Idź swoją drogą Daniel sam wiesz co dla Ciebie najlepsze
#21 OFFLINE
Napisano 30 listopad 2015 - 21:33
- Guzu lubi to
#22 OFFLINE
Napisano 30 listopad 2015 - 21:37
#23 OFFLINE
Napisano 30 listopad 2015 - 22:19
Witam,
Ja posiadam kijek na blanku Lamiglas GFW 90 2M ( blank z 2013r ) i jestem z niego bardzo zadowolony.
To jest mój kijek na kropki na mniejsze rzeki. Praca pod rybą bajka (nie gubi ryb) a pstrągi bardzo lubią się spinać podczas holu na szybszych kijach wiem z doświadczenia ze swoim Dragonem Destiny ( którego się już pozbyłem zresztą )
Na chwile obecną nie posiadam fotek ugięcia ale gdyby ktoś bardzo chciał to wszystko da się zrobić
Pozdrawiam Norbert
#24 OFFLINE
Napisano 04 grudzień 2015 - 14:58
@mat... samodzielne robienie fotek ugiecia, w jednej dloni aparat w drugiej dolnik... tragedia...
Ok , czekałem do dzisiaj bo dzisiaj odebrałem i na sucho po delikatnym gięciu jestem więcej niz zadowolony . Teraz pozostaje sprawa uzbrojenia czyli jakie ringi wstawić , w jakim systemie etc... mało sie na tym znam bo to będzie pierwsze moje dziecko i muszę się radzić starszyzny Jako , że do rękojeści nie ma problemów bo ja lubie korek naturalny , tradycyjnie lub splitowany , to już z ringami małe główkowanie . Kijek będzie na małe i średnie rzeki , żyłka , młynek 2000-2500 lekki do twardych przynęt typu woblerek 5-8cm , wahadełko . Czasami coś silikonowego lub włochatego zawiśnie ale to okazjonalnie będzie . Tak więc w co ubrać tego RR-a żeby się fajnie łowiło , proszę o porady i dziekuję
Użytkownik m a t edytował ten post 04 grudzień 2015 - 14:59
#25 OFFLINE
Napisano 04 grudzień 2015 - 15:05
@mat... samodzielne robienie fotek ugiecia, w jednej dloni aparat w drugiej dolnik... tragedia...
Da rade jak sie ma statyw i aparat gdzie mozna ustawic serie zdjec, co iles tam sekund Jak tak wiekszosc zdjec ugiec robilem
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: blanki, blank, talon, pstrąg
BLANKI
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
blank do lekkiego łowienia sandaczaNapisany przez FrenchRodbuilder , 02 paź 2024 |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Spinning →
Top 5-ciu woblerów pod pstrąga :)Napisany przez Livers , 13 gru 2023 pstrąg, woblery i 1 więcej |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blank pod pstrągi o długości 2.40 - 2.60 cm. Cw. 4-20 Gram. Głównie łowie na woblery.Napisany przez Livers , 02 paź 2023 batson suzuki, fishingart |
|
|
||
Hand made →
Lurebuilding (wątki autorskie) →
HM MatrycNapisany przez Matryc , 05 wrz 2023 jaż, kleń, pstrąg, hand made i 1 więcej |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Zlecę naprawę dolnika muchówkiNapisany przez Adrian Tałocha , 11 kwi 2023 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych