Witam serdecznie ,połamane kije seryjne jak to shimano naprawiam w wolnym czasie ,element dobrany odsyłam w poniedziałek
Jak mówiłem uwielbia pan pranie publiczne ok to jedziemy , to nie ja pisałem smsy i wie pan jakie bo je mam na telefonie ,nie powiedziałem ze wędka jest zrobiona tylko ze udało sie dobrać element--- bo jak sam pan wie ze to nie takie hop ---- musi to grac rozmiarowo jak i ugięcie musi pasować i z prawnymi tekstami pan nie wylatuje bo naprawa została przyjęta z czystej chęci pomocy żeby kij dalej funkcjonował bo kijek już nie produkowany (nigdzie nie stwierdziłem ze nie naprawie ,odeślę jak najszybciej to możliwe)
Piotrek nie lubię się wcinać między wódkę, a zakąskę ale jak już odpowiadasz komuś to miej na uwadze co wcześniej pisałeś, bo czuję się jakby robiono ze mnie debila.
13.06 napisałeś że w poniedziałek wysyłasz dobrany element, a 22.06 że nie powiedziałeś że wędka jest zrobiona tylko że dobrałeś element ( wystarczy przeczytać 2 strony wstecz)
Jesteśmy dorośli więc tak się traktujmy, gdyby nie było obietnicy terminu to by nie było całego zajścia.
Kibicuje każdemu twórcy wędkarskiemu w tym kraju ale takie sprawy psują wizerunek, moja ulubiona pracownia przestała istnieć, właśnie jednym z powodów był popsuty wizerunek
pamiętaj o tym.
Mam nadzieję że to ostatni post w tym klimacie i że kolejny będzie od zainteresowanych stron z informacją o pozytywnym zakoczeniu, kolejne będą poświęcone twojej twórczości