele nauti dostepne na rynku i nowo艣膰 czyli x robi doskona艂e wra偶enie...
A na koniec fotka x-a, juz po rybnej inicjacji...
DSCN0007.JPG 65,83 KB 9 Ilo艣膰 pobra艅
Napisano 08 grudzie艅 2016 - 20:53
Wkr臋ty dobrze dokr臋ci艂e艣? Czy na kleju s膮?
Na gumk臋 recepturk臋
Napisano 08 grudzie艅 2016 - 22:05
Roberto - gratuluj臋 X-a. Czarny mat- to wyj膮tek
" B臋dzie Pan zadowolony "
Poniewa偶 to w膮tek wybitnie sprz臋ciarski dodam, 偶e X jest 艣wietnym ko艂owrotkiem, kt贸ry niewiele ustepuje kultowemu NV/NVG.]
Napisano 10 grudzie艅 2016 - 14:55
No i mam. Kolejne ko艂owrotki od Sage'a.
Tym razem co艣 do "suchych" zestaw贸w i delikatnego 艂owienia.
Oba Clicki w rozmiarach 3/4/5.
Kolor lime podnosi ich warto艣膰 o jakie艣 35% i tym samym sprawia, 偶e ca艂a reszta wygl膮da blado w ich otoczeniu ;-)
Niech si臋 chowaj膮 wszystkie Nautiliusy :-D
Napisano 11 grudzie艅 2016 - 08:39
Panie Michale,
Gratuluj臋 pi臋knych ko艂owrotk贸w. Do Pana Sage CIRCA 389-4 b臋dzie pasowa艂 idealnie. Mam wszystkie trzy generacje CLICK'a. Wszystkie bardzo lubi臋.
W艂odek. 11021286_799708616774367_8941868554752097205_o.jpg 77,64 KB 8 Ilo艣膰 pobra艅 click02.jpg 71,09 KB 8 Ilo艣膰 pobra艅 800.sage.click.456.p1280506.jpg 221,12 KB 8 Ilo艣膰 pobra艅
U偶ytkownik W艂odzimierz Janowicz edytowa艂 ten post 11 grudzie艅 2016 - 08:40
Napisano 11 grudzie艅 2016 - 09:46
Oba Clicki w rozmiarach 3/4/5.Kolor lime podnosi ich warto艣膰 o jakie艣 35% i tym samym sprawia, 偶e ca艂a reszta wygl膮da blado w ich otoczeniu ;-)
Pi臋kne ko艂owrotki, 艣liczny kolor.Kiedy艣 saab mia艂 tak膮 barw臋 karoserii swych po艣cigowc贸w.
Poniewa偶 to ranking subiektywny, oparty na w艂asnych spostrze偶eniach ( lub co lepsze-do艣wiadczeniach eksploatacyjnych), ch臋tnie obejrz臋 zdj臋cia tych ko艂owrotk贸w z nawini臋tymi linkami i w r贸偶nych w臋dkarskich okolicznosciach.
No bo przecie偶 o to w tym w膮tku chodzi, prawda?
Napisano 11 grudzie艅 2016 - 10:01
najlepszy ko艂owrotek to ten, ktory mamy przykr臋cony do kija nad wod膮 ;-)
Bez wzgl臋du na wielko艣膰, kolor czy producenta.
Przekona艂em sie o tym kilka lat temu gdy wybra艂em si臋 na ryby chwilk臋 po tym jak przewija艂em linki i w po艣piechu zostawi艂em kr臋cio艂 na stole zamiast wsadzi膰 go w kiesze艅 kamizelki ;-)
Napisano 11 grudzie艅 2016 - 11:34
Oba Clicki w rozmiarach 3/4/5.
Kolor lime podnosi ich warto艣膰 o jakie艣 35% i tym samym sprawia, 偶e ca艂a reszta wygl膮da blado w ich otoczeniu ;-)
0 u偶ytkownik贸w, 1 go艣ci, 0 anonimowych