A na głównym plosie zbiornika lód ?
W sobotę, duży zbiornik był cały w lodzie.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 18 grudzień 2023 - 18:26
A na głównym plosie zbiornika lód ?
Napisano 22 grudzień 2023 - 11:35
Lód zszedł i słynna Tenia znowu będzie mogła wyruszyć w rejs pływania ludziom po głowach. Kuter rybacki Tenia, słynna mięsiarska jednostka już niebawem wyruszy w dziewiczy rejs.. beretując przy tym wszystko, co po drodze trafi. Ucinając przy tym ogony za dużym sandaczom, żeby zmieścić się w limicie. Na końcu wielki marynarz Siemianówki da post na fb na grupie "Mięsiarstwo Podlasia" jaka pogada na "Łuce". Dzięki takim wędkarzom jesteśmy i będziemy w dupie Wesołych Świąt normalnym, zdrowo myślącym ludziom
Użytkownik JigAndJig edytował ten post 22 grudzień 2023 - 11:40
Napisano 22 grudzień 2023 - 19:04
A już myślałem, że tylko ja mam, podobne odczucia. 🙄Lód zszedł i słynna Tenia znowu będzie mogła wyruszyć w rejs pływania ludziom po głowach. Kuter rybacki Tenia, słynna mięsiarska jednostka już niebawem wyruszy w dziewiczy rejs.. beretując przy tym wszystko, co po drodze trafi. Ucinając przy tym ogony za dużym sandaczom, żeby zmieścić się w limicie. Na końcu wielki marynarz Siemianówki da post na fb na grupie "Mięsiarstwo Podlasia" jaka pogada na "Łuce". Dzięki takim wędkarzom jesteśmy i będziemy w dupie Wesołych Świąt normalnym, zdrowo myślącym ludziom
Użytkownik Werem edytował ten post 22 grudzień 2023 - 19:04
Napisano 23 grudzień 2023 - 11:58
Takiego pato jak na Siemianówce nie ma nigdzie w Polsce
Napisano 23 grudzień 2023 - 15:57
Obawiam się że nie, u mnie też są specjaliści...
Napisano 24 grudzień 2023 - 11:15
Może znajdzie się jakiś kornik i opier.... łódeczkę przez zimę. 79cm tyle ma jego każda duża ryba powyżej górnego wymiaru .Skurw....mnie zablokował na FB.i nie widzę tych jego głupot.
Napisano 24 grudzień 2023 - 12:22
Może znajdzie się jakiś kornik i opier.... łódeczkę przez zimę. 79cm tyle ma jego każda duża ryba powyżej górnego wymiaru .Skurw....mnie zablokował na FB.i nie widzę tych jego głupot.
Napisano 25 grudzień 2023 - 10:06
Napisano 25 grudzień 2023 - 10:31
Da ktos namiary fb na tego miesiarza, chetnie odwiedzim i potrolingujem profil😉
Napisano 27 grudzień 2023 - 08:32
Dziwie się tylko, że ma taki feedback ze strony ludzi. Za te jego zj@#ane relacje z nad wody, dostaje setki polubień. On blokuje każdego po nieprzychylnym komentarzu. Sandacz przez takich jak on topnieje w zbiorniku jak lodowiec. Kilka lat i będzie wspomnieniem jak mamuty.
Napisano 27 grudzień 2023 - 08:48
Dziwie się tylko, że ma taki feedback ze strony ludzi. Za te jego zj@#ane relacje z nad wody, dostaje setki polubień. On blokuje każdego po nieprzychylnym komentarzu. Sandacz przez takich jak on topnieje w zbiorniku jak lodowiec. Kilka lat i będzie wspomnieniem jak mamuty.
już jest wspomnieniem...
to co było kilka lat temu a to co jest teraz to... :/
Napisano 27 grudzień 2023 - 15:24
już jest wspomnieniem...
to co było kilka lat temu a to co jest teraz to... :/
No tak, ale można go złowić. Za pare lat, będzie jak Głowacica, albo Troć z rzeki. Zrobili no kill na szczupaki to można wreszcie fajnie połowić, gdzie 3 lata temu szczupaki były tam przykrym wspomnieniem. To jest właśnie idealny przykład co "wędkarze" robią z wodami. Idealnie to pokazuje, że mimo rybaków czy nieudolnego PZW to mimo wszystko beretowanie z wędki szkodzi tak samo, lub bardziej.
Napisano 27 grudzień 2023 - 16:14
Na jednej z foto tego delikwenta widzimy jak ma przed oczami miarkę a na niej napis C&R
Napisano 27 grudzień 2023 - 17:10
Na jednej z foto tego delikwenta widzimy jak ma przed oczami miarkę a na niej napis C&R
Napisano 27 grudzień 2023 - 17:15
Napisano 30 grudzień 2023 - 20:35
A widział ktoś aby do tego pana podpłynęła kiedyś policja albo PSR. Bo zestawy trollingowe to ma bardzo bogato uzbrojone. Ale patologia wędkarska pływa też znacznie lepszymi łodziami i telewizją na pokładzie i jest dużo bardziej skuteczna od tego pana, a do wora wali wszystko. I niestety kumpluje sie z youtuberami z Zadzior.PL . co stwierdziłem naocznie.
Użytkownik Wasili78 edytował ten post 30 grudzień 2023 - 20:39
Napisano 02 styczeń 2024 - 16:18
A widział ktoś aby do tego pana podpłynęła kiedyś policja albo PSR. Bo zestawy trollingowe to ma bardzo bogato uzbrojone. Ale patologia wędkarska pływa też znacznie lepszymi łodziami i telewizją na pokładzie i jest dużo bardziej skuteczna od tego pana, a do wora wali wszystko. I niestety kumpluje sie z youtuberami z Zadzior.PL . co stwierdziłem naocznie.
Daj namiar którą łódkę trzeba przypilnować.
Napisano 25 czerwiec 2024 - 20:27
Napisano 27 czerwiec 2024 - 23:06
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych