Jak Narewka to Bojarski Gościniec ; -)
Polecam klasyczny zestaw golonka + samogonka...Mają taki towar ze zapomnisz o rybach ;-) pzdr
dzięki za info, ale nie po to jadę na urlop z wędkami by kaca trenować Choć pewnie na powrót wezmę.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 07 sierpień 2017 - 16:49
Jak Narewka to Bojarski Gościniec ; -)
Polecam klasyczny zestaw golonka + samogonka...Mają taki towar ze zapomnisz o rybach ;-) pzdr
dzięki za info, ale nie po to jadę na urlop z wędkami by kaca trenować Choć pewnie na powrót wezmę.
Napisano 08 sierpień 2017 - 18:24
A jak, w weekand nad Siemianówką było? Ma ktoś jakieś wieści?
Napisano 08 sierpień 2017 - 21:12
A jak, w weekand nad Siemianówką było? Ma ktoś jakieś wieści?
Wieści mam dobre a nawet bardzo dobre.
Napisano 08 sierpień 2017 - 21:24
Wieści mam dobre a nawet bardzo dobre.
To chwal się. Co jak gdzie. Nie byłem w ten weekand, i bardzo ciekaw jestem co straciłem
Napisano 14 sierpień 2017 - 22:03
Chyba na Siemionce nic się nie dzieje, że taka cisza.
Napisano 16 sierpień 2017 - 06:47
Napisano 16 sierpień 2017 - 11:34
Tak teraz sobie myślę, że każdy wędkarz chce trafić na Siemionce w "elodorado" wędkarskie, będąc kilka godzin nad wodą...
Niestety, ta woda jest w pewnym sensie nieobliczalna, chyba jak każda. Mimo pewnych miejsc, notatek, nic nie jest pewne.
Nikt nie opisze miejsc, gdzie miał "jakieś" wyniki. Ja pływam z kumplem od świtu do zmierzchu i naprawdę można połowić, tylko trzeba być wytrwałym niestety.
Mój kumpel nauczył mnie jednego, na ryby nie można się obrażać...
Użytkownik Werem edytował ten post 16 sierpień 2017 - 11:34
Napisano 16 sierpień 2017 - 11:44
Ja byłem w tym roku na Siemce 2 razy z pontonem. Na początku maja i 4 dni temu. W maju mizernie, ale ostatnio efekty rewelacyjne. Przerażająca jest za to ilość trolingowców-mięsiarzy.
Napisano 16 sierpień 2017 - 11:46
Mięso przeważa nad rozumem
Napisano 16 sierpień 2017 - 11:53
piszesz o okoniach morskich, czy cos innego polapales?Ja byłem w tym roku na Siemce 2 razy z pontonem. Na początku maja i 4 dni temu. W maju mizernie, ale ostatnio efekty rewelacyjne. Przerażająca jest za to ilość trolingowców-mięsiarzy.
Użytkownik kkonrad edytował ten post 16 sierpień 2017 - 11:54
Napisano 16 sierpień 2017 - 12:11
3 inne gatunki też.
Napisano 16 sierpień 2017 - 12:17
W moim odczuciu problemem nie jest trolling, a nagminne zabijanie ryb. Zdecydowana większość wali w łeb wszystko jak popadnie nie patrząc na limity, wymiary itp..
Napisano 16 sierpień 2017 - 12:52
Napisano 16 sierpień 2017 - 13:54
Tak teraz sobie myślę, że każdy wędkarz chce trafić na Siemionce w "elodorado" wędkarskie, będąc kilka godzin nad wodą...
Niestety, ta woda jest w pewnym sensie nieobliczalna, chyba jak każda. Mimo pewnych miejsc, notatek, nic nie jest pewne.
Nikt nie opisze miejsc, gdzie miał "jakieś" wyniki. Ja pływam z kumplem od świtu do zmierzchu i naprawdę można połowić, tylko trzeba być wytrwałym niestety.
Mój kumpel nauczył mnie jednego, na ryby nie można się obrażać...
Święte Słowa. AMEN
Napisano 16 sierpień 2017 - 14:08
Co do trola to nie wiem czy ma sens ten zakaz. Ci co trolingowali dalej to robią tylko za darmo. A czy więcej ryb dostanie w łeb wątpię, teraz przeważnie dostają bo trolują sami mięsiarze, spiningista nie będzie trolował skoro jest zakaz.. Ale to tylko moje zdanie można się z nim zgodzić się lub nie.
Napisano 16 sierpień 2017 - 16:10
Napisano 16 sierpień 2017 - 17:53
trolujące biedne dziadki, wpieprzyli się tak między dwie zaparkowane blisko siebie łódki, a w drodze powrotnej przygazowali między łodkami
Napisano 16 sierpień 2017 - 19:14
W moim odczuciu problemem nie jest trolling, a nagminne zabijanie ryb. Zdecydowana większość wali w łeb wszystko jak popadnie nie patrząc na limity, wymiary itp..
Andrzej, uwierz mi, trolling sprawia to samo co spinningowanie,czyli ryby nagminnie dostają w łeb a wręcz na Siemianówce wyjątkowo częściej.
Niestety, od jakiegoś czasu trollingowcy mają o wiele lepsze wyniki od spinningistów i wszystko walą w łeb.
Napisano 16 sierpień 2017 - 19:29
Napisano 16 sierpień 2017 - 19:30
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych