Skończyła się właśnie promocja na darmowe konta premium.
Teraz tylko 99USD za rok /:
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 24 wrzesień 2017 - 14:18
Skończyła się właśnie promocja na darmowe konta premium.
Napisano 25 wrzesień 2017 - 04:57
Ale wreszcie wszystko działa jak trzeba.Skończyła się właśnie promocja na darmowe konta premium.
Napisano 25 wrzesień 2017 - 08:04
Ale wreszcie wszystko działa jak trzeba.
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
No nie wiem, od godziny nie mogę uploadować logów a teraz nawet strona nie chce się otworzyć.
Napisano 26 wrzesień 2017 - 21:05
U mnie wiszą w przetwarzaniu tracki wysyłane bezpośrednio z echa.
Pliki wysłane z komputera analizowane są prawie natychmiast.
Napisano 09 październik 2017 - 12:11
Próbował ktoś ostatnio uploadować logi do C-Map genesis? Wczoraj wszystko poszło,upload zakończony mail przyszedł że są przeprocesowane a w panelu użytkownika My uploads 0.
Napisano 09 październik 2017 - 13:01
Sprawdzę po powrocie do domu, mam akurat do wgrania kilka logów z ostatniego wyjazdu.
Napisano 09 październik 2017 - 13:35
Próbował ktoś ostatnio uploadować logi do C-Map genesis? Wczoraj wszystko poszło,upload zakończony mail przyszedł że są przeprocesowane a w panelu użytkownika My uploads 0.
Łukasz, teraz trzeba mieć konto premium żeby dodawało logi do "my uploads". Nie widać ich ale jak przejdą kontrolę jakości to zostaną dodane do Social map.
Napisano 09 październik 2017 - 14:00
Łukasz, widzę że w tym oknie:
insight1.jpg 40 KB 13 Ilość pobrań
jest info że trzeba mieć wersję premium - edge.
Ale czy w tym oknie nie powinny być widoczne moje uploady?
Insight2.jpg 23,15 KB 12 Ilość pobrań
Jak mam je potem sobie przeglądać i scalić?
Użytkownik rower26 edytował ten post 09 październik 2017 - 14:00
Napisano 09 październik 2017 - 14:08
Jak upgradeujesz konto do Edge to dopiero wtedy będą widoczne w zakładce My Uploads. Bez konta premium dodają się po prostu po kilku dniach do Social Map bez śladu w Twoim profilu.
Ostatnio przerabiałem to samo bo uploadowałem kilka logów i ślad po nich zaginął. Z ciekawości kupiłem konto premium, załadowałem logi jeszcze raz i teraz mogę je przeglądać w swoim profilu, tak jak było jeszcze jakiś czas temu przed modernizacją.
Użytkownik Pumba edytował ten post 09 październik 2017 - 14:13
Napisano 09 październik 2017 - 14:17
Napisano 09 październik 2017 - 14:18
ok, dzięki za pomoc. Trochę zubożyli temat.
Napisano 09 październik 2017 - 14:27
U mnie wszystko działa, ale tak jak pisał kolega wyżej trzeba mieć konto premium.
Napisano 27 styczeń 2018 - 18:56
Witajcie. Ja mam podobny problem, Mam oryginalną mapę Navionics na karcie sd i jeśli skopiuję na nią foldery z mapami jezior, są one nie widoczne. Widać tylko mapy Nawionics i lowrence.
Jeśli przegram te same foldery na czystą kartę sd są widoczne i działają. Chciałbym mieć jedną kartę. Czy ktoś wie jak to rozwiązać? Mam elite 7ti.
Pozdrawiam.
Napisano 28 styczeń 2018 - 19:55
Udało się przegrać zawartość karty Navionics na inną kartę i działa ?
Napisano 28 styczeń 2018 - 21:07
raczej niemozliwe... dane mozna zgrac z navionics na komputer i ogladac w insght planner bez karty. mapy sa zazwyczaj kodowane za pomoca przypisania ich do karty poprzez nr karty... bardzo trudne do zlamania ustrojstwo... a jak nawest sie uda poznac nr karty to trzeba nabyc karty w ktorych mozna zmienic nr... prawie awykonalne
Napisano 30 styczeń 2018 - 10:56
Chyba zle się zrozumieliśmy. Nie chcę kopiować z karty navionics, tylko na kartę navionics. Kopiuję na nią foldery z jeziorami z social map Genesis i te jeziora są nie widoczne jest tylko mapa navionics i nie mogę tego w echo przełączyć, nawet w menu mapy nie są widoczne. Są tylko do wyboru mapy Nawionics lub Lowrence. Te same foldery z jeziorami nagram na czystą kartę sd (nie navionics ) i wtedy wszystko działa, ale mam 2 karty sd.
Napisano 11 marzec 2018 - 17:30
Witam.
Czy ktoś wie gdzie można pobrać mapy jezior i rzek do echosondy LOWRANCE Elite-7
Fajnie gdyby to były mapy batymetryczne ale nie koniecznie.
Pozdrawiam.
Napisano 25 kwiecień 2018 - 17:56
Napisano 25 kwiecień 2018 - 19:09
sprawdz czy poprawnie wpisales nr swojego urzadzenia
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych