Znam co najmniej dwie przyczyny sensacji - jedna to interakcje z Windows 7 i plikiem WMI, druga to dzia艂anie zapory antywirusowej w czasie instalacji i pracy softu. Obie wzmiankowane na forach USA. Comodo nie pozwala艂 si臋 po艂膮czy膰 z sieci膮 AC. Raz wystarczy艂o zaktualizowa膰 Comodo,(nie pozwala艂 na wysy艂anie danych) innym razem wy艂膮czy膰.
Po kt贸rej艣 tam pr贸bie dezinstalacji/instalacji pojawi艂a mi si臋 bazowa mapa 艣wiata po pierwszym ekranie tytu艂owym -nie mia艂em jej do tej pory- po prostu bia艂y ekran z siatk膮 wsp贸艂rz臋dnych(nie m贸wi臋 o backgrund map, bo ta by艂a)
Co do temperatury- nie przywraca艂e艣 ustawie艅 fabrycznych? Sprawd藕 w menu odczyty do wyboru czy temperatura ma by膰 odczytywana.
Te偶 w艂a艣nie mam bia艂y ekran z siatk膮.
Co do temperatury- nie mam do wyboru takiego odczytu, a wcze艣niej wszystko by艂o ok. By膰 mo偶e przyczyn膮 jest madci臋ty przew贸d do przetwornika, bo dzi艣 nawet echo nie widzia艂o przetwornika. Wszystko polutowa艂em, zaizolowa艂em i przetwornik dzia艂a. Nie wida膰 tylko temperatury- nie ma tego odczytu do wyboru, s膮 wszystkie inne. Mo偶e po prostu jakie艣 zwarcie si臋 zrobi艂o...
Musz臋 w domu spr贸bowa膰 z instalacj膮 i albo p贸jdzie albo dam sobie siana z HB. Za du偶o czasu si臋 traci na poboczne sprawy.