Nie wiesz jak większe się cenowo mają ?Jak sezon na zakup mpontonu to sezon. Czeka na mnie za wschodnią granicą pontonik do odbioru . K-330D z alu.
Użytkownik Tomasz eS edytował ten post 15 marzec 2015 - 20:44
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 15 marzec 2015 - 18:58
Nie wiesz jak większe się cenowo mają ?Jak sezon na zakup mpontonu to sezon. Czeka na mnie za wschodnią granicą pontonik do odbioru . K-330D z alu.
Użytkownik Tomasz eS edytował ten post 15 marzec 2015 - 20:44
Napisano 15 marzec 2015 - 19:43
Napisano 15 marzec 2015 - 19:52
Niestety zły okres na zakup pontonu,aktualny kurs $ 3,95, bankowy ponad 4 zł robi cenę. Jak poszukasz, potargujesz pewnie znajdziesz, modele z zeszłego roku mają jeszcze w starej cenie, ale to już końcówka.
Napisano 15 marzec 2015 - 20:15
Nie wiesz jak większe się cenowo mają ?
Daj tel. na priv to powiem co i jak.
Podepnę się pod temat odnośnie zakupu pontonu. Uzbierałem 3000zł i planuję w ciągu miesiąca dokonać zakupu. Po lekturze wielu tematów i artykułów zdecydowałem się na długość 330-360cm (ideałem byłoby 350cm). Co można znaleźć dobrego w tej cenie? Nie mogę dołożyć już ani złotówki. Z tym, że jeśli to miało by być 330cm to chciałbym się zmieścić w niższej kwocie ok 2500zł
Jak wyżej.
Napisano 15 marzec 2015 - 20:15
Niestety zły okres na zakup pontonu,aktualny kurs $ 3,95, bankowy ponad 4 zł robi cenę. Jak poszukasz, potargujesz pewnie znajdziesz, modele z zeszłego roku mają jeszcze w starej cenie, ale to już końcówka.
Wiem, wiem. Ale sezon zbliża się wielkimi krokami
Napisano 15 marzec 2015 - 21:23
Sezon się zbliża to fakt, ale $ bardzo pędzi , prognozy są nie ciekawe więc jak najszybciej ruszaj na Ukrainę i odbieraj gumiaka. Co dzień będzie droższy o parę groszy.
Napisano 15 marzec 2015 - 21:31
Nie będzie. Cena na Ukrainie ustalona w PLN . Poza tym, jak hrywna będzie tak ciagle spadała to pewnie cenę w USD obniżą.
Napisano 16 marzec 2015 - 13:59
Właśnie a nawiązując do tematu... kiedy jest sezon na pojawienie się nowych pontonów. Czy nowości na rok 2015 są już w sprzedaży, czy pojawią się powiedzmy za miesiąc. Jestem, już o krok od kupienia pontonu, max za trzy tygodnie chcę zamówić. Jednak może warto poczekać bo pojawi się coś nowego i będzie więcej propozycji do rozważenia
Napisano 16 marzec 2015 - 17:10
Sezon jest zawsze , ale lepsze ceny bywają pod koniec roku, wtedy się wyprzedaje modele z danego roku. Towar na dany rok zamawia się na początku roku , grudnia dostawa koniec stycznia, kolejna koniec marca, a pózniej wszystko zależy od popytu. Co do czekania, to chyba błędna decyzja z powodu kursu $, cały czas idzie w górę wiec ceny skoczą również. Z nowości , biała knaga samozaciskowa i nic ciekawego.
Napisano 16 marzec 2015 - 19:32
No to ja stałem się "dumnym i bladym" posiadaczem Busha Crab 330.
W minioną niedzielę nastąpiło pierwsze wodowanie oraz pierwsza ryba.
Tak wygląda ponton :
A tak wygląda pierwsza ryba
Dobrze, że ponton był zakotwiczony, bo nie wiem jak to, w przeciwnym razie mogłoby się skończyć
Napisano 16 marzec 2015 - 19:35
Użytkownik Tomasz eS edytował ten post 16 marzec 2015 - 19:35
Napisano 16 marzec 2015 - 19:40
Litery i cyfry wykonane są z tego samego materiału co ponton. Chłopaki z Tokarexu spisali się na medal
Napisano 16 marzec 2015 - 19:42
Litery i cyfry wykonane są z tego samego materiału co ponton. Chłopaki z Tokarexu spisali się na medal
Napisano 16 marzec 2015 - 19:47
Ja się poddałem w przedbiegach. Zleciłem w Tokarexie. Wykonanie naprawdę satysfakcjonujące i mogę szczerze polecieć. Zresztą obsługa i podejście do klienta godne pochwały. Przynajmniej na etapie doradzania i sprzedaży
Napisano 16 marzec 2015 - 20:52
Tomek a jak twoje cyferki i literki, trzymają się ???
Napisano 16 marzec 2015 - 21:03
Moje robione na szybko taśmą klejąca prowizorka najlepsza... Miało być na chwile a miną sezon...Tomek a jak twoje cyferki i literki, trzymają się ???
Napisano 16 marzec 2015 - 21:20
Właśnie dla tego pytam, bo wiedziałem, że zostanie na długo , a ja zorganizowałem oryginalną farbę i rozpuszczalnik do pontonów, np: numerów w kolorze białym i czarnym. Pierwsze malowanie po świętach.
Napisano 16 marzec 2015 - 21:21
Właśnie dla tego pytam, bo wiedziałem, że zostanie na długo , a ja zorganizowałem oryginalną farbę i rozpuszczalnik do pontonów, np: numerów w kolorze białym i czarnym. Pierwsze malowanie po świętach.
Napisano 16 marzec 2015 - 21:35
Od mojego producenta o małych rączkach i dziwnych oczach , prosiłem drania 3 lata , i innych też żaden nie chciał sprzedać nawet 100ml, to jest ta farba co są napisy w środku pontonu , w okolicach zaworu ..
Napisano 16 marzec 2015 - 21:37
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych