Ekstrawagancja kosztuje
heh
Sęk w tym, że w ekstrawagancji też można ładnie i gustownie dobrać zestaw
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 21 luty 2020 - 21:45
Ekstrawagancja kosztuje
heh
Sęk w tym, że w ekstrawagancji też można ładnie i gustownie dobrać zestaw
Napisano 21 luty 2020 - 22:21
Pamiętaj kolego że nie grubość portfela łowi tylko wiedza i umiejętności.A zestawiak zacny.
Napisano 21 luty 2020 - 22:33
Pamiętaj kolego że nie grubość portfela łowi tylko wiedza i umiejętności.
Wiem, wiem
Niemniej gro forumowiczów jest dokoksowanych sprzętowo i nie wiedziałem czy pchać się z buciorami w temat
Ale nie zawiedliście
Napisano 21 luty 2020 - 23:23
Ponad dwa lata się przymierzałem do tego modelu, w końcu spełniłem sobie kolejne marzenie sprzętowe
Żbiku kupiłeś w Pl? czy ściągałeś z JP? jaka jest pełna nazwa tego kijka?
Napisano 21 luty 2020 - 23:29
Żbiku kupiłeś w Pl? czy ściągałeś z JP? jaka jest pełna nazwa tego kijka?
SMITH Inter Boron IBXX-56MT
Napisano 21 luty 2020 - 23:30
Wiem, wiem
Niemniej gro forumowiczów jest dokoksowanych sprzętowo i nie wiedziałem czy pchać się z buciorami w temat
Ale nie zawiedliście
Kolego to trochę nie tak, że ktoś tam jest dokoksowany sprzętowo itd..., itp..., ... Po prostu z czasem o ile temat Cię wciągnie wymagania wzrastają ... Zwłaszcza wtedy kiedy przekonasz się, że rzeczywiście "prawie" robi różnicę. Cała zabawa polega na tym aby w miarę obiektywnie do tematu podejść Miałem jakiś czas temu mpp i to był (z perspektywy czasu) czasu fajny kij, ale jak pokazała "perspektywa czasu" są i lepsze Miłej zabawy z zestawem bo jak już "parę" razy napisałem tylko ilość godzin nad wodą robi jakieś tam wyniki niemal bez względu na to jaki to zestaw
Użytkownik Sławek Nikt edytował ten post 22 luty 2020 - 00:05
Napisano 22 luty 2020 - 00:05
Kolego to trochę nie tak, że ktoś tam jest dokoksowany sprzętowo itd..., itp..., ... Po prostu z czasem wymagania wzrastają ... Zwłaszcza wtedy kiedy przekonasz się, że rzeczywiście "prawie" robi różnicę. Cała zabawa polega na tym aby w miarę obiektywnie do tematu podejść Miałem jakiś czas temu mpp i to był (z perspektywy czasu) czasu fajny kij, ale jak pokazała "perspektywa czasu" są i lepsze Miłej zabawy z zestawem bo jak już "parę" razy napisałem tylko ilość godzin nad wodą robi jakieś tam wyniki
Nie chciałbym być źle zrozumiany Moim zdaniem tutejsze dokoksowanie sprzętowe wynika właśnie ze wzrastających wymagań, a nie mody czy zadufania. Nie, nie. Rozumiem to
Tym bardziej nie miałem śmiałości by zrobić tę wrzutkę do tematu
Powtórzę: nie zawiedliście
Napisano 22 luty 2020 - 00:12
Wrzutka była baaardzo OK Jestem niemal w 100 procentach przekonany, że jak będziesz nad wodą "wtedy kiedy trzeba" czyli niemal zawsze o ile możesz sobie na to pozwolić to na pewno będziesz mieć doskonałe wyniki bo jak to od dawien dawna gadają: machaj wędą (i tu nikt do dziś od tego dawna nie napisał jaką ), a ryby będą
Napisano 22 luty 2020 - 00:25
No 150 wypadów w sezonie (feeder + spin) to takie rozsądne minimum w moim przypadku A aktualne oczarowanie spinningiem pewnie tą liczbę wyśrubuje
Napisano 22 luty 2020 - 00:37
W takim razie omijaj casting bo to ... To dopiero wciąga Z pazurami nawet
Napisano 22 luty 2020 - 00:38
Już mi nawet mucha chodzi po głowie. I to nie ze względów na higieniczne zaniedbania
Napisano 22 luty 2020 - 07:54
Napisano 22 luty 2020 - 08:01
Sciagany z JP. A dokładny model Kolega podał powyżej - Smith InterBoron IBXX-56MTŻbiku kupiłeś w Pl? czy ściągałeś z JP? jaka jest pełna nazwa tego kijka?
Użytkownik Żbiku edytował ten post 22 luty 2020 - 08:03
Napisano 22 luty 2020 - 08:14
Budżet nieważny.
Ważne byś był zadowolony i ryby łowił.
A swoją drogą to zdecydowanie ładniejszy wizualnie zestaw niż ten parę postów wyżej
Napisano 22 luty 2020 - 08:16
O gustach i estetyce się niby nie mówi.
Przy łowieniu ryb w ogóle nie na to wpływu na wędkowanie.
Liczą się po prostu walory użytkowe
Miałem okazję ''powyginać '' kijek petarda
Napisano 22 luty 2020 - 08:53
O gustach i estetyce się niby nie mówi.
Przy łowieniu ryb w ogóle nie na to wpływu na wędkowanie.
Liczą się po prostu walory użytkowe
Tylko, że jedno drugiemu nie przeczy.
Można mieć ładnie i użytkowo
Napisano 22 luty 2020 - 08:55
Tylko po co?
Ja muszę mieć pstrokato i niepowtarzalnie
To pobudza wyobraźnię a nie takie wszystko stonowane w jednym stylu. Fujj
Napisano 22 luty 2020 - 08:58
Pojęcie ładne jest bardzo względne coś co podoba się komuś nie koniecznie musi się podobać innej osobie ,i nie ma takich ,w tym przypadku wędek które by się wszystkim podobały
Napisano 22 luty 2020 - 09:20
Pojęcie ładne jest bardzo względne coś co podoba się komuś nie koniecznie musi się podobać innej osobie ,i nie ma takich ,w tym przypadku wędek które by się wszystkim podobały
No nie mów, że nie można
Cast:
https://cdn.outdoorh...8_n-564x600.jpg
Mucha:
https://cdn.shopify....pg?v=1557810884
Spin:
https://cdn.fisherpa...inning-reel.jpg
Można? można
Napisano 22 luty 2020 - 10:16
Wszechstronny Lunamis S96m, 2,9m, #0.8~2 , 7g - 35g, bardzo ładnie domyka zamek uchwytu. Pianka również wygląda na top.
1 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych