Wędkarskie sklepy internetowe - opinie, uwagi, (nie) polecenia
#161 OFFLINE
Napisano 17 wrzesień 2017 - 11:25
#162 OFFLINE
Napisano 17 wrzesień 2017 - 11:40
Dla mnie fishing-mart.
Duży wybór, szybka wysyłka. Nigdy nie miałem z tym sklepem problemu - 90% rzeczy kupuje tam.
Muchowe artykuły u Bogdana Gawlika, a jak mi czegoś na szybko zabraknie w CW kupuję
i jeszcze fajnym kameralnym sklepem jest sklepik forumowego kolegi Marcysia
Użytkownik Bartas93 edytował ten post 17 wrzesień 2017 - 11:47
#163 OFFLINE
Napisano 17 wrzesień 2017 - 11:47
Czy ktoś kupował może w tym sklepie:
https://www.athleteshop.pl
Tak, kupowalem ze dwa razy, ale w angielskim odpowiedniku.
#164 OFFLINE
Napisano 17 wrzesień 2017 - 14:56
Tak, kupowalem ze dwa razy, ale w angielskim odpowiedniku.
Dzieki.Wnioskuję,że w miarę pewny sklep.
#165 OFFLINE
Napisano 17 wrzesień 2017 - 15:51
Dzieki.Wnioskuję,że w miarę pewny sklep.
Nie mialem nigdy problemow z zakupami. Kumpel tez tam pare razy kupowal.
- Tom Rob lubi to
#166 ONLINE
#167 OFFLINE
Napisano 19 wrzesień 2017 - 17:32
#168 OFFLINE
Napisano 20 wrzesień 2017 - 23:47
#169 OFFLINE
Napisano 26 październik 2017 - 16:20
Witam, PIRANIA to jak najgorszy adres. Nie polecam. Zarownoze wzgledu na te podejrzane praktyki opisywane przez innych, jak tez chamstwo wlasciciela. Chciałam zamowic w tejze PIRANII woblery. Za calkiem mila sume. Wybralam odbior w paczkomacie. Niestety, strona byla skonstruowana wadliwie i nie otwierala sie zakladka z lista paczkomatow. Napisalam do wlasciciela sklepu z prosba o poprawe strony. Opisal arogancko. Grzecznie zwrocilam mu uwage, a w odpowiedzi dostalam emaila nastepujacej tresci: "Pocałuj mnie w dupę , nie będę półtłóka obsługiwał. Za darmowa reklamę dziękuje przyda się. M(...) W(...). www.pirania-sklep". Nie polecam tego sklepiku. To jakis szemrany interes, a wlasciciel ma problemy nie tylko z ortografia, ale i z glowa. Poza tym, dlaczego nagradzac chama? Łaski nie robi. Mozna kupic u grzeczniejszej konkurencji. :maybeban:XENIA
- czis i szczupak1 lubią to
#170 OFFLINE
Napisano 26 październik 2017 - 18:03
#171 OFFLINE
Napisano 27 październik 2017 - 06:34
#172 OFFLINE
Napisano 29 październik 2017 - 18:16
Ostatnio się naprawdę popsuło...
#173 OFFLINE
Napisano 31 październik 2017 - 20:44
Ja znam taki adres e-sklepu https://www.perchshop.com/ nie wiem czy kupował ktoś. Mają podobno parę rzeczy w sprzedaży na wyłączność.
#174 OFFLINE
Napisano 06 listopad 2017 - 18:04
Niezasąpieni Jerkbaitowicze, czy może ktoś ma taki sklep, gdzie drogą kupna wejdę w posiadanie jaskółek Lunker CIty Fin-s-fish w rozmiarze 10 cali?
Lukas z Allgero ma na stanie zerowe ilości i niestety nie mogę namierzyć nigdzie indziej podstawowych kolorów: jakieś seledyny, naturale itp. NIektóre kolory posiadam, ale ostatnio zapasy poczyściło i trzeba by coś dokupić. Znalazłem w kilku miejscach jakieś pojedyńcze sztuki, ale w zaporowych cenach - mogę zapłacić trochę wiecej, ale nie ponad dwa razy więcej...
#175 OFFLINE
#176 OFFLINE
Napisano 06 listopad 2017 - 21:59
Tu byłeś ?
To Lukas Sandacz z Allegro - czyli ten sam magazyn. Podstaw, których mi zabrakło u niego też brak Szkoda, bo ceny wyśmienite
Ale dziękuję za podpowiedź.
Użytkownik Dano. edytował ten post 06 listopad 2017 - 22:00
#177 OFFLINE
Napisano 07 listopad 2017 - 00:08
Czy ktoś ma namiary na sklep z ofertą Mannsa (większy wybór)
#178 OFFLINE
Napisano 07 listopad 2017 - 06:25
Czy ktoś ma namiary na sklep z ofertą Mannsa (większy wybór)
Nie wiem czy to jest więcej ,ale trochę tego jest :
http://sklep.insel.p...0&manu_id[]=128
#179 OFFLINE
Napisano 07 listopad 2017 - 09:33
Ano piranii sam też nie mogę polecić. Z drugiej jednak strony jak ktoś zakłada konto tylko po to by dodać 1 oczerniającego posta to zawsze budzi to moją podejrzliwość.
A co z Piranią się dzieje? Robiłem tam wiele, wiele zakupów za różne kwoty, różny asortyment i nigdy nie było problemów.
Gdy czegoś brakowało to albo zostawało wymienione na inne za moją prośbą (zdarzało się, że i na moją korzyść) lub dostawałem w paczce kopertę z kartką czego nie było + pieniążki za brakujące towary.
Wysyłka zawsze była szybka, w razie jakichś opóźnień od razu był kontakt telefoniczny.
#180 OFFLINE
Napisano 07 listopad 2017 - 15:33
Niezasąpieni Jerkbaitowicze, czy może ktoś ma taki sklep, gdzie drogą kupna wejdę w posiadanie jaskółek Lunker CIty Fin-s-fish w rozmiarze 10 cali?
Lukas z Allgero ma na stanie zerowe ilości i niestety nie mogę namierzyć nigdzie indziej podstawowych kolorów: jakieś seledyny, naturale itp. NIektóre kolory posiadam, ale ostatnio zapasy poczyściło i trzeba by coś dokupić. Znalazłem w kilku miejscach jakieś pojedyńcze sztuki, ale w zaporowych cenach - mogę zapłacić trochę wiecej, ale nie ponad dwa razy więcej...
W Drapierzniku mają na szt ( 2,7zł) naliczyłem 14 kolorów.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych