Darku, masz priv
Bartek jak tak dzielisz miejscówkami to może i ja dostanę jakiś ciekawy namiar
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 21 wrzesień 2018 - 15:36
Darku, masz priv
Napisano 21 wrzesień 2018 - 20:58
Byłem. Po wyjęciu pontonu z auta okazało się że pompka ........ została w domku nad Bugiem czyli ciut ponad 100km.
Na szczęście udało się pożyczyć od ekipy która miała szkolenie żeglarskie a instruktor pływał pontonem.
Od 11:00 do 18:30 z ręki i z trollingu jedno branie szczupaka 54cm , wynik na dwóch wędkarzy mizerny ale okazało się że i tak najlepszy na tych co spływali wieczorem. Pytałem kilku spływających wędkarzy i nikt nie miał brania. Usłyszałem że kilka dni temu było podobnie ale przyszła godzina czy półtorej i każdy kto był na wodzie wyciągał sandacze i szczupaki.
Napisano 21 wrzesień 2018 - 21:27
Jaki świat mały. To mnie zastawiłeś przy wodowaniu i pytałeś gdzie można kupić pompkę. U mnie jeden szczupak równe 60cm.Byłem. Po wyjęciu pontonu z auta okazało się że pompka ........ została w domku nad Bugiem czyli ciut ponad 100km.
Na szczęście udało się pożyczyć od ekipy która miała szkolenie żeglarskie a instruktor pływał pontonem.
Od 11:00 do 18:30 z ręki i z trollingu jedno branie szczupaka 54cm , wynik na dwóch wędkarzy mizerny ale okazało się że i tak najlepszy na tych co spływali wieczorem. Pytałem kilku spływających wędkarzy i nikt nie miał brania. Usłyszałem że kilka dni temu było podobnie ale przyszła godzina czy półtorej i każdy kto był na wodzie wyciągał sandacze i szczupaki.
Napisano 22 wrzesień 2018 - 09:08
A oni nie kumają naszego zachowania Dla nich to my jesteśmy idiotami z innego świataNie kumam takich ludzi którzy jada na ryby nie dla samej przyjemności z spędzenia czasu na wodzie tylko z nastawieniem że muszę coś ubić bo zapłaciłem za zezwolenie..
Użytkownik Maciek_7 edytował ten post 22 wrzesień 2018 - 09:09
Napisano 22 wrzesień 2018 - 10:11
P.S. Filet z sandacza jest po... 15 zł - polecieli z ceną!
Jakoś tanio. Przed urlopem miesiąc temu w Auchan widziałem całe po 44 za kg.
Napisano 22 wrzesień 2018 - 11:03
P.S. Filet z sandacza jest po... 15 zł - polecieli z ceną!
Może drugiej świeżości ?
Napisano 22 wrzesień 2018 - 11:20
Niby świeżutki... Produktu jest zbyt dużo to i popyt spada, chłopaki się ratują cenami
Śmiech przez łzy...
Pozdrawiam!
Napisano 22 wrzesień 2018 - 14:02
Teraz to już nawet próżniowo pakowany sprzedaja. Jak to mówią na eksportNiby świeżutki... Produktu jest zbyt dużo to i popyt spada, chłopaki się ratują cenami
Śmiech przez łzy...
Pozdrawiam!
Napisano 25 wrzesień 2018 - 18:24
Napisano 25 wrzesień 2018 - 19:35
Napisano 25 wrzesień 2018 - 20:00
Już w sobotę w ciągu dnia spadała. Dziwiłem się, że praktycznie całe towarzystwo chciało coś wyjąć ze środka. Ktoś tam zahaczył sandacza, ktoś szczuapaczka. Ja i kolega swoje eldorado znaleźliśmy na płyciznach. Obaj po kilkanaście esoxów, większość to młodzież, ale były też konkrety. Największy 72cm. Policja śmiga fajnym, chyba nowym Isuzu
Napisano 25 wrzesień 2018 - 20:18
Andrzej, to raczej Ty mnie możesz dać namiary, jesteś dużo częściej nad tą wodą.
Napisano 25 wrzesień 2018 - 20:20
Jeśli doradztwo pomogło to miło. Do zobaczenia nad wodą!To wy na pontonie w dwójkę?
Jeżeli tak to dzięki wam nie spłynąłem tylko z podbierakiem jako przyłów;)
Pozdrawiam
Napisano 26 wrzesień 2018 - 09:09
Napisano 26 wrzesień 2018 - 09:18
Jak tam łowi ktoś w tym tygodniu? Bo pogoda mi podpowiada ze na zalewie sztorm przez cały tydzień....
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Napisano 26 wrzesień 2018 - 14:36
ja tam smigam w niedzielę
Napisano 26 wrzesień 2018 - 16:43
No właśnie, mam nie dużą łódkę i nie wiem czy jechać czy nie ?
Nawet nie wypływaj, bo biały "bałwan", pokona Cię doświadczeniem...
Napisano 26 wrzesień 2018 - 18:55
Panie w niedziele ma byc lux także bez obawień.ja tam smigam w niedzielę
Napisano 26 wrzesień 2018 - 19:00
Napisano 26 wrzesień 2018 - 20:49
Nooo piąteczek od 14 ma sie klarować, rano sztorm. Przynajmniej według mojej pogodynkiPiątunio!
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych