Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

X edycja - WYPRZEDAŻ GARAŻOWA - 2025
Po raz dziesiąty spotkamy się na wyprzedaży garażowej - 5 kwietnia 2025 r (startujemy o godz. 10:00 a kończymy o 15:00). Dla publiczności (osób kupujących) wejście będzie jak zawsze bezpłatne i bez żadnych ograniczeń. Ostatni garaż był jednym z najbardziej udanych jeśli chodzi o ilość kupujących a na X jubileuszowym planujemy podbić rekord frekwencyjny!
Rezerwacja stolików dla sprzedających -> Wyprzedaż garażowa - rezerwacja stolików

Zdjęcie

Zalew Siemianówka

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5104 odpowiedzi w tym temacie

#1081 OFFLINE   evin

evin

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 790 postów

Napisano 12 listopad 2017 - 06:37

nie rozumiem ludzi którzy na łupinkach 3.10  lub podobnych pchaja sie na duzy zbiornik.

zeby było bezpiecznie i konfortowo to  tylko Romana

#1082 OFFLINE   godski

godski

SUM

• +Forumowicze
  • PipPipPipPipPip
  • 15699 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 12 listopad 2017 - 16:52

nie rozumiem ludzi którzy na łupinkach 3.10  lub podobnych pchaja sie na duzy zbiornik.

zeby było bezpiecznie i konfortowo to  tylko Romana

Lub ponton 3 metry lub więcej.

#1083 OFFLINE   tebe

tebe

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 358 postów
  • Imię:Tomasz

Napisano 12 listopad 2017 - 17:02

A po trzech latach jak już populacja drapieżnika się odbuduje to wrócą rybacy i zgarną żniwo. Chore przepisy, chory kraj. Może należałoby zacząć zmiany od źródła. Kłusownictwo podciągnąć pod przestępstwo, a nie jakieś małe szkodliwości spoleczne. Z drugiej strony taka walka nie ma sensu jak wejdzie rybak i wykosi to co się odbudowało. Walka z kretesem. Uczmy się od cywilizowanych krajów, ale nie my wedkarze, a ludziki przy władzy ustawodawczej i wykonawczej.

Największy kłusownik to wędkarz...

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
  • Krzysztof S. lubi to

#1084 OFFLINE   Marcin Falkowski

Marcin Falkowski

Nowy

• Forumowicze
  • Pip
  • 21 postów
  • LokalizacjaBielsk Podlaski
  • Imię:Marcin Falkowski
  • Nazwisko:Falkowski

Napisano 12 listopad 2017 - 17:59

Dzsiaj totalna lipa. U mnie zero bran. Kolega kolo plazy w rybakach tragil 52cm.
Z tego co widzialem to u innych tez bez rewelacji.

#1085 OFFLINE   amfot

amfot

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 43 postów
  • LokalizacjaBiałystok
  • Imię:Jacek

Napisano 12 listopad 2017 - 18:54

U mnie też cienko aż głupio. Z samego rana jedno puknięcie, chyba sandaczowe ( guma ściągnięta do połowy z haka) a potem zero brań. Pływałem przy hotelu i po zatoce Bachurskiej.

#1086 OFFLINE   podlasiak

podlasiak

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 36 postów
  • LokalizacjaBiałystok
  • Imię:Hubert

Napisano 12 listopad 2017 - 19:49

Ja wczoraj poplywalem pol dnia pod portem , zlowilem sandacza i szczupaka 73 cm , obie rybki na spadku , na gume 14 cm z glowka 20 gram. Jutro tez jade mam nadzieje ze nie spotka mnie to co dzis Was ;)

#1087 OFFLINE   Karlos85

Karlos85

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 35 postów
  • LokalizacjaBiałystok
  • Imię:Karol
  • Nazwisko:Lit

Napisano 12 listopad 2017 - 21:27

Siema kolego Hubercie.. jeszcze raz dziekówa za wczorajsze poratowanie wędzidłem.i dobrą wyprawe.dzisiaj byłem też. Wiało równie mocno jeden zębaty się uczepił 51 Pizdryk taki. Powodzenia jutro..

#1088 OFFLINE   Zdrodu88

Zdrodu88

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 30 postów
  • LokalizacjaPolska
  • Imię:Wojtek
  • Nazwisko:Rdz

Napisano 12 listopad 2017 - 22:09

Koledzy mam takie pytanie z innej beczki. Orientuje się ktoś jak wygląda sprawa trzymania Łodzi przy zaporze w rybakach? Jak jest z opłatami? Lub poprpstu gdzie uderzyć po takie informacje? Szukam Łodzi i nie wiem czy szukać z przyczepa i wozić ja ciągle, czy może będzie możliwość na sezon gdzieś tam zostawić.

#1089 OFFLINE   czocho

czocho

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1371 postów
  • Imię:Kamil

Napisano 12 listopad 2017 - 22:18

W porcie przy zaporze 150 zł / miesiąc można pewnie się dogadać w pakiecie...do tego pewnie przejdzie barter ;) . W przyszłym roku będzie pełny monitoring  jest zajebisty slip i dojazd i wędzona świeza ryba jak ktos lubi ...dzierżawca portu to mój ziomek także mogę podać numer na priv ;) .Możesz jeszcze zapytać w Rybaczówce ile kosztuje...tam kiedyś mieli z tego co pamiętam kamere ustawione na wode gdzie  rybak trzymał żywą rybę w wodzie w skrzyniach. Gorszy slip i gorszy dojazd.pzdr

Użytkownik czocho edytował ten post 12 listopad 2017 - 22:19

#1090 OFFLINE   kkonrad

kkonrad

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 160 postów
  • Lokalizacjabialystok
  • Imię:konrad
  • Nazwisko:k

Napisano 13 listopad 2017 - 06:21

Tak jak mówi Kamil, polecam port wygoda niesamowita, rybaków nie ma co wspierać.
Na żywca łapią, na wobler też spining mogło by być lepiej jak na porę roku.
Za rok pewnie miejsca w wątku zabraknie na zdjęcia okazów, jak te wszystkie łodzie zaczną orać,no a za trzy wróci płacz i lament :P

Użytkownik kkonrad edytował ten post 13 listopad 2017 - 06:28

#1091 OFFLINE   podlasiak

podlasiak

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 36 postów
  • LokalizacjaBiałystok
  • Imię:Hubert

Napisano 14 listopad 2017 - 11:17

Karlos nie ma za co i do zobaczenia

#1092 OFFLINE   Marcin Falkowski

Marcin Falkowski

Nowy

• Forumowicze
  • Pip
  • 21 postów

Napisano 16 listopad 2017 - 22:42

Pewnie port super sprawa. To tylko 50 zl kosztuje wyplynac i z powrotem na brzeg no i samochod na parkingu. Przyjdzie taki czas ze i tego ch..a pogonią.
Jak jakisz szwab wydzierzawi zalew i zarzada 1000 zl za roczne pozwolenie to rez bedziecie zachwalac i mowic ze jest ok?
To co państwowe to powinno byc za darmo i bez prawa do dzierzawy.
Dzierzawca portu wystawia paragony?

#1093 OFFLINE   kristofer232

kristofer232

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 393 postów
  • LokalizacjaBiałystok
  • Imię:Krzysiek

Napisano 16 listopad 2017 - 23:06

Kolego nikt nie zmusza żeby slipować i płacić w porcie. Przecież są darmowe takie same slipy a i miejsce na auto jest też
  • mathew.stepnicki lubi to

#1094 OFFLINE   Marcin Falkowski

Marcin Falkowski

Nowy

• Forumowicze
  • Pip
  • 21 postów

Napisano 17 listopad 2017 - 08:35

A co zmusilo tego Pana do dziwrzawy obiektu pasntwowego z którego wczesniej wszyscy korzystali dowoli?

#1095 OFFLINE   mario

mario

Zaawansowany

• Moderatorzy
  • 3662 postów
  • LokalizacjaP L

Napisano 17 listopad 2017 - 08:54

A co zmusilo tego Pana do dziwrzawy obiektu pasntwowego z którego wczesniej wszyscy korzystali dowoli?

Zapewne rachunek ekonomiczny :lol:  :lol: 

• Maly1224 lubi to

#1096 OFFLINE   czocho

czocho

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1371 postów
  • Imię:Kamil

Napisano 17 listopad 2017 - 19:22

Akurat dzierżawce portu znam prywatnie i nie uważam Go za chuja ;)  Port to nie jest jego źródło dochodu , a jak wydzierżawiali .....to wydzierżawił  ;)  Takie prawo wolnego rynku....

Nie ciśnieniuj sie Marcin ;)  jeśli masz jeszcze jakies pytania w temacie to polecam u źródła ....zamiast smarować dobrego chłopa ;) Chętnie udostępnię numer do Piotrka....

.....a gdyby Niemcy zabrali Nam Siemianówkę ;) ....do tego wrzucili rybaka do gazu i całą ta hołotę w filcach...czołgami  surowo egzekwowali zakaz trola...i jeszcze kazali sobie płacić....to uwież mi , że mógłbym zapłacic nawet 2000 :D pzdr

#1097 OFFLINE   mentnooki

mentnooki

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 467 postów
  • Lokalizacjasiedlce
  • Imię:ANDRZEJ
  • Nazwisko:KRUK

Napisano 17 listopad 2017 - 21:03

Kolego co państwowe to darmowe to czasy komuny to może bys chciał i za łowienie nie płacić i cztery czy pięć szt do wora zapakować.Luzik ,jak kolega napisał są darmowe miejsca d slipowania.
  • mafijas lubi to

#1098 OFFLINE   Marcin Falkowski

Marcin Falkowski

Nowy

• Forumowicze
  • Pip
  • 21 postów

Napisano 18 listopad 2017 - 15:27

Bronisz dzierżawce poniewaz sie znacie. Skoro to nie jest jego zrodlo dochodu to moze udostepnic port bez pobierania oplat. Jak widac pan Piotr lubi zerowac na zwyklych ludziach bez zadnych skrupułów.
Zaraz jeszcze stanie w obronie przyjaciel pana z Siedlec ktory mieszka kolo ,,krzyzy". To tez spoko koles bo na srodku drogi dojazdowej wysypal kupe zwiru i nasyla policje na tych co samochodem wjada pod zakaz.

<<edit>>

Użytkownik mario edytował ten post 18 listopad 2017 - 15:52

#1099 OFFLINE   Dano.

Dano.

Wyprawy wędkarskie do Laponii

• PRZEDSTAWICIEL MARKI
  • PipPipPip
  • 2359 postów
  • LokalizacjaBaza wędkarska w Laponii
  • Imię:Daniel

Napisano 18 listopad 2017 - 15:43

Bronisz dzierżawce poniewaz sie znacie. Skoro to nie jest jego zrodlo dochodu to moze udostepnic port bez pobierania oplat. Jak widac pan Piotr lubi zerowac na zwyklych ludziach bez zadnych skrupułów.
Zaraz jeszcze stanie w obronie przyjaciel pana z Siedlec ktory mieszka kolo ,,krzyzy". To tez spoko koles bo na srodku drogi dojazdowej wysypal kupe zwiru i nasyla policje na tych co samochodem wjada pod zakaz.

<<edit>>

Fajnie że edytowałeś post i pamiętaj że szacunek należy mieć do wszystkich.

Waż słowa i 10 razy zastanów się zanim coś napiszesz, bo poszedłeś zdecydowanie za grubo...

Jak będziesz pisał tak napisałeś przed edycją, to coś czuję że długo z nami na forum nie pobędziesz....

• godski lubi to

#1100 OFFLINE   mario

mario

Zaawansowany

• Moderatorzy
  • 3662 postów
  • LokalizacjaP L

Napisano 18 listopad 2017 - 15:44

Post edytowałem ja, z telefonu...
  • maicke82 i Dano. lubią to

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych