Świetny kolor
Pochwal się nowym sprzętem ! ;)
#8001 ONLINE
Napisano 14 styczeń 2022 - 17:24
- Biesan lubi to
#8002 OFFLINE
Napisano 15 styczeń 2022 - 08:35
Załączone pliki
- BOB i TrikWe lubią to
#8003 OFFLINE
Napisano 15 styczeń 2022 - 09:26
Favorite Synapse BFS Limited SYSBF-662UL
Tsurinoya Dark Wolf Ultra KF 50S
O ile wędka jak wędka, całkiem fajna szybka itd. o tyle chiński multiplikator wzbudza mieszane uczucia... korpus, szpula, hamulec itd. przyjemne, nie dają uczucia chińskiego gównolitu, o tyle korba, gwiazda i knoby wyglądają jak przetopione nakrętki z butelek. Środek totalnie suchy, smarowany chyba powiwtrzem lub koliniami bakterii Gdyby to zmienić, zmienić łożyska i nasmarować to być może będzie fajny sprzęt. Tyle, że doliczając "tuning" do ceny zakupu okaże się, że w tej cenie można znaleźć sprawdzone konstrukcje nie śmierdzące chińczykiem.
Kupiłem z czystej ciekawości i nie polecam
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
- Sławek Oppeln Bronikowski, Biesan, Mateo1989 i 1 inna osoba lubią to
#8004 OFFLINE
Napisano 15 styczeń 2022 - 09:29
chłopaki jak najłatwiej wkleić tu zdjęcia?
#8005 OFFLINE
Napisano 15 styczeń 2022 - 09:58
- S.N. lubi to
#8006 OFFLINE
Napisano 15 styczeń 2022 - 10:10
Nowe zabawki kupione jeszcze w zeszłym tygodniu drugie podejście do lekkiej wersji castingu i mam wrażenie, że drugi raz stanie za szafą w zapomnieniu
Favorite Synapse BFS Limited SYSBF-662UL
Tsurinoya Dark Wolf Ultra KF 50S
O ile wędka jak wędka, całkiem fajna szybka itd. o tyle chiński multiplikator wzbudza mieszane uczucia... korpus, szpula, hamulec itd. przyjemne, nie dają uczucia chińskiego gównolitu, o tyle korba, gwiazda i knoby wyglądają jak przetopione nakrętki z butelek. Środek totalnie suchy, smarowany chyba powiwtrzem lub koliniami bakterii Gdyby to zmienić, zmienić łożyska i nasmarować to być może będzie fajny sprzęt. Tyle, że doliczając "tuning" do ceny zakupu okaże się, że w tej cenie można znaleźć sprawdzone konstrukcje nie śmierdzące chińczykiem.
Kupiłem z czystej ciekawości i nie polecam
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Nie zasłużyłeś , ale podpowiem bo może innym się przyda. Z chińczyków, które miałem i mam (a kilka ich miałem ... ) przyjemne w odbiorze i nad wodą są lurestar c9 air i kastking zephyr. Widywałem je na olx. Ten pierwszy za około 250 zł., a ten drugi za około 200 zł. Dodatkowe łożyska i smarowanie to rzecz jasna jakiś tam koszt, ale i tak nawet nie zbliżysz się do około 1/3 wartości używanego multiplikatora zaprojektowanego do lajta w wersji, że tak napiszę profi.
Użytkownik Sławek Nikt edytował ten post 15 styczeń 2022 - 10:12
#8007 OFFLINE
#8008 OFFLINE
Napisano 15 styczeń 2022 - 14:50
Chyba jeszcze nigdy nic nie wystawilem w tym watku, choc czesto do niego zagladam....
Tym razem jest jednak okazja szczegolna.
Kupiona tu na forum za grosze, dostala drugie zycie, co nieco musialo zostac naprawione (sprzedajacy prawdopodobnie nie wiedzial o tym) i dorobione w stylu Hardego jak zalecal katalog....
Załączone pliki
- Artech, Sławek Oppeln Bronikowski, Mysha i 10 innych osób lubią to
#8009 OFFLINE
#8010 OFFLINE
Napisano 17 styczeń 2022 - 20:26
Czekamy na wieści z nad wody. Kupa kasy to kosztowało...
#8011 OFFLINE
Napisano 17 styczeń 2022 - 21:10
Porównując ze "świętymi" St. Croix lub innymi podobnymi to i tak niezła cena. Na sucho jest to jeden z najszybszych blanków jakie miałem w ręce a trochę tych xfastów przeszło mi przez ręce. Zobaczymy jak będzie gadał. Kolega, który nim łowił twierdzi, że gada już od grama dołem na 8 gramach plus 7-8 cm + smukła guma górą max.Czekamy na wieści z nad wody. Kupa kasy to kosztowało...
Użytkownik scOOtt edytował ten post 17 styczeń 2022 - 21:12
#8012 OFFLINE
Napisano 17 styczeń 2022 - 21:20
Czyli obsługuje tyle ile powinien i może taki kij bez żadnych "miejskich legend".
#8013 OFFLINE
Napisano 17 styczeń 2022 - 21:31
Węgiel 40T, set przelotek torzite, kskss, 84 gramy wagi. Do tego wykonanie top. Żadnych nadlewek lakieru, nic. Gdyby na blanku był napis graphiteleader lub St. Croix - ten patyk byłby wyceniony x2. A to już jest dla mnie przesada
Co kto woli. Ja miałem jasno sprecyzowane oczekiwania, które zostały spełnione. Miałem i mam kije bardziej "renomowanych" marek i jakością wykonania, dbałością o szczegóły, kendo shine niczym tym kijkom nie ustępuje. Taka prawda.
Użytkownik scOOtt edytował ten post 17 styczeń 2022 - 21:33
- Artech i kleniu25 lubią to
#8014 OFFLINE
Napisano 17 styczeń 2022 - 21:39
Powiem tak. Koledzy po kiju pukali się w głowę na mój pomysł kupienia tego patyka. Argument jeden: 1k za ... Mikado?
Węgiel 40T, set przelotek torzite, kskss, 84 gramy wagi. Do tego wykonanie top. Żadnych nadlewek lakieru, nic. Gdyby na blanku był napis graphiteleader lub St. Croix - ten patyk byłby wyceniony x2. A to już jest dla mnie przesada
Co kto woli. Ja miałem jasno sprecyzowane oczekiwania, które zostały spełnione. Miałem i mam kije bardziej "renomowanych" marek i jakością wykonania, dbałością o szczegóły, kendo shine niczym tym kijkom nie ustępuje. Taka prawda.
Wszystko kwestią gustu jest, a o tych się ponoć nie dyskutuje
- coma lubi to
#8015 OFFLINE
Napisano 19 styczeń 2022 - 00:48
Olympus TG-6 oby było kiedy używać
Załączone pliki
- malinabar i marian-56 lubią to
#8016 OFFLINE
Napisano 19 styczeń 2022 - 06:53
Powiem tak. Koledzy po kiju pukali się w głowę na mój pomysł kupienia tego patyka. Argument jeden: 1k za ... Mikado?
I ja bym przygarnąl gdyby nie to, że w 1 składzie....
#8017 OFFLINE
Napisano 19 styczeń 2022 - 08:10
Witam
Bardzo dobry wybór
Posiadam taki od jesieni
kilka zdjęć cytuję niżęj
Mam tez filmy,ale nie umiem wkleić
Filmy podwodne z uwalnianymi rybami
Kłaniam sie Marian
Olympus TG-6 oby było kiedy używać
Załączone pliki
Użytkownik marian-56 edytował ten post 19 styczeń 2022 - 08:42
- xyzzvpc i coma lubią to
#8018 OFFLINE
Napisano 19 styczeń 2022 - 08:43
Załączone pliki
#8019 OFFLINE
Napisano 19 styczeń 2022 - 08:54
Ja to sze czesze byle czym!!
#8020 OFFLINE
Napisano 19 styczeń 2022 - 09:27
Nowy Jaxon Wild horse 210cm 1-7g,kupiony z ciekawości,jestem bardzo zaskoczony.blank nie jest lakierowany,żadnych nadlewek,przelotki równo ustawianie,i jest troszkę szybszy niż Grey stream.
Ciekawostką w opisie jest: Przelotki SLIM TITANIUM OXIDE
Użytkownicy przeglądający ten temat: 6
0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych