Dziękuję Darku za podjęcie się tego zadania.
Osobista prośba. Darujmy sobie posty w stylu "przelane", "ja też się dorzuciłem" itd. To indywidualny dar każdego z nas, a nie okazja do zabłyśnięcia, czy chwalenia się na forum. Jeden przeleje 10 zł, drugi uklęknie i się pomodli- każdy według własnego uznania, poglądów i możliwości.
Tak jak i nie jestem za tworzeniem listy, kto ile pieniędzy przelał. Rozumiem, że kolega @siwypike chce być w porządku w stosunku do nas, jednak to chyba nie czas i nie miejsce na takie rozliczenia. Nikt chyba nie wątpi w uczciwość kolegi, że będzie chciał go sprawdzać. Kombinatorów i chcących zarobić na ludzkiej krzywdzie w takich momentach życie samo rozliczy.
Dajmy spokój, bo za chwilę dojdziemy do absurdu okazywania paragonu z kwiaciarni...
Nie znałem osobiście Krystiana. Nie raz pewnie się z nim nie zgadzałem, mogłem mieć odmienne poglądy na pewne sprawy, ale teraz nie ma to żadnego znaczenia, bo odszedł jeden z nas. Co niestety jest tragedią wielu osób najbliższych i teraz na tym należy się skupić i na godnym pożegnaniu kolegi-wędkarza.