słyszałem, że na którymś ze slipów SR skasowała gościa co miał krótkie szczupaki
mała rzecz a cieszy
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 29 listopad 2019 - 14:13
słyszałem, że na którymś ze slipów SR skasowała gościa co miał krótkie szczupaki
mała rzecz a cieszy
Napisano 29 listopad 2019 - 14:34
Napisano 29 listopad 2019 - 15:09
Tak jak piszesz szkoda że tak późno ale lepiej późno niż wcale.Kontrola co dzień na slipie goscie mieli 7 ryb .Sandał 65 szczupak 60 i o kur..wa 5 krótkich szczupaków w tym najmniejszy 35cm .Ja pierdo...le.Nówka nissan casqai łódka tez nie brzydka z windą kotwiczną. Bieda ich zmusiła rej sam .BI
Napisano 29 listopad 2019 - 15:17
Mam nadzieję że troszeczkę ich zapiekło i mandat był odczuwalny. Szkoda że nie ma czegoś takiego jak wykluczenia, takiej kary dodatkowej. Powiedzmy za pierwszy raz kiedy łamiesz regulamin 30 dni wolnego od łowienia. . To byłby czas na przemyślenie swojego postępowania.
PS.
I ukłon w stronę tych co nie lubią trollingu (ja nie, i uważam że to człowiek jest winny a nie metoda) jeszcze dodatkowo utrata pozwolenia na trolling i konieczność wykupienia po tych 30 dniach (o ile ktoś chce dalej łowić tą metodą) kolejnej opłaty ale razy 2.
Użytkownik bho70 edytował ten post 29 listopad 2019 - 15:22
Napisano 29 listopad 2019 - 15:23
Nissan taki wpadający w lekki brąz, a kierownik tęgi? Chyba znam.Tak jak piszesz szkoda że tak późno ale lepiej późno niż wcale.Kontrola co dzień na slipie goscie mieli 7 ryb .Sandał 65 szczupak 60 i o kur..wa 5 krótkich szczupaków w tym najmniejszy 35cm .Ja pierdo...le.Nówka nissan casqai łódka tez nie brzydka z windą kotwiczną. Bieda ich zmusiła rej sam .BI
Napisano 29 listopad 2019 - 15:26
Hej, jak tam dziś na wodzie, ruszyło się coś czy jutro będzie luz na wodzie
Andrzeju ja również życzę ci najlepszego posłuchaj kolegi . Ja łowię na siemce ładnych kilkanaście lat.Odpuść sobie nie warto prognozy są nie ciekawe..Ja spożywam .Myślę o następnym weekendzie. W tym tygodniu kolega jednego wyłowił z zalanej łódki ,a z tego co widziałem twoja też nie za wielka .Posłuchaj się bo ta woda jest piękna ale potrafi być naprawdę wredna .Szkoda życia.
Napisano 29 listopad 2019 - 15:27
Napisano 29 listopad 2019 - 15:56
Koledzy jeśli macie jakieś pomysły na ochronę siemianowki i nie tylko, idźcie na zebranie waszego koła, złóżcie wniosek i jeśli przejdzie okręg się nim zajmie bo ma taki obowiązekMam nadzieję że troszeczkę ich zapiekło i mandat był odczuwalny. Szkoda że nie ma czegoś takiego jak wykluczenia, takiej kary dodatkowej. Powiedzmy za pierwszy raz kiedy łamiesz regulamin 30 dni wolnego od łowienia. . To byłby czas na przemyślenie swojego postępowania.
PS.
I ukłon w stronę tych co nie lubią trollingu (ja nie, i uważam że to człowiek jest winny a nie metoda) jeszcze dodatkowo utrata pozwolenia na trolling i konieczność wykupienia po tych 30 dniach (o ile ktoś chce dalej łowić tą metodą) kolejnej opłaty ale razy 2.
Napisano 29 listopad 2019 - 17:15
Serdeczny kolego po kiju, przeczytaj prognozę pogody na ICM i z racji swoich imienin zaproś kolegów i wypijcie kilka drinków. W taki wiatr nic nie zdziałasz na Siemianówce.
Wszystkiego najlepszego w dniu imienin.
chyba mamy inne prognozy Jedynie skok ciśnienia może martwić,wiaterek ma być ale żeby aż tak mocno to chyba nie.No nic klamka zapadła ,pojedziemy najwyżej przeczekamy w dobrym towarzystwie.Niedziela chyba nie bedzie aż tak straszna. Mętnooki Dzięki i Tobie również moc życzeń Woda wielka i wiadomo respekt trzeba mieć i tak jest.
Użytkownik szydłoś edytował ten post 29 listopad 2019 - 17:22
Napisano 29 listopad 2019 - 17:17
Okręg się zajmie na walnym, ale głosować będą delegaci z całego okręgu, a nie wszystkich obchodzi los siemianówki, np. W Suwałkach czy Augustowie, ale jak kolega napisał trzeba przekonać delegatów swoich kół aby głosowali jak trzeba, tylko kto to zrobi, u mnie w kole na walne-sprawozdawcze przychodzi tylko zarząd koła, zwykli członkowie praktycznie wogule nie pojawiają się, a do koła należy prawie 600 osób.Koledzy jeśli macie jakieś pomysły na ochronę siemianowki i nie tylko, idźcie na zebranie waszego koła, złóżcie wniosek i jeśli przejdzie okręg się nim zajmie bo ma taki obowiązek
Napisano 29 listopad 2019 - 17:26
Okręg się zajmie na walnym, ale głosować będą delegaci z całego okręgu, a nie wszystkich obchodzi los siemianówki, np. W Suwałkach czy Augustowie, ale jak kolega napisał trzeba przekonać delegatów swoich kół aby głosowali jak trzeba, tylko kto to zrobi, u mnie w kole na walne-sprawozdawcze przychodzi tylko zarząd koła, zwykli członkowie praktycznie wogule nie pojawiają się, a do koła należy prawie 600 osób.
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
No właśnie koledzy co zdziałaliście na sprawozdawczych? U nas w kole 1 wniosek przeszedł . w sprawie - tak mi się wydaje ochrony Siemianówki. Pewne natomiast jest że dalej przepadnie.
Napisano 29 listopad 2019 - 17:29
Koło nr1 ? Z kąd?No właśnie koledzy co zdziałaliście na sprawozdawczych? U nas w kole 1 wniosek przeszedł . w sprawie - tak mi się wydaje ochrony Siemianówki. Pewne natomiast jest że dalej przepadnie.
Napisano 29 listopad 2019 - 18:36
dziś pogoda paskudna, ale o dziwo dużych fal nie było do godziny 14. Ryby nie gryzły Jeden szczupak 55 i jeden okoń około 30. Łódek mało. Nawet bardzo mało jak na siemkę. Widziałem strażników SSR na torach. to plus. Ciekaw jestem tylko gdzie byli jak przez 2 miesiące katowano ryby w opór a ich nie było.... :|
Napisano 29 listopad 2019 - 18:47
Hmmm... a słyszałem ze gryzły i to nawet nieźle... a jeśli chodzi o SSR , to zapraszam do wstąpienia w jej szeregi , może bedziesz skuteczniejszy ,dysponując swoim nieograniczonym czasem prywatnym.dziś pogoda paskudna, ale o dziwo dużych fal nie było do godziny 14. Ryby nie gryzły Jeden szczupak 55 i jeden okoń około 30. Łódek mało. Nawet bardzo mało jak na siemkę. Widziałem strażników SSR na torach. to plus. Ciekaw jestem tylko gdzie byli jak przez 2 miesiące katowano ryby w opór a ich nie było.... :|
Użytkownik Krystianin edytował ten post 29 listopad 2019 - 18:51
Napisano 29 listopad 2019 - 18:54
Krystianin byłem w ssr , znam, wiem jak działa i dlatego nie polecam działałem za "poprzedniego komendanta". W sumie nic dobrego nie mogę powiedzieć...
Użytkownik Beny edytował ten post 29 listopad 2019 - 18:55
Napisano 29 listopad 2019 - 19:08
Spoko .. o poprzednim utroju politycznym, tęz nic dobrego nie można powiedzieć. Jak bedzięmy szli tą drogą , to nigdy nic sie nie zmieni.Proponuje przyjść na zebranie/spotkanie , w którym uczsteniczy obecny komendant SSR i tam opowiedzieć o zastrzeżeniach co do działań .
Napisano 29 listopad 2019 - 19:13
Z obecnym komendantem jeździłem na kontrole. Po tym co zobaczyłem, co się dowiedziałem i co nie wyszło na jaw powiedziałem sobie, że nigdy więcej nie będę poświęcał swojego czasu/zdrowia/pasji dla pzw... no chyba, że nastąpi wymiana całego zarządu. CAŁEGO
Napisano 29 listopad 2019 - 19:21
Z obecnym komendantem jeździłem na kontrole. Po tym co zobaczyłem, co się dowiedziałem i co nie wyszło na jaw powiedziałem sobie, że nigdy więcej nie będę poświęcał swojego czasu/zdrowia/pasji dla pzw... no chyba, że nastąpi wymiana całego zarządu. CAŁEGO
W takim razie , tym bardziej proponuje zagrać w otwarte karty. Takie gadanie .." co zobaczylem , co sie dowiedziałem " ale nie powiem ... Beny.... KONKRETY a nie bicie piany i żale na JB
Napisano 29 listopad 2019 - 19:27
Priv napisze, bo nie chce offtopu robić.
Napisano 29 listopad 2019 - 19:27
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych