Witam
Nie wiem czy mieliscie okazje widziec taka oto nowinke :
http://fish.shimano-...ducts0/jdm.html
Shimano Europe wprowadza, w ograniczonym stopniu, oferte nazywana JDM.
A jak pieknie to opisuja
Takich czasow dozylismy !
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 10 kwiecień 2015 - 22:56
Witam
Nie wiem czy mieliscie okazje widziec taka oto nowinke :
http://fish.shimano-...ducts0/jdm.html
Shimano Europe wprowadza, w ograniczonym stopniu, oferte nazywana JDM.
A jak pieknie to opisuja
Takich czasow dozylismy !
Napisano 10 kwiecień 2015 - 23:10
czyli Stella z DE teraz będzie jeszcze bardziej jak STELLA
Napisano 10 kwiecień 2015 - 23:14
czyli Stella z DE teraz będzie jeszcze bardziej jak STELLA
Stella jak Stella. Tam to juz wiele roznic nie ma (oczywiscie jesli nie mowimy o pewnych modelach Stelli dostepnych tylko na JDM).
Natomiast ciekawe jak potocza sie losy takich "Twin Power F cos " czy innych " Stradico - zabijakow".
Bo jesliby weszly TP JDM i Biomaster JDM to markietingowcy na Europe beda mieli ciut wyzej zawieszona poprzeczke niz dotychczas
Napisano 10 kwiecień 2015 - 23:16
Globalizacja, albo po prostu TP na EU sprzedawał się słabiutko
Napisano 10 kwiecień 2015 - 23:17
no taki trochę strzał w kolano, ale myślę, że w DE jest nadal sporo ludzi kupujących kołowrotki za 100E i pukających się w głowę na JDM, podobnie zresztą jak w USA
Napisano 10 kwiecień 2015 - 23:20
Moze po prostu jakis japonski Shimano Boss zobaczyl ile tego idzie z JP w swiat i stwierdzil, ze teraz oni beda uczestniczyc w jedzeniu tego tortu...
Napisano 10 kwiecień 2015 - 23:24
No to wreszcie mamy oficjalną odpowiedź na odwieczne pytanie: czy sprzęt jdm jest lepszy od usa/eu?
Napisano 11 kwiecień 2015 - 07:50
No to wreszcie mamy oficjalną odpowiedź na odwieczne pytanie: czy sprzęt jdm jest lepszy od usa/eu?
Dokładnie.Pozdrawiam
Napisano 11 kwiecień 2015 - 08:20
Napisano 11 kwiecień 2015 - 08:55
Jano... bo czasem ważniejsze jest samo pytanie...
Napisano 11 kwiecień 2015 - 09:52
Należy jednak pamietać , że prawdziwe JDM to prywatny import z japan o tym to samuraje nie pomyśleli
Napisano 11 kwiecień 2015 - 18:24
Moze po prostu jakis japonski Shimano Boss zobaczyl ile tego idzie z JP w swiat i stwierdzil, ze teraz oni beda uczestniczyc w jedzeniu tego tortu...
Raczej jerka czyta i wyciąga wnioski .
Napisano 11 kwiecień 2015 - 18:31
Teraz będzie JDM i JDM Europe?
Napisano 19 kwiecień 2015 - 23:01
pal sześć te stelle ! dialuna!
Napisano 21 kwiecień 2015 - 10:50
Mhm... dialuna....wyprodukowana w Chinach, prawdziwy JDM.
Napisano 22 kwiecień 2015 - 17:01
Mhm... dialuna....wyprodukowana w Chinach, prawdziwy JDM.
mogę cie zapewnić ze ta Dialuna z chin jest lepsza od najlepszego kija shimano EU.
Napisano 22 kwiecień 2015 - 17:53
mogę cie zapewnić ze ta Dialuna z chin jest lepsza od najlepszego kija shimano EU.
Od Lesatha tez?
Tak abstrachujac- wszyscy i wszedzie pisza jak to JDM najlepszy, milion razy trwalszy od europejskich badziewiow to i Helmuty zechcialy miec u siebie w oficjalnej dystrybucji, jak jest popyt to i podaz sie znajdzie, tak dziala rynek, europejska mafia sprzetowa rece zaciera, wyzsza cena, wyzszy dochod, karuzela kreci sie dalej
Napisano 22 kwiecień 2015 - 19:02
Od Lesatha tez?
posiadałem 2st Lesatha fajne kijki, wymieniłem je na fireblood ładniejszy design oczywiście wedle gustu . Dialuna posiadam w castingu ,kopiłem z ciekawości czy długi kij castingowy będzie mi leżał w łapie. Okazało się ze to super kijek wykonany perfekcyjnie pod każdym względem ,no i cena 28000yen czyli o wiele tańsza od Lesatha . Jeśli miął bym wybierać która lepsza, to wybrał bym Dialuna bez zastanowienia ani sekundy.
Użytkownik arturbukowski edytował ten post 22 kwiecień 2015 - 19:08
Napisano 22 kwiecień 2015 - 20:36
posiadałem 2st Lesatha fajne kijki, wymieniłem je na fireblood ładniejszy design oczywiście wedle gustu . Dialuna posiadam w castingu ,kopiłem z ciekawości czy długi kij castingowy będzie mi leżał w łapie. Okazało się ze to super kijek wykonany perfekcyjnie pod każdym względem ,no i cena 28000yen czyli o wiele tańsza od Lesatha . Jeśli miął bym wybierać która lepsza, to wybrał bym Dialuna bez zastanowienia ani sekundy.
Jesli spodziewasz sie w Europie ceny za Dialune na poziomie 28000 JPY to...poczekasz na wyprzedaze
Napisano 22 kwiecień 2015 - 20:46
Jesli spodziewasz sie w Europie ceny za Dialune na poziomie 28000 JPY to...poczekasz na wyprzedaze
myślę ze będzie około 1300zl w Polsce kosztowała nie więcej, ja u Mfisto tyle chyba płaciłem .
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych