A możesz pokazać jak to wygląda z tym stolikiem i uchwytami na wędki?
Tak jak maweric wkleił, tylko ja dokleiłem niżej prowadnice, bo w tej fotce co Rysiek zamieścił, to jest utrudnione operowanie wiosłami. Zdjęcie też już trochę nieaktualne, bo zmodyfikowałem, do echa dołożyłem wspomniany uchwyt RAM MOUNT na gps Garmina i mam kombajn.
Który wygląda tak
Na tym zdjęciu akurat bez wędek, ale na doklejonej niżej prowadnicy. Dokleiłem też prowadnicę przy pawęży, na którą zakładam lekko zmodyfikowany
uchwyt berkleya na 3 wędki.
Tym sposobem mogę na gumiaku przewozić w sposób bezpieczny do 6 wędzisk, bo jeszcze na jednym ze zdjęć widać gniazdo od uchwytu trolingowego, w którym też może być transportowana wędka. Sprawdzone trzymają się w uchwytach nawet przy dużej fali przy maksymalnej prędkości, do tego mam masę możliwości konfiguracyjnych jak trzymać wędki na pokładzie w trakcie pływania, prowadnice pod echo są doklejone na obu balonach tak gdzieś na 1/3 dł balona żebym mógł echo mocować i przesuwać według aktualnych potrzeb.
Doklejam zdjęcie jak ten uchwyt berkleya razem z wędkami prezentuje się na prowadnicy głównej ławeczkowej.
Załączone pliki
Użytkownik Sołtys edytował ten post 15 luty 2017 - 08:26