Jeśli jest tak jak mówią że wiara w przynętę to połowa sukcesu to masz ogromną przewagę nad resztą twórców Piękne wyroby, mój faworyt czarny kot nocą
#81 OFFLINE
Napisano 27 kwiecień 2015 - 07:52
- Eluska lubi to
#82 OFFLINE
Napisano 27 kwiecień 2015 - 07:57
Dział Lure rządzi się specyficznymi prawami.
Ktoś, kiedyś zaczął oklejać woblery folią aluminiową; zaraz wszyscy rzucili się na folię.
Potem ktoś pokazał łamańce; zaczęto robić łamańce.
W zeszłym roku ktoś rozpoczął trend na woblery realistyczne, i już nasi twórcy mierzą się z tematem.
Dzisiaj pokazano w dziale zgrabne nogi.
Lękam się zaglądać w wątki kolegów ...
Wzrośnie sprzedaż golarek do nóg oraz wosków?
#83 OFFLINE
Napisano 27 kwiecień 2015 - 08:25
Praca kwiecistego wobka
a gdzie zgubiłaś jedną kotwicę
- joker lubi to
#84 OFFLINE
Napisano 27 kwiecień 2015 - 08:32
A to przypadkiem nie wobler od @pride, bo taki nieruchawy
Nie.A skąd wiesz że wobler Prida z tych działąjących powoli?
#85 OFFLINE
Napisano 27 kwiecień 2015 - 08:37
Dział Lure rządzi się specyficznymi prawami.
Ktoś, kiedyś zaczął oklejać woblery folią aluminiową; zaraz wszyscy rzucili się na folię.
Potem ktoś pokazał łamańce; zaczęto robić łamańce.
W zeszłym roku ktoś rozpoczął trend na woblery realistyczne, i już nasi twórcy mierzą się z tematem.
Dzisiaj pokazano w dziale zgrabne nogi.
Lękam się zaglądać w wątki kolegów ...
Reksiów ani kwiatów jeszcze nikt nie zaczął malować więc chyba nie ma się czego bać
#86 OFFLINE
Napisano 27 kwiecień 2015 - 08:49
Nie.A skąd wiesz że wobler Prida z tych działąjących powoli?
A trudno żeby działał szybko leżąc na trawie
#87 OFFLINE
Napisano 27 kwiecień 2015 - 09:54
5 cm pływające kleniowo / sandaczowe co nie znaczy że pstrąg im nie przepuści
Schodzą na ok.1-1,5 m w nurcie prowadzone pod prąd,lekkie lusterkowanie
Drut przez całego woblera,ster polwęglan
7 cm pływające
Schodzą 1,5-2 m
Praca podobna do 5 cm z tym że amplituda wychyleń nieco mniejsza,a lusterkowanie większe
drut przez całego woblera,waga 5-6 g
- Artech, tofik, Del Toro i 1 inna osoba lubią to
#88 OFFLINE
Napisano 27 kwiecień 2015 - 10:12
Jak można to chciałbym odkupić jednego kwiatka, mogę się też zrewanżować kogutami . Fajną miejscówkę masz na tym filmie, powinien stać jakiś kropas.
Zapraszam Priv.
#89 OFFLINE
Napisano 27 kwiecień 2015 - 10:54
No,- trochę mi szczęka opadła bo jak zobaczyłem pierwsze Twoje wobki w innym wątku to pomyślałem sobie,- kolejny obleśny dziad w pochlapanym pomidorową podkoszulku z piwkiem we włochatej spoconej łapie podszywa się pod kobietę i czeka aż najbardziej napaleni będą się gimnastykować
A tu sympatyczna, miła (sądząc po wpisach) kobieta ....
Fajnie, że jesteś tu jest jak nigdy dotąd szansa, że Ci co to liczą niezbędne kropki i paski na "ciałach" woblerów i nóżki w muchach dostaną pstryczka w nos
pozdrawiam
starszy pan
- Eluska lubi to
#90 OFFLINE
Napisano 27 kwiecień 2015 - 11:41
No,- trochę mi szczęka opadła bo jak zobaczyłem pierwsze Twoje wobki w innym wątku to pomyślałem sobie,- kolejny obleśny dziad w pochlapanym pomidorową podkoszulku z piwkiem we włochatej spoconej łapie podszywa się pod kobietę i czeka aż najbardziej napaleni będą się gimnastykować
A tu sympatyczna, miła (sądząc po wpisach) kobieta ....
Fajnie, że jesteś tu jest jak nigdy dotąd szansa, że Ci co to liczą niezbędne kropki i paski na "ciałach" woblerów i nóżki w muchach dostaną pstryczka w nos
pozdrawiam
starszy pan
To znaczy się że były przypadki podszywanych kobiet na tym forum? haha
Niech liczą,niektórzy już tak mają
Dzięki za dobre słowo
#91 OFFLINE
Napisano 27 kwiecień 2015 - 11:50
To znaczy się że były przypadki podszywanych kobiet na tym forum? haha
Jakich pełno w necie
#92 OFFLINE
Napisano 27 kwiecień 2015 - 13:06
5 cm pływające kleniowo / sandaczowe co nie znaczy że pstrąg im nie przepuści
Schodzą na ok.1-1,5 m w nurcie prowadzone pod prąd,lekkie lusterkowanie
Drut przez całego woblera,ster polwęglan
7 cm pływające
Schodzą 1,5-2 m
Praca podobna do 5 cm z tym że amplituda wychyleń nieco mniejsza,a lusterkowanie większe
drut przez całego woblera,waga 5-6 g
Elcia fajnie ze postanowiłaś zaprezentować swoje woblerki . Na pewno jest szansa ze wypełnisz lukę na spiningowym rynku przynęt , wielu z nas wędkuje w towarzystwie pociech lub ładniejszych połówek i tutaj masz pełen monopol . Ale bardzo ciekaw jestem twoich bardziej rybich woblerów widzę ze gdzieś tam się przewijają ale tylko na drugim planie .
#93 OFFLINE
Napisano 27 kwiecień 2015 - 13:34
Elcia fajnie ze postanowiłaś zaprezentować swoje woblerki . Na pewno jest szansa ze wypełnisz lukę na spiningowym rynku przynęt , wielu z nas wędkuje w towarzystwie pociech lub ładniejszych połówek i tutaj masz pełen monopol . Ale bardzo ciekaw jestem twoich bardziej rybich woblerów widzę ze gdzieś tam się przewijają ale tylko na drugim planie .
Tych malowanych w bardziej tradycyjny sposób na razie mam malutko,tymczasem stawiam na nietypowe.Przy następnej partii porobię rybie rybki.
Panie są i wędkują,nawet wczoraj spotkałam babeczkę
A stare wygi z wąsami oglądały mój kuferek z wobkami, ich miny bezcenne
#94 OFFLINE
Napisano 27 kwiecień 2015 - 15:14
Ciekawi mnie ilu z was po przeczytaniu wątku Eli zawołało swoje połowice/dziewczyny z kuchni lub z przed tv aby zobaczyły że.......
no... właśnie że są takie fajne kobietki które wędkarstwa nie uznają jako zło konieczne swojego partnera.. ale... same to zło uskuteczniają i to jeszcze jak !!!
a z tym goleniem nóg ... hm.... wiecie co.... może to i byłby dobry sposób w lato po przejściu kilku km w woderach co poniektórym może mniej jechałoby z woderów )
A pozatym może weźmiemy przykład z Eli że nawet na ryby trzeba wybierać się z klasą , i wyglądać nad wodą nie jak ostatni obdartusi
Widywałem wielokrotnie takie osobniki gdzie sprzętowi liczonemu w tys. zł towarzyszyły ciuchy nieprane co najmniej kilka sezonów
Użytkownik marcin wojtczak edytował ten post 27 kwiecień 2015 - 15:17
- Dagon, Karol Krause, Eluska i 1 inna osoba lubią to
#95 OFFLINE
Napisano 27 kwiecień 2015 - 16:26
Wzrośnie sprzedaż golarek do nóg oraz wosków?
1:54
- popper, Artech, AdamJ i 8 innych osób lubią to
#96 OFFLINE
Napisano 28 kwiecień 2015 - 04:30
Ciekawi mnie ilu z was po przeczytaniu wątku Eli zawołało swoje połowice/dziewczyny z kuchni lub z przed tv aby zobaczyły że.......
no... właśnie że są takie fajne kobietki które wędkarstwa nie uznają jako zło konieczne swojego partnera.. ale... same to zło uskuteczniają i to jeszcze jak !!!
No no a nie pomyślałeś że co poniektórzy jak by tak otworzyli wątek Elki na fotce z nogami a potem na fotce z łowienia i pokazali swojej żonce ochoczo przy tym komentując że to koleżanka z wypraw wędkarskich to niejeden by usłyszał pogardliwą, pełną zazdrości odpowiedź - "a jaki kij będzie trzymała w dłoniach? Powiadasz że to koleżanka z ryb - ciekawe, ciekawe".
Bez urazy Elu.
#97 OFFLINE
Napisano 28 kwiecień 2015 - 18:30
Gratulacje.
W ekspresowym iście tempie dorobiłaś się statusu "twórca", swą inwencją, pomysłowością i aktywnością zawstydzając wielu kolegów z dłuższym stażem, zarówno w lure, jak i tu, na jerku.
- Eluska lubi to
#98 OFFLINE
Napisano 28 kwiecień 2015 - 20:27
Hehe, ale sie rzeczy dzieją, kobiety woblery robią haha. Nie mówię ze źle , bo to coś nowego. Z opisami swoich wobków jest Pani bardziej profesjonalna niż niektórzy ,,goście" haha. Choć reksiu i inne te rzeczy sa bardzo fajne i oryginalne, zobaczył bym wobki pomalowane na rybki, ktoś miał podobne zachcianki już wyżej chyba haha . Powodzenia!
#99 OFFLINE
Napisano 28 kwiecień 2015 - 20:57
Hehe, ale sie rzeczy dzieją, kobiety woblery robią haha. Nie mówię ze źle , bo to coś nowego. Z opisami swoich wobków jest Pani bardziej profesjonalna niż niektórzy ,,goście" haha. Choć reksiu i inne te rzeczy sa bardzo fajne i oryginalne, zobaczył bym wobki pomalowane na rybki, ktoś miał podobne zachcianki już wyżej chyba haha . Powodzenia!
Przez to "haha" czuje się jakbym kolegę @Kielo czytał tylko uśmieszków jeszcze brakuje
- Dagon i adashhh lubią to
#100 OFFLINE
Napisano 28 kwiecień 2015 - 21:22
Gratulacje.
W ekspresowym iście tempie dorobiłaś się statusu "twórca", swą inwencją, pomysłowością i aktywnością zawstydzając wielu kolegów z dłuższym stażem, zarówno w lure, jak i tu, na jerku.
Ma się to coś
Sztuka nowa służy twórcą,sztuka stara-odbiorcą.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych