Ech koledzy, wyszła łania na łąkę i wilki zawyli.
Elka masz talent i wobki robisz pierwsza klasa a to że wędkujesz tym większym plusem dla Ciebie jako twórczyni.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 24 kwiecień 2015 - 21:43
Elka masz talent i wobki robisz pierwsza klasa a to że wędkujesz tym większym plusem dla Ciebie jako twórczyni.
Napisano 24 kwiecień 2015 - 21:53
Nie taki wilk straszny,jak go malują ...
Napisano 24 kwiecień 2015 - 21:53
bravo witamy i podziwiamy
Napisano 24 kwiecień 2015 - 21:54
Gratuluje odwagi, tak wystartowac w tym, jakby nie bylo meskim swiatku. I odrazu zrobic takie zamieszanie
Jesli woblerki ladnie pracuja, to co do kolorow to lowne. Teraz nikt sie nie chce przyznac, ale pocichu mowia jakie to rozowe gumy byly skuteczne w zeszlym sezonie
Napisano 24 kwiecień 2015 - 21:58
Gratuluje odwagi, tak wystartowac w tym, jakby nie bylo meskim swiatku. I odrazu zrobic takie zamieszanie
Jesli woblerki ladnie pracuja, to co do kolorow to lowne. Teraz nikt sie nie chce przyznac, ale pocichu mowia jakie to rozowe gumy byly skuteczne w zeszlym sezonie
Może nakręcę filmik jak pracują- w niedziele szykuje się wypad na ryby
Napisano 24 kwiecień 2015 - 22:31
Pewnie ze warto wstawic jakis filmik
Trzy strony watku w pol dnia, chyba nikt nie mial takiego startu
Napisano 25 kwiecień 2015 - 07:24
Teraz nikt sie nie chce przyznac, ale pocichu mowia jakie to rozowe gumy byly skuteczne w zeszlym sezonie
Jak to nie, Melek przecież maluje różowe piranie i ponoć są bardzo łowne.
Filmik z pracy wobków by się przydał, zapewne miała byś wtedy Elu zapełnioną skrzynkę priv od zamówień.
Napisano 25 kwiecień 2015 - 08:24
Na film musicie jeszcze poczekać
Tymczasem macie tu troszkę do pooglądania
Napisano 25 kwiecień 2015 - 08:53
Napisano 25 kwiecień 2015 - 10:42
Ale czad! Te z Reksiem sà the best. Ręcznie to malujesz ?
Wszystkie moje woblery są ręcznie malowane,to nie jest żadna kalkomania czy naklejki
Napisano 25 kwiecień 2015 - 10:45
Napisano 25 kwiecień 2015 - 11:22
Użytkownik spidi edytował ten post 25 kwiecień 2015 - 11:25
Napisano 25 kwiecień 2015 - 12:02
Reksio genialny, bardzo fajne podejście do tematu.
Gratulacje talentu i kreatywności.
Zdarzyło mi się robić woblera na urodziny w barwach klubu piłkarskiego, czy malowanie teamu F1,
ale wychodzi na to że gbur jestem że jeszcze synkowi biedronki nie zrobiłem
Napisano 25 kwiecień 2015 - 15:05
Wychodzi na to że łowienie na ''Reksia'' to już nie byłby obciach przed kolegami?
Napisano 25 kwiecień 2015 - 15:24
Witamy koleżankę. O ile reksio może bardziej jako brelok do kluczy to parę innych wzorów może niekoniecznie na nie
Jeśli firetiger łowi a nie pływają w wodach u nas ryby w kolorze płonącego tygrysa to inne wariacje na tematy kolorystyczne są otwarte. Czacha ze względu na połączenie barw może sprawdzić się na majówkowych esoxach. O ile pędzel mamy opanowany to pora na ustawienie, być może jest całkiem, całkiem. Czekamy na dokumentację
Napisano 25 kwiecień 2015 - 17:07
Witaj kobieto :-)
Wobki kosmiczne ,jeśli praca będzie odpowiednia to prawdopodobnie będą łowniejsze w co niektórych łowiskach ,pod kątem kolorów oczywiście od wobków malowanych na rybkę ale o kiepskiej pracy ,oczywiście w pewnych łowiskach.
Napisano 25 kwiecień 2015 - 17:12
Elżbieto ... wobki petarda wymiatasz z tym malowaniem
Napisano 25 kwiecień 2015 - 18:04
Witaj Elu.
Aż strach pomyśleć co w przyszłości będziesz malować na wobasach,bo potencjał masz ooggrroomny Dla mnie bomba ,nie ma nudy
Napisano 25 kwiecień 2015 - 18:30
Witaj Elu.
Aż strach pomyśleć co w przyszłości będziesz malować na wobasach,bo potencjał masz ooggrroomny Dla mnie bomba ,nie ma nudy
Strach ma wielkie oczy Mam już parę nowych pomysłów.Będzie się działo..
Napisano 25 kwiecień 2015 - 20:30
Założyłbym na agrafkę Twojego woblera, na Roztoczu kwiatki pewnie by się sprawdziły. Ciekaw jestem jak one chodzą. Masz talent.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych