Dokładnie - w Brzanie na Hetmańskiej czekają listy do podpisu, także wpadać i podpisywać!
Jeśli komuś jest ogromnie nie po drodze niech napisze do mnie na PRIV.
Maciek
Użytkownik Maciek_7 edytował ten post 05 grudzień 2017 - 13:05
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 05 grudzień 2017 - 13:05
Dokładnie - w Brzanie na Hetmańskiej czekają listy do podpisu, także wpadać i podpisywać!
Jeśli komuś jest ogromnie nie po drodze niech napisze do mnie na PRIV.
Maciek
Użytkownik Maciek_7 edytował ten post 05 grudzień 2017 - 13:05
Napisano 05 grudzień 2017 - 19:12
Czasu mało. Wszystkie listy poparcia muszą dotrzeć do PZW na początku przyszłego tygodnia.
Napisano 06 grudzień 2017 - 04:51
Czasu mało. Wszystkie listy poparcia muszą dotrzeć do PZW na początku przyszłego tygodnia.
To trochę późno puściliście tą listę. Ale lepiej późno niż wcale.
Napisano 06 grudzień 2017 - 06:07
Napisano 06 grudzień 2017 - 08:28
Jak nie przejdzie w tym roku to w następnym i tak do skutku...
Napisano 06 grudzień 2017 - 10:59
Co z ochroną jazia i klenia?
Dopisz Irku małym druczkiem "zakaz połowu na żywca na wodach PZW Białystok od 2018 do 2118" ale to bardzo małym żeby wąsy nie doczytały.
Napisano 06 grudzień 2017 - 11:50
Panowie uświadomcie mnie bo nie jestem pewny . Czy wprowadzone wymiary górne dotyczą też odłowów sieciowych czy tylko wędkarzy ?
Napisano 06 grudzień 2017 - 13:20
Napisano 06 grudzień 2017 - 15:49
Jak tak patrzę to właśnie pomijając siaty, na żywca wyjeżdża najwięcej ryb na patelnie.
.....i do tego tych największych
Napisano 06 grudzień 2017 - 17:21
Tomek dobrze, ze wspomniałeś o tym żywcu. Jak tak patrzę to właśnie pomijając siaty, na żywca wyjeżdża najwięcej ryb na patelnie. Co do skutecznośći żywej przynęty chyba nikt nie ma wątpliwości.
I do tego ta pazerność ... siedzą 'typki" z żywcem i jeszcze spinem machają
Napisano 06 grudzień 2017 - 19:35
Dwóch na łódce cztery żywce w wodzie i do tego jeszcze dwa spiningi w wolnym czasie. A i do tego jeszcze stoiska rybne, bo niektórzy nawet oferują na sprzedaż to co mają na agrafkach poprzypinaneI do tego ta pazerność ... siedzą 'typki" z żywcem i jeszcze spinem machają
Napisano 06 grudzień 2017 - 20:08
Napisano 06 grudzień 2017 - 23:00
Tak czytam te ostatnie wypowiedzi i się zastanawiam nad tym, czy wędkujecie na rybach czy obserwujecie tylko innych wędkarzy, którzy przyginają pałkę i robią wszystko by złowić wymarzonego szczupaka...
A tak na poważnie teraz, skoro widzicie, że ktoś łamie przepisy to wystarczy podpłynąć i zwrócić uwagę takim delikwentom, uwierzcie mi, przynosi to rezultat, a nie narzekać na ogólnym forum, że ten miał 6 wędek, a drugi 7 itd., itd., a trzeci sprzedaje rybę na brzegu. Każdy ma jaja do pisania na forum ale gdy trzeba te "jaja" pokazać na wodzie, to tylko jeden z drugim sobie pod nosem narzeka i nic nie robi. Więc proszę, nie obserwujcie tylko a działajcie!!!!
Napisano 06 grudzień 2017 - 23:58
Napisano 07 grudzień 2017 - 01:07
Żywiec, górne wymiary........plus no kill 100 metrów od wszystkich jazów do lipca! W ogóle przydałby się boleniowy no kill na przynajmniej kilka lat. Taki jeden niepozorny dziadek od linów chwalił się znajomemu, jak to przez cały poprzedni sezon spod tylko jednego jazu w Ruszczanach wyjął (i zeżarł) ponad 90 boleni. Wieczorkiem, wracając ze starorzecza, zatrzymywał się na schodkach i w kilka minut zawsze jakiegoś miał, czasami więcej niż jednego
Użytkownik cristovo edytował ten post 07 grudzień 2017 - 01:12
Napisano 07 grudzień 2017 - 06:08
Może będę w Białymstoku w przyszłym tygodniu. Podrzuciłbym podpisaną petycję. Tylko pytanie do kiedy zbieracie podpisy i gdzie tę petycję przywieść? Do sklepu "Brzana"?
Napisano 07 grudzień 2017 - 06:51
I co Ty byś z tymi kaczkami robił?
Andrzej miał tylko aparat, i zrobił więcej niż Ty z bronią. Pochwal się lepiej ile wypuscies mamusiek żeby dac przykład, A nie ile kaczek byś zastrzelił.
Poczekam do końca sezonu i na pewno wrzucę parę fotek tak żeby nie było że tylko Kaczki mi w głowie
PS: Oczywiscie fotki na głębokim Oleju
Napisano 07 grudzień 2017 - 06:59
Tak na szybko coś z zeszłego Weekendu aby pobudzić apetyty tych co jeszcze nie napchali zamrażarki na Święta
sassda.jpg 47,63 KB 17 Ilość pobrań
saaaaad.jpg 45,1 KB 16 Ilość pobrań
dasdd.jpg 42,39 KB 16 Ilość pobrań
Napisano 07 grudzień 2017 - 07:28
W tym sezonie miałemz kumplem już sytuację, że tylko my łowiliśmy jak biblia każe. Wokół był spacerniak. Więc czsesm nie sposób nie zauważać tego co się dzieje na wodzie. Reakcja wywołała reakcję i zamiast wędek w ręce trzeba było trzymać wiosło.Tak czytam te ostatnie wypowiedzi i się zastanawiam nad tym, czy wędkujecie na rybach czy obserwujecie tylko innych wędkarzy, którzy przyginają pałkę i robią wszystko by złowić wymarzonego szczupaka...
A tak na poważnie teraz, skoro widzicie, że ktoś łamie przepisy to wystarczy podpłynąć i zwrócić uwagę takim delikwentom, uwierzcie mi, przynosi to rezultat, a nie narzekać na ogólnym forum, że ten miał 6 wędek, a drugi 7 itd., itd., a trzeci sprzedaje rybę na brzegu. Każdy ma jaja do pisania na forum ale gdy trzeba te "jaja" pokazać na wodzie, to tylko jeden z drugim sobie pod nosem narzeka i nic nie robi. Więc proszę, nie obserwujcie tylko a działajcie!!!!
Napisano 07 grudzień 2017 - 07:53
@mafijas - ustawianie się w zasięgu rzutu innej łódki to słaba opcja... To nic, że ryby biorą...
P.S. Nie mówię o zdjęciach powyżej...
Użytkownik Maciek_7 edytował ten post 07 grudzień 2017 - 07:58
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych