jade no Porke ,na piwko i obac co w wodzie ...
Piter,szacun
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 18 sierpień 2015 - 18:35
jade no Porke ,na piwko i obac co w wodzie ...
Piter,szacun
Napisano 18 sierpień 2015 - 19:10
Szkoda ręki na takich, wystarczyły udawane łzy i płacz że to nie jego wędki, bywa. Oby sprawy karnej nie było Nauczka moze im wystarczy, a bić nie bije, jak to zawsze mnie uczono, poki nie musisz to gówna nie ruszaj bo zacznie smierdzieć.
Napisano 19 sierpień 2015 - 06:31
Graghowski ktoś sie odezwał z SSR w temacie, czy dzwoniłeś na Policje?
Napisano 19 sierpień 2015 - 13:38
Zadzwonilem po policje nie mysląc o tym ze mam numer do ssr w portfelu Teraz po naszej rozmowie na przyszlosc bede wiedzial co i jak
Napisano 19 sierpień 2015 - 14:25
Czyli gdzie dzwonić jak zobaczyłbym podobnych cwaniaków - na SSR? Reagują? Bo jak jestem w Wolinie to nie ma do kogo dzwonić - raz Pan Inspektor Rybołówstwa powiedział mi, gdy dzwoniłem, że właśnie wplątałem spodzinę silnika w siatę, że ma dziś dzień roboty papierkowej, riba ma w Dziwnowie ale jak mu podam koordynaty GPS to może jutro po nią przypłynie Witki mi opadły. Od tego czasu nie ma sensu dzwonić - Policja też ma to w dupie bo mówią, że nie mają łodzi. W Szczecinie nie miałem narazie okazji dzwonić.
Napisano 19 sierpień 2015 - 15:51
Z tego co słyszałem ostatnio akurat SSR w Szczecinie reaguje dość dobrze. Warto próbować.
Napisano 19 sierpień 2015 - 17:22
Ktoś się wybiera gdzieś dzisiaj wieczorkiem?
Napisano 19 sierpień 2015 - 17:28
Ktoś się wybiera gdzieś dzisiaj wieczorkiem?
O której godzinie? Jak mi pokażesz jak łowisz bolenie na swoje woblery to ja chętnie - wobki jak wiesz już mam
Napisano 19 sierpień 2015 - 18:12
Około 20 mam zamiar być na Dziewokliczu. Mam zamiar porzucać muchówką za kleniojaziem ale spina też wezmę
Napisano 19 sierpień 2015 - 19:47
Z tego co słyszałem ostatnio akurat SSR w Szczecinie reaguje dość dobrze. Warto próbować.
Napisano 19 sierpień 2015 - 20:17
Ja niestety z SSR nie mam najlepszych doświadczeń. W ciągu ostatnich trzech lat dzwoniłem kilka razy i ani razu nie doczekałem się interwencji, pomimo że zazwyczaj czekałem dość długo. A podczas jedynej mojej kontroli strażnicy popisali się nieznajomością przepisów... także według mnie mogli by się trochę poprawić.
Napisano 19 sierpień 2015 - 22:06
Artur i jak muchowanie?
Okolice dworca do 22 bez żadnych brań ...guma na lekko +bezstery z opadu.
Napisano 20 sierpień 2015 - 07:43
Artur i jak muchowanie?
Okolice dworca do 22 bez żadnych brań ...guma na lekko +bezstery z opadu.
Średnio. Nadal uczę się rzucać, miałem jedno wyjście do suchej ale złe ułożenie przyponu uniemożliwiło skuteczne zacięcie ryby... Najciekawsze było to, że nad wodą spotkałem dwóch kolegów ... którzy również ćwiczyli z muchówką, a to raczej rzadki widok nad naszymi wodami.
Niestety za długo nie było mi dane pobyć nad wodą, bo po pół godziny żona zadzwoniła, że córka się przewróciła i trzeba z nią na prześwietlenie jechać. Na szczęście kości całe...
Napisano 20 sierpień 2015 - 08:29
Najwazniejsze ze mała zdrowa A co do muchówki, przyznam ze kusi mnie ostatnio.
Standartowo jak to w czwartki wybieram sie kolo 17-18 na głębokie pośmigać na pływadełku, jakby ktoś chciał się przyłączyć, poplotkować czy nawet połowić z brzegu to zapraszam .
Napisano 20 sierpień 2015 - 16:45
Średnio. Nadal uczę się rzucać, miałem jedno wyjście do suchej ale złe ułożenie przyponu uniemożliwiło skuteczne zacięcie ryby... Najciekawsze było to, że nad wodą spotkałem dwóch kolegów ... którzy również ćwiczyli z muchówką, a to raczej rzadki widok nad naszymi wodami.
Mozemy sie zgadac w przyszłym tygodniu no muchowanko
bylem ostatnio w Ińsku i tam troszeczke tez pobrodziłem z mufą-rybki:
dwa okonki na nimfe zlotoglówke z czerwona dupką
jedna płotka na mokra,spajderek a w sobote być może w morzu..
Napisano 20 sierpień 2015 - 19:21
Chętnie. Myślę że powinno się udać w kole wtorku lub środy.
Napisano 20 sierpień 2015 - 21:33
Napisano 21 sierpień 2015 - 10:48
To może jakieś jakieś muchowe, miejskie spotkanie zrobimy ? Może w końcu się rzucać nauczę
Poszukuję kogoś w Sz-nie kto ma wędkę z uchwytem skss, co by się przekonać jak to w łapie leży.
Napisano 21 sierpień 2015 - 11:32
Poszukuję kogoś w Sz-nie kto ma wędkę z uchwytem skss, co by się przekonać jak to w łapie leży.
Zobacz w Nemo mają sporo wędek pewnego zbrojmistrza z Trójmiasta.
Z tego co pamiętam jakieś jednoczęściówki były na SKSS'ach , ale głowy nie dam sobie obciąć
Napisano 21 sierpień 2015 - 11:37
Dzięki Bartek. Tak chyba będzie najłatwiej.
MIASTO
Wędkarz nad wodą →
Street Fishing Poland →
Street Fishing BERLINNapisany przez Karpiu95 , 03 kwi 2019 |
|
|
||
MIASTO
Wędkarz nad wodą →
Street Fishing Poland →
Zielona GóraNapisany przez Krismuaythai , 26 wrz 2016 |
|
|
||
MIASTO
Wędkarz nad wodą →
Street Fishing Poland →
Trójmiasto (Gdańsk, Sopot, Gdynia)Napisany przez remek , 29 kwi 2016 |
|
|
||
MIASTO
Wędkarz nad wodą →
Street Fishing Poland →
ToruńNapisany przez remek , 19 kwi 2016 |
|
|
||
Wędkarz nad wodą →
Street Fishing Poland →
SFE2016 - Koszulka Street Fishing Extreme 2016Napisany przez remek , 10 kwi 2016 sfe2016, street fishing |
|
|
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych