Metnooki tylko śmiecie celowo najeżdżają rybT
Trolujesz ? Spinningujesz ? To robisz to celowo najeżdżasz wobkiem po karku gumą czy kogutem szarpiesz i podczepiasz .Celowo?.No to chyba że na żywca to wtedy spoko nie jesteś śmieciem.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 02 styczeń 2020 - 20:23
Metnooki tylko śmiecie celowo najeżdżają rybT
Trolujesz ? Spinningujesz ? To robisz to celowo najeżdżasz wobkiem po karku gumą czy kogutem szarpiesz i podczepiasz .Celowo?.No to chyba że na żywca to wtedy spoko nie jesteś śmieciem.
Napisano 02 styczeń 2020 - 20:32
Napisano 02 styczeń 2020 - 21:41
Dobrze niech idzie w świat taka wieść.
I po co ona ma tam iść ? od kiedy jestem obecny w necie na portalach wędkarskich a to już blisko 20 lat zawsze przy informacji o kłusownikach jest informacja "grozi do 2 lat pozbawienia wolności" . Ale nigdy się w Polsce nie zdarzyło by ktoś dostał z tych grożących 2 lat dzień czy dwa.
Napisano 02 styczeń 2020 - 22:58
Napisano 02 styczeń 2020 - 23:15
Użytkownik kristofer232 edytował ten post 02 styczeń 2020 - 23:15
Napisano 03 styczeń 2020 - 18:15
I po co ona ma tam iść ? od kiedy jestem obecny w necie na portalach wędkarskich a to już blisko 20 lat zawsze przy informacji o kłusownikach jest informacja "grozi do 2 lat pozbawienia wolności" . Ale nigdy się w Polsce nie zdarzyło by ktoś dostał z tych grożących 2 lat dzień czy dwa.
Dareczku tak się składa , że tego jegomościa zatrzymałem osobiście z kolegą na noworocznym patrolu po zimowiskach :-) ...tylko jak zwykle wszystkie zasługi przypisała sobie Policja , która przyjechała na gotowe ...standard ;-) ... To nasz stały klient-multirecydywista ...do tej pory kończyło się mandatowo , ale tym razem będzie grubiej ....dostanie również wniosek o ukaranie ze wskazaniem na zawieszenie minimum na rok do sądu koleżeńskiego jego koła...koło Szczupak w Białymstoku... dopilnujemy tez, żeby żadne inne koło w okręgu nie wydało mu karty w 2020 roku albo nawet dłużej ;-) Kilka dni wcześniej uciekł w pospiechu zostawiając sadz z ok. 15kg naszarpanej ryby....koleś jest niereformowalny, ale na szczęście strażnicy z bielskiego SSR czuwają nad jego prawidłowa edukacją wędkarską ...założę się o gruba kasę , że to nie było nasze ostanie spotkanie ;-)
Napisano 06 styczeń 2020 - 21:59
Zbiornik zamarzł i odpoczywa od "wędkarzy"
ps.czocho to ty taki Superbohater jesteś. Teraz proboszcz pierwszy mówi do ciebie "dzień dobry" ;-)
Kolego Batory,zbiornik zamarzł ale tylko częściowo na swoje ,a raczej ryb nieszczęście .
Jeden ze znanych zalewowych "łowców" ,spędzający większość roku na wodzie Siemianówki zamieścił filmik na Facebooku .
Cytując : "Trzech Króli ,a tam napierda..ją z trollingiem...".
Nie mam Facebooka więc nie wkleję linku.
Kto zechce ,pewnie znajdzie.
Pozdrawiam Tomi
Napisano 07 styczeń 2020 - 08:42
Napisano 07 styczeń 2020 - 16:21
Kolego Batory,zbiornik zamarzł ale tylko częściowo na swoje ,a raczej ryb nieszczęście .
Co taka warstwa lodu robi złego rybom?
Napisano 07 styczeń 2020 - 16:23
Napisano 07 styczeń 2020 - 21:51
Ręce mi opadły jak wczoraj dostałem ten filmik.Ale w głosie Wojtka Teni słychać żal i zazdrość że z tej strony co on trzyma łódkę to zamarzło i trolować nie może.
Napisano 07 styczeń 2020 - 22:49
Napisano 08 styczeń 2020 - 07:57
Te same myśli mnie napadły jak go usłyszałem 🙃😁Ręce mi opadły jak wczoraj dostałem ten filmik.Ale w głosie Wojtka Teni słychać żal i zazdrość że z tej strony co on trzyma łódkę to zamarzło i trolować nie może.
Napisano 08 styczeń 2020 - 17:17
Kilka lat wstecz był zapis o zakazie wędkowania ze środków pływających na Siemianówce od 1 grudnia do 30 kwietnia.
Musimy zebrać siły i przepchnąć taki zapis.
A jeszcze lepiej aby zakaz był do końca maja aby sandaczy z gniazd nie zdejmowali.
Napisano 08 styczeń 2020 - 18:33
Napisano 08 styczeń 2020 - 18:50
Taki wniosek poszedł z koła Sazan tylko chyba 1styczen - 30 kwiecien, a dalej pewnie został lub zostanie odrzuconyKilka lat wstecz był zapis o zakazie wędkowania ze środków pływających na Siemianówce od 1 grudnia do 30 kwietnia.
Musimy zebrać siły i przepchnąć taki zapis.
A jeszcze lepiej aby zakaz był do końca maja aby sandaczy z gniazd nie zdejmowali.
Użytkownik Łukasz.t edytował ten post 08 styczeń 2020 - 18:50
Napisano 08 styczeń 2020 - 18:50
Napisano 08 styczeń 2020 - 19:50
W Opolskim tj, Turawa, Otmuchów, Nysa i pomniejsze macie wszystko o czym piszecie...
Zakaz trollingu , zakaz z łódki do 30 .04. zakaz na żywca i trupka do 31.05 , spinning od 01.06, teraz limit roczny 35 szt Szczupak i Sandacz łącznie , górne limity , a zobaczcie wątek Turawa. Wszędzie to samo.
Użytkownik pablo26ch edytował ten post 08 styczeń 2020 - 19:51
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych