JA BYŁEM I WIDZIAŁEM.Kurła za dużo widziałem.Byłem pełen podziwu bo wyjeli 20 szt sumków nie sumów .SZACUN wszystko wypuszczone nawet nie podbierane tylko szczypce pod burtą ,,aluminiowej łodzi,, i woda lux . Tak myślałem byłem zły że pokazali kilku łodzim gdzie stoi mięso.Ale jest ok wypuszczają i o to chodzi nawet te dwa karpie 10 -12 kg spoko w końcu wigiliia.I zaraz moderatorzy czytaj moderator zjedzie mnie że domysły nie widziałem nie słyszałem może fake news .Szacun Panowie z Aluminium bo kilka łódek krążyło w trolu i liczyli na męsko ale szkoda tych karpików bo w końcu podpięte.Myslę że nie wstawicie filmiku .JEŻELI CHCEMY ŁOWIĆ FAJNE RYBKI NA TEJ WODZIE TO NIE LANSUJMY SIĘ KURŁA MAĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆC ZE ZDJĘCIAMI I FILMAMI .Myślę że mogę się wypowiadać w temacie bo kilka .....fajnych rybek złowiłem .Pozdrawiam Śnięty Andrzej.
Jesteś pełen podziwu??? Szacun i woda i lux??? za to, że wszystko wypuszczone, nawet te "dwa karpie 10-12 kg spoko ale szkoda tych karpików bo wkońcu podpięte"???
Jeżeli tak bardzo zależy Ci na tej wodzie jak piszesz to właśnie Ty jako pierwszy powinieneś wytłumaczyć wędkującym z aluminium,że jeśli nie okres ochronny to zimowisko!!!
Kaleczenie sumów, karpi i innych ryb pod koniec grudnia i co??? Szacun?!?
Dziwne masz podejście do swojej wody
Nie no ale szacun, lux...