Mógłby ktoś mi wytłumaczyć jak mam rozumieć w rękawiczkach Keitech Salt Game Gloves rozmiar LL , LLL . Potrzebuję normalnego L
Kupiłeś te rękawiczki? Jak się sprawdzają?
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 14 grudzień 2020 - 20:34
Mógłby ktoś mi wytłumaczyć jak mam rozumieć w rękawiczkach Keitech Salt Game Gloves rozmiar LL , LLL . Potrzebuję normalnego L
Napisano 14 grudzień 2020 - 20:43
Napisano 17 grudzień 2020 - 20:21
Napisano 17 grudzień 2020 - 20:35
Przyszły imax Oceanic i scierra sensi-dry. Są bardzo fajne... Ale do łowienia się nie nadadzą. Są zdecydowanie zbyt grube i czucia to w nich nie będzie. Będą do chodzenia zima... Jeszcze zamówię chyba scierra lite lateksowe.
Ja bym powiedział, że to kwestie bardzo indywidualne ... Do micro przynęt na pewno nie, ale do wypuszczenia okonika nawet 12 czy 15 cm. nadają się według mnie całkiem dobrze. Do zmiany przynęty po prostu zdejmuję. A i dodam, że posiadam obydwa modele.
Napisano 17 grudzień 2020 - 21:03
Napisano 17 grudzień 2020 - 21:11
Może kwestia przyzwyczajenia. A używałeś scierra lite?
Nie, scierra lite nie używałem. Moim zdaniem tak naprawdę to bardziej przeszkadza to, że pod rzepami nie ma jakiegoś rozciągliwego materiału i po prostu wiatr tam zawiewa konkretnie zwłaszcza jak jest na minusie
Napisano 31 grudzień 2020 - 23:52
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Rekawice przeciwsloneczneNapisany przez Guzu , 01 sty 2016 rękawiczki |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Rękawice do jesiennego spiningu - jakie?Napisany przez Bandit , 02 paź 2015 rękawiczki |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Rękawice do spinningu na ciepłe dniNapisany przez Popej , 19 maj 2015 rękawiczki |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Rękawiczki RapalaNapisany przez Manniek66 , 31 paź 2013 rękawiczki |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Rękawiczki NeoprenoweNapisany przez zenek , 02 paź 2013 rękawiczki |