Człowiek z żelaza, a nie bo dwóch
Spotkanie Igora z Piotrkiem
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 22 wrzesień 2015 - 20:52
Człowiek z żelaza, a nie bo dwóch
Spotkanie Igora z Piotrkiem
Napisano 22 wrzesień 2015 - 21:12
Kilka fotek ze stoiska Igora
Eleganckie sakwy do paska
Pokazywane już wcześniej Kitki "Irokezy"
Tu dla porównania najmniejsza i największa wahadłówka jaką znalazłem u Igora
Goście
Napisano 22 wrzesień 2015 - 21:13
Fajnie było pogadać z kolegą po fachu:)
Napisano 22 wrzesień 2015 - 21:18
Dzięki wielkie Piotrek za fotki!!!! Ja aparat zabrałem ale karta została w lapku domowym kuna. Mam coś w tel ale widzę, że na Twoich jest wszystko co trzeba jeszcze raz dziekuję!!!
Napisano 22 wrzesień 2015 - 21:27
Napisano 22 wrzesień 2015 - 22:03
Remek ale że Ciebie nie było ? no no no ... PS +5 do zajebistości dla mnie za to że odpinałem Wasz baner i wracałem się po niego by przekazać Rudiemu
Napisano 23 wrzesień 2015 - 05:05
[
Bardzo dziękuję wszystkim, za każdą minutkę rozmowy, za każdą chwilkę w podróży, jestem dumny ze dane było mi Was poznać.
Nie pytaj przyjacielu o drugą edycję, bo jeśli ze mną byłeś to wiesz
to oczywiste,..................
podziękowanie.jpg 194,02 KB
6 Ilość pobrań
Użytkownik danielg edytował ten post 23 wrzesień 2015 - 05:08
Napisano 23 wrzesień 2015 - 05:09
Witam Wszystkich.
Aby uciąć jakiekolwiek spekulacje muszę Wam się przyznać.
2 Targi Rękodzieła Wędkarskiego będą na pewno.
Termin już jest 19-21 sierpień 2016.
Miasto już jest, rozmowy trwają. Jest to piękne miasteczko nadmorskie, bardzo znane, z ogromną bazą turystyczną, dobrymi cenami noclegowymi oraz dużą bazą atrakcji dla Waszych rodzin.
Analiza tej edycji pokazała, że tak na prawdę wiele czynników o których mówiło się wcześniej nie znalazła odzwierciedlenia w 1 edycji imprezy. Jako organizator wiem najlepiej kto przyjechał, z jakiego zakątka Polski.
Najważniejsze założenia: klimatyczna, rodzinna atmosfera, wypoczynek i integracja, rodzinne spędzanie czasu, integracja i zaprzyjaźnienie naszych rodzin do rodzinnego wypoczynku z tematyką wędkarska, edukacja, klimat nie do podrobienia. Nie wszystko da się przeliczyć na pieniądze.
Zaufajcie mi i tym razem, bo to zrobiliśmy jest potwierdzeniem że najlepsi menagerowie mogą się mylić, i człowiek to nie tylko liczba ale wartość. Zapominacie o tym Panowie menagerowie. Tym razem dopiero będzie moc.
Pozdrawiam
Daniel Grombik
Napisano 23 wrzesień 2015 - 06:21
Szkoda, że nie można by było zorganizować takich pięknych targów np. w centralnej Polsce, myślę, że byłoby każdemu łatwiej.
Napisano 23 wrzesień 2015 - 07:01
Organizatorowi raczej nie:)
Fajnie Daniel, że działasz tak szybko z drugą edycją to ważne!Rodzinna atmosfera tych targów to duża wartość dało się to odczuć
Napisano 23 wrzesień 2015 - 07:07
Moja rodzina już zapowiedziała że jedzie na II edycję
Napisano 23 wrzesień 2015 - 07:23
Na drugą edycje możesz także liczyć na mnie.
Wrażenie z pierwszej jest jak najbardziej pozytywne.
Cel który postawiłem, czyli prezentacja wykonania i wielkości moich przynęt.
Napisano 23 wrzesień 2015 - 07:26
s4mo, on 22 Sept 2015 - 21:03, said:
Remek ale że Ciebie nie było ? no no no
... PS +5 do zajebistości dla mnie za to że odpinałem Wasz baner i wracałem się po niego by przekazać Rudiemu
Napisano 23 wrzesień 2015 - 08:12
Termin już jest 19-21 sierpień 2016. ....
Danielu przemyśl na spokojnie ten termin.
Napisano 23 wrzesień 2015 - 19:34
Napisano 24 wrzesień 2015 - 07:40
Mrzeżyno to miejscowość stricte turystyczna. Przesunięcie terminu na sezon wakacyjny wydaje się przemyślanym posunięciem. Z ulicy ludzie nie przyjdą bo ile osób zainteresują targi w dwu tysięcznym miasteczku? A w sierpniu są turyści z całej Polski i taka impreza może ich zainteresować, chociażby jako ciekawostka, odskocznia od leżenia na plaży albo siedzenia przy smażalni ryb
Napisano 24 wrzesień 2015 - 08:07
Robert, przebywałeś kiedyś w upalne lato na hali sportowej, na której jest c.a. 300 osób (i to nie jest tłum)? W takim terminie wystawcy, harując po 10 godzin, popadają jak muchy, hala wali łojem ludu pracującego miast i wsi (około połowy imprezy dochodzi przetrawiona gorzała), a klienci przebiegają świńskim kłusem przez stoiska, żeby jak najszybciej wyjść z tego gorąca i smrodu na świeże powietrze i zimne piwko- widziałem to na imprezach z tzw. górnej półki (niewędkarskich). A to tylko jeden z argumentów przeciw.
Kwiecień moim zdaniem byłby idealny, każdy ma już z tyłu głowy rozpoczęcie sezonu szczupakowego i zbroi się na potęgę. W takim czasie warto jest zaoferować koledze po kiju alternatywę dla firmowych przynęt bo każdy z nas dobrze wie ile "za dużo" forsy ładuje się od marca do maja w zapasy, które leżą często do następnego maja i parcieją.
Napisano 24 wrzesień 2015 - 09:57
Napisano 24 wrzesień 2015 - 11:06
Panowie do pogodzenia są dwie sprawy związane z terminem targów: komfort (kwiecień) oraz zwiedzający (lipiec, sierpień). Z jednej strony chłodniejsze dni będą lepsze pod względem przebywania w hali, ale z drugiej strony chyba nie chcecie kisić się we własnym towarzystwie, bo nie tylko po to są targi, dobrze by było gdyby ktoś odwiedził wystawiających . W okresie urlopowym jest szansa, że pojawi się więcej klientów, ale tak jak napisał Piotrek problem może być z komfortem spędzenia wielu godzin w hali.
Jak to pogodzić? O to jest zadanie dla Daniela, bo chęci Jemu nie brakuje.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych