Na Twoim miejscu wybrał bym się do Słowacinka. Przyczepy na pewno nie gorsze ceny podobnę i w razie problemów blisko na reklamację
Dzwoniłem do nich wczoraj, mają o dwie stówy drożej. Mają też jakąś używkę do sprzedania, w czwartek jadę zobaczyć
Ale ja dalej nie wiem ile to kosztuje. Chętnie porozmawiam, ale, muszę mieć jakieś dane wejściowe :-)
Zadzwoń do nich i zapytaj, porównamy wtedy czy dostaliśmy taką samą ofertę
Z ciekawości zapytam .Czarna rama suskiego to jest tylko malowanie proszkowe czy malowanie proszkowe po ocynku?
Pani powiedziała, że malowanie jest po ocynku, ale jeżeli zechcę poczekać, mogą zrobić sam ocynk
Norbert 78 pomyśl jeszcze o przyczepie bagażowej załadujesz w nią bardzo dużo szpeju, a w bagażniku tylko silnik na górę przykręcisz trzy deski podłogowe i masz już gotowe. Nad Bugiem i tak miejsca do slipu brak, trzeba przenosić lub przeciągać na kółkach. Jak dwie osoby to już masz problem z głowy. Jak sam to kółka i po problemie.
Są na Bugu slipy, korzystam ze slipu w Gnojnie i Sławatyczach, bagazówka odpada
To w takim razie proszę - 4100 zł brutto, kolor czarny, oświetlenie ledowe ,5 rolek kilowych, trap, bez kola zapasowego.
To sporo drożej niż teraz. Pewnie mi zaproponowano inny model. Na zdjęciach które wstawiłem są dwie różne przyczepy. Zaproponowano mi tą mniejszą ze światłami od większej za 3400, nie wiem czy uwzględniono zniżkę Jb.