Nic się nie dzieje. Twój podbierak jest gdzieś dostępny w PL?
A tego to nie wiem. Ten ktory posiadam jest robiony w USA i w Stanach byl zakupiony.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 19 kwiecień 2015 - 20:55
Nic się nie dzieje. Twój podbierak jest gdzieś dostępny w PL?
A tego to nie wiem. Ten ktory posiadam jest robiony w USA i w Stanach byl zakupiony.
Napisano 19 kwiecień 2015 - 21:03
Nastawiam się wyłącznie na klenie i jazie jednak w Wiśle mogę mieć przyłów w postaci boleni jak i każdej innej ryby. Jeśli do jutrzejszego wieczora nikt inny nie zaproponuje nic prócz Ego to zamówię tak samo jak i ty @propper LT-36, ze względu iż po za rozmiarem bardzo odpowiada mi jego wygląd i kolor drewna
Użytkownik Rafus edytował ten post 19 kwiecień 2015 - 21:03
Napisano 19 kwiecień 2015 - 21:14
http://salar.pl/inde...ed42b7fab6687c6
Całkiem przyzwoita kolekcja. Zauważ, że siatka Brodina, to chyba nasz "Ghost" z EGO
Napisano 19 kwiecień 2015 - 21:21
Zwróciłem uwagę na siatki podczas poszukiwania sklepu z korzystnymi cenami. Nie bez powodu chyba oba modele nazywają się "Ghost". A różnica w cenie? To zapewne marka oraz rodzaj użytego drewna.
Napisano 23 kwiecień 2015 - 12:53
Panowie jak te podbieraki się Wam sprawdzają (LT-36)? Jakieś pierwsze wrażenia po podbieraniu ryby? Siatka nie jest w nich zbyt płytka?
Napisano 23 kwiecień 2015 - 13:57
Napisano 23 kwiecień 2015 - 14:11
Słusznie, daj znać jak będziesz już miał w nim rybę Dzięki
Napisano 23 kwiecień 2015 - 15:29
Użytkownik Rafus edytował ten post 23 kwiecień 2015 - 15:31
Napisano 11 maj 2015 - 16:40
No i jak sie podbieraczek sprawuje?
Napisano 12 maj 2015 - 14:51
Niestety o LT-36 nie mogę nic powiedzieć. Żaden aktualny sklep go nie posiadał.
Kupiłem model LT-58. Podbierak jest ładny. Gumka dodawana do podbieraka jest beznadziejna ponieważ mocując go do paska spodni lub pleców gumka potrafi się rozciągnąć nawet dwa i pół raza. Po powrocie z obecnych wakacji zrobię sobie specjalny system troczenia do paska ponieważ lubię mieć podbierak blisko ręki. Podbierak miał już w sobie około 50 cm bolenia oraz szczupaka. Siatka do tego typu ryb jest niestety trochę za płytka. Producent mógłby zastosować w niej dwukrotnie głębszą siatkę, byłoby w tedy idealnie. Niestety więcej ryb nie udało się złapać ponieważ pogoda była paskudna, dopatrzyłem się wady produkcyjnej na nowym kiju, a od pewnego czasu nie ma mnie w domu. Warto jednak zwrócić uwagę iż podbierak był kupowany z myślą o kleniach, dla tego też na głębokość siatki nie narzekam.
Najważniejsze jest to, że podbierak jest bezpieczny dla ryb
Użytkownik Rafus edytował ten post 26 maj 2015 - 17:28
Napisano 12 maj 2015 - 15:02
Ja wkoncu dostalem i mialem okazje uzyc juz ten oto egzemplarz. Jestem bardzo z tego podbieraka zadowolony. Gleboka siatka z gumy bezpieczna dla rybek. Plus tez, ze podbierak plywa. Jedyny minusik to lekka nadwaga. Lubie tez fakt, ze raczka jest troszke dluzsza. Ulatwia mi to w podebraniu ryby. Konstrukcja prosta, ale co z tym idzie solidna.
Napisano 12 maj 2015 - 15:02
LT-36 ma chyba podobną głębokość siatki?
Dzięki za info, połamania!
Napisano 12 maj 2015 - 15:08
Ja wkoncu dostalem i mialem okazje uzyc juz ten oto egzemplarz. Jestem bardzo z tego podbieraka zadowolony. Gleboka siatka z gumy bezpieczna dla rybek. Plus tez, ze podbierak plywa. Jedyny minusik to lekka nadwaga. Lubie tez fakt, ze raczka jest troszke dluzsza. Ulatwia mi to w podebraniu ryby. Konstrukcja prosta, ale co z tym idzie solidna.
Witam. Mógłbyś zdradzić ile taki kosztuje i gdzie go szukać?
Napisano 12 maj 2015 - 15:16
Podbierak kosztuje $39.99. Nazywa sie "EGO Small Ruber Fishing Net".
Nie wiem czy w Polsce jest dostepny. Podbierak jest wykonany i zakupiony w Stanach.
Napisano 12 maj 2015 - 15:17
Użytkownik Rafus edytował ten post 12 maj 2015 - 15:18
Napisano 12 maj 2015 - 15:21
Podbierak kosztuje $39.99. Nazywa sie "EGO Small Ruber Fishing Net".
Nie wiem czy w Polsce jest dostepny. Podbierak jest wykonany i zakupiony w Stanach.
Ok. Dziekuje za odpowiedz. Swoją drogą fajny jest i szkoda, że u nas pewnie go nie znajdziemy.
Napisano 12 maj 2015 - 15:36
Ok. Dziekuje za odpowiedz. Swoją drogą fajny jest i szkoda, że u nas pewnie go nie znajdziemy.
Szybki szuk i mamy np. na:
amazon:
http://www.amazon.co...t/dp/B002Y33KYO
na ebay też pewnie się znajdzie.
Jest ciekawy, ale.... nie ma składanej rączki dla mnie niestety - pass
Napisano 12 maj 2015 - 15:52
Użytkownik Rafus edytował ten post 12 maj 2015 - 15:53
Napisano 12 maj 2015 - 16:00
Szybki szuk i mamy np. na:
amazon:
http://www.amazon.co...t/dp/B002Y33KYO
na ebay też pewnie się znajdzie.
Jest ciekawy, ale.... nie ma składanej rączki dla mnie niestety - pass
Prosze. Oczywiscie podbierak mozna kupic z siatka do wyboru. Cena niestety juz troszke wyzsza.
Napisano 12 maj 2015 - 17:30
Bander i Kwinto dziekuje za podlinkowanie podbieraka.
Jak widać można mieć go w różnych koncepcjach, co kto lubi.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych