Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

X edycja - WYPRZEDAŻ GARAŻOWA - 2025
Po raz dziesiąty spotkamy się na wyprzedaży garażowej - 5 kwietnia 2025 r (startujemy o godz. 10:00 a kończymy o 15:00). Dla publiczności (osób kupujących) wejście będzie jak zawsze bezpłatne i bez żadnych ograniczeń. Ostatni garaż był jednym z najbardziej udanych jeśli chodzi o ilość kupujących a na X jubileuszowym planujemy podbić rekord frekwencyjny!
Rezerwacja stolików dla sprzedających -> Wyprzedaż garażowa - rezerwacja stolików

Zdjęcie

Zalew Siemianówka

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5104 odpowiedzi w tym temacie

#3121 OFFLINE   Jacques

Jacques

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 118 postów
  • LokalizacjaPodlasie
  • Imię:Jacek

Napisano 29 listopad 2019 - 14:13

słyszałem, że na którymś ze slipów SR skasowała gościa co miał krótkie szczupaki

mała rzecz a cieszy :)

• sk_wonsz lubi to

#3122 OFFLINE   compi

compi

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 274 postów
  • LokalizacjaPodlaskie
  • Imię:Piotr

Napisano 29 listopad 2019 - 14:34

Jakże budująca wiadomość :)

#3123 OFFLINE   mentnooki

mentnooki

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 467 postów
  • Lokalizacjasiedlce
  • Imię:ANDRZEJ
  • Nazwisko:KRUK

Napisano 29 listopad 2019 - 15:09

Tak jak piszesz szkoda że tak późno ale lepiej późno niż wcale.Kontrola co dzień na slipie goscie mieli 7 ryb .Sandał 65 szczupak 60 i o kur..wa 5 krótkich szczupaków w tym najmniejszy 35cm .Ja pierdo...le.Nówka nissan casqai łódka tez nie brzydka z windą kotwiczną. Bieda ich zmusiła rej sam .BI

• homax i Byniek lubią to

#3124 OFFLINE   bho70

bho70

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 127 postów
  • LokalizacjaPodlaskie
  • Imię:raffik
  • Nazwisko:mmm

Napisano 29 listopad 2019 - 15:17

Mam nadzieję że troszeczkę ich zapiekło i mandat był odczuwalny. Szkoda że nie ma czegoś takiego jak wykluczenia, takiej kary dodatkowej. Powiedzmy za pierwszy raz kiedy łamiesz regulamin 30 dni wolnego od łowienia. :) . To byłby czas na przemyślenie swojego postępowania.

PS.

I ukłon w stronę tych co nie lubią trollingu (ja nie, i uważam że to człowiek jest winny a nie metoda) jeszcze dodatkowo utrata pozwolenia na trolling i konieczność wykupienia po tych 30 dniach (o ile ktoś chce dalej łowić tą metodą) kolejnej opłaty ale razy 2.

Użytkownik bho70 edytował ten post 29 listopad 2019 - 15:22

• Byniek lubi to

#3125 OFFLINE   compi

compi

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 274 postów
  • LokalizacjaPodlaskie

Napisano 29 listopad 2019 - 15:23

Tak jak piszesz szkoda że tak późno ale lepiej późno niż wcale.Kontrola co dzień na slipie goscie mieli 7 ryb .Sandał 65 szczupak 60 i o kur..wa 5 krótkich szczupaków w tym najmniejszy 35cm .Ja pierdo...le.Nówka nissan casqai łódka tez nie brzydka z windą kotwiczną. Bieda ich zmusiła rej sam .BI

Nissan taki wpadający w lekki brąz, a kierownik tęgi? Chyba znam.

#3126 OFFLINE   mentnooki

mentnooki

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 467 postów
  • Lokalizacjasiedlce
  • Imię:ANDRZEJ
  • Nazwisko:KRUK

Napisano 29 listopad 2019 - 15:26

Hej, jak tam dziś na wodzie, ruszyło się coś czy jutro będzie luz na wodzie ;)

Andrzeju ja również życzę ci najlepszego posłuchaj kolegi . Ja łowię na siemce ładnych kilkanaście lat.Odpuść sobie nie warto prognozy są nie ciekawe..Ja spożywam .Myślę o następnym weekendzie. W tym tygodniu kolega jednego wyłowił z zalanej łódki ,a z tego co widziałem twoja też nie za wielka .Posłuchaj się bo ta woda jest piękna ale potrafi być naprawdę wredna .Szkoda życia.

• compi lubi to

#3127 OFFLINE   kristofer232

kristofer232

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 393 postów
  • LokalizacjaBiałystok
  • Imię:Krzysiek

Napisano 29 listopad 2019 - 15:27

Auto kojarzę też ze slipu, bardzo dobrze, k....a wstydu nie mają. Teraz jak słabsze dni to wezmą wszystko, bo jak na pusto wrócić do domu.

#3128 OFFLINE   arci10

arci10

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 26 postów

Napisano 29 listopad 2019 - 15:56

Mam nadzieję że troszeczkę ich zapiekło i mandat był odczuwalny. Szkoda że nie ma czegoś takiego jak wykluczenia, takiej kary dodatkowej. Powiedzmy za pierwszy raz kiedy łamiesz regulamin 30 dni wolnego od łowienia. :) . To byłby czas na przemyślenie swojego postępowania.

PS.
I ukłon w stronę tych co nie lubią trollingu (ja nie, i uważam że to człowiek jest winny a nie metoda) jeszcze dodatkowo utrata pozwolenia na trolling i konieczność wykupienia po tych 30 dniach (o ile ktoś chce dalej łowić tą metodą) kolejnej opłaty ale razy 2.

Koledzy jeśli macie jakieś pomysły na ochronę siemianowki i nie tylko, idźcie na zebranie waszego koła, złóżcie wniosek i jeśli przejdzie okręg się nim zajmie bo ma taki obowiązek

#3129 OFFLINE   szydłoś

szydłoś

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 610 postów
  • LokalizacjaBiebrzańska Kraina
  • Imię:Andrzej
  • Nazwisko:Sz.

Napisano 29 listopad 2019 - 17:15

Serdeczny kolego po kiju, przeczytaj prognozę pogody na ICM i z racji swoich imienin zaproś kolegów i wypijcie kilka drinków. W taki wiatr nic nie zdziałasz na Siemianówce.

Wszystkiego najlepszego w dniu imienin.

chyba mamy inne prognozy  ;) Jedynie skok ciśnienia może martwić,wiaterek ma być ale żeby aż tak mocno to chyba nie.No nic  klamka zapadła ,pojedziemy najwyżej przeczekamy w dobrym towarzystwie.Niedziela chyba nie bedzie aż tak straszna. Mętnooki Dzięki i Tobie również moc życzeń :) Woda wielka i wiadomo respekt trzeba mieć i tak jest.

Użytkownik szydłoś edytował ten post 29 listopad 2019 - 17:22

#3130 OFFLINE   mariusz1976

mariusz1976

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 221 postów
  • LokalizacjaSuwalszczyzna.
  • Imię:Mariusz

Napisano 29 listopad 2019 - 17:17

Koledzy jeśli macie jakieś pomysły na ochronę siemianowki i nie tylko, idźcie na zebranie waszego koła, złóżcie wniosek i jeśli przejdzie okręg się nim zajmie bo ma taki obowiązek

Okręg się zajmie na walnym, ale głosować będą delegaci z całego okręgu, a nie wszystkich obchodzi los siemianówki, np. W Suwałkach czy Augustowie, ale jak kolega napisał trzeba przekonać delegatów swoich kół aby głosowali jak trzeba, tylko kto to zrobi, u mnie w kole na walne-sprawozdawcze przychodzi tylko zarząd koła, zwykli członkowie praktycznie wogule nie pojawiają się, a do koła należy prawie 600 osób.

Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka

#3131 OFFLINE   Krzysztof S.

Krzysztof S.

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 25 postów
  • LokalizacjaBiałystok
  • Imię:Krzysztof

Napisano 29 listopad 2019 - 17:26

Okręg się zajmie na walnym, ale głosować będą delegaci z całego okręgu, a nie wszystkich obchodzi los siemianówki, np. W Suwałkach czy Augustowie, ale jak kolega napisał trzeba przekonać delegatów swoich kół aby głosowali jak trzeba, tylko kto to zrobi, u mnie w kole na walne-sprawozdawcze przychodzi tylko zarząd koła, zwykli członkowie praktycznie wogule nie pojawiają się, a do koła należy prawie 600 osób.

No właśnie koledzy co zdziałaliście  na sprawozdawczych? U nas w  kole 1 wniosek przeszedł . w sprawie - tak mi się wydaje ochrony Siemianówki. Pewne natomiast jest  że dalej przepadnie.

#3132 OFFLINE   mariusz1976

mariusz1976

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 221 postów
  • LokalizacjaSuwalszczyzna.
  • Imię:Mariusz

Napisano 29 listopad 2019 - 17:29

No właśnie koledzy co zdziałaliście na sprawozdawczych? U nas w kole 1 wniosek przeszedł . w sprawie - tak mi się wydaje ochrony Siemianówki. Pewne natomiast jest że dalej przepadnie.

Koło nr1 ? Z kąd?

#3133 OFFLINE   Beny

Beny

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 57 postów
  • LokalizacjaSupraśl/Białystok/Skomack Wielki

Napisano 29 listopad 2019 - 18:36

dziś  pogoda paskudna, ale o dziwo dużych fal nie było do  godziny 14.  Ryby nie gryzły :)  Jeden szczupak 55 i jeden okoń około 30. Łódek  mało. Nawet bardzo mało jak na siemkę.  Widziałem strażników SSR na  torach. to plus.  Ciekaw jestem tylko gdzie byli jak przez 2 miesiące katowano ryby w opór a ich nie było.... :|

#3134 OFFLINE   Krystianin

Krystianin

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 124 postów
  • Imię:Krystian
  • Nazwisko:K

Napisano 29 listopad 2019 - 18:47

dziś pogoda paskudna, ale o dziwo dużych fal nie było do godziny 14. Ryby nie gryzły :) Jeden szczupak 55 i jeden okoń około 30. Łódek mało. Nawet bardzo mało jak na siemkę. Widziałem strażników SSR na torach. to plus. Ciekaw jestem tylko gdzie byli jak przez 2 miesiące katowano ryby w opór a ich nie było.... :|

Hmmm... a słyszałem ze gryzły i to nawet nieźle... a jeśli chodzi o SSR , to zapraszam do wstąpienia w jej szeregi , może bedziesz skuteczniejszy ,dysponując swoim nieograniczonym czasem prywatnym.

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Użytkownik Krystianin edytował ten post 29 listopad 2019 - 18:51

• szydłoś i jacekp29 lubią to

#3135 OFFLINE   Beny

Beny

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 57 postów

Napisano 29 listopad 2019 - 18:54

Krystianin :)     byłem w ssr , znam, wiem jak działa i dlatego nie polecam :)  działałem za "poprzedniego komendanta". W sumie nic dobrego nie mogę  powiedzieć...

Użytkownik Beny edytował ten post 29 listopad 2019 - 18:55

#3136 OFFLINE   Krystianin

Krystianin

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 124 postów

Napisano 29 listopad 2019 - 19:08

Spoko .. o poprzednim utroju politycznym, tęz nic dobrego nie można powiedzieć. Jak bedzięmy szli tą drogą , to nigdy nic sie nie zmieni.Proponuje przyjść na zebranie/spotkanie , w którym uczsteniczy obecny komendant SSR i tam opowiedzieć o zastrzeżeniach co do działań .

• szydłoś lubi to

#3137 OFFLINE   Beny

Beny

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 57 postów

Napisano 29 listopad 2019 - 19:13

Z obecnym komendantem jeździłem na kontrole.   Po tym co zobaczyłem, co się dowiedziałem  i co nie wyszło na jaw powiedziałem sobie, że nigdy więcej nie będę poświęcał swojego czasu/zdrowia/pasji  dla pzw... no chyba, że  nastąpi  wymiana całego zarządu. CAŁEGO :)

#3138 OFFLINE   Krystianin

Krystianin

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 124 postów

Napisano 29 listopad 2019 - 19:21

Z obecnym komendantem jeździłem na kontrole.   Po tym co zobaczyłem, co się dowiedziałem  i co nie wyszło na jaw powiedziałem sobie, że nigdy więcej nie będę poświęcał swojego czasu/zdrowia/pasji  dla pzw... no chyba, że  nastąpi  wymiana całego zarządu. CAŁEGO :)

W takim razie , tym bardziej proponuje zagrać w otwarte karty. Takie gadanie .." co zobaczylem , co sie dowiedziałem " ale nie powiem ...  Beny.... KONKRETY a nie bicie piany  i żale na JB

#3139 OFFLINE   Beny

Beny

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 57 postów

Napisano 29 listopad 2019 - 19:27

Priv napisze, bo  nie chce offtopu robić. 

#3140 OFFLINE   compi

compi

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 274 postów
  • LokalizacjaPodlaskie

Napisano 29 listopad 2019 - 19:27

Ja powiem. Jeden służbowy telefon na Waszą załogę to śmiech na sali. Wszyscy się śmiali ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych