Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

Zdjęcie

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9951 odpowiedzi w tym temacie

#7541 OFFLINE   martek

martek

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 630 postów
  • LokalizacjaBialystok,TG WHITE UK
  • Imię:Marcin
  • Nazwisko:K

Napisano 26 listopad 2022 - 17:06

Pewnie się tego nie dowiemy, ale jestem bardzo ciekawy, czy Michniewicz ma dokładnie rozpracowaną Francję, Danię, Tunezję i Australię?

zadzwon do niego.....ma I brazylie I rosje....

Użytkownik martek edytował ten post 26 listopad 2022 - 17:06

#7542 OFFLINE   didi

didi

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 924 postów
  • Lokalizacjatarnobrzeg/madrid

Napisano 26 listopad 2022 - 17:10

Obowiązkiem było wygrać ten mecz. Wiadomo było już po losowaniu. Cieszmy się ze zwycięstwa, bo obowiązkowe zadanie zostało odrobione. Dziś zamiast euforycznych postów i prężenia muskułów powinien być niedosyt z niezdobytych trzech punktów z Meksykiem. Chyba, że są tacy, którzy widzą za tydzień Argentynę we łzach. Jeśli zgadzacie się z trenerem, że punkt zdobyty w pierwszym meczu był cenny, a o zwycięstwo było trudno, to oglądaliśmy inne mecze. O dziesiątej będzie wiadomo na czym stoimy. Piszę to, życząc reprezentacji jak najlepiej. To najlepiej to zajść na mundialu naprawdę daleko, a nie zrzucać klątwy, przełamywać się w strzelaniu goli, wmawiać sobie wiekopomny sukces, do którego jest kawał drogi...To jest turniej i ambicją każdej drużyny powinno być jego wygranie. Rzeczywistość zweryfikuje te ambicje w przypadku 31 uczestników. Chodzi o to by tej rzeczywistości nie pomóc. A tym było dla mnie granie na remis w pierwszym meczu. Przypomnę zwolennikom takiej taktyki kilka nacji: Brazylia, Francja, Belgia, Włochy, Meksyk i wspomniana Argentyna. Te reprezentacje zostały przez polską reprezentację wyeliminowane z MŚ. Po wygranych meczach. Przez polskich piłkarzy i polskiego trenera, a nie grupę nadludzi.

kolego ty tu jakies statystyki i taktyki ,a wystarczy dobrze grac w piłkę i zapomnieć o tej ciągłej matematyce do czego nas po tylu latach przyzwyczaili

jesteśmy czterdziesto- milionowym narodem ,i nie potrafimy wystawic jedenastki ,na przyzwoitym dobrym poziomie od lat

tez sie ciesze ze zwycięstwa ,tez im szczerze kibicuje ,i tez widzę gdzie my w tym wszystkim jesteśmy

#7543 OFFLINE   Maciej W.

Maciej W.

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1070 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 26 listopad 2022 - 17:11

Tymczasem zapowiada się świetny mecz. Dania musi szukać trzech punktów. Francja nie odpuści.
  • martek i Thomas-xXx lubią to

#7544 OFFLINE   grzegorzyk

grzegorzyk

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 297 postów
  • LokalizacjaMazowsze
  • Imię:Grzegorz

Napisano 26 listopad 2022 - 17:14

Brawa dla naszych piłkarzy, dali nam świetne widowisko. :)

#7545 OFFLINE   Maciej W.

Maciej W.

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1070 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 26 listopad 2022 - 17:16

kolego ty tu jakies statystyki i taktyki ,a wystarczy dobrze grac w piłkę i zapomnieć o tej ciągłej matematyce do czego nas po tylu latach przyzwyczaili
jesteśmy czterdziesto- milionowym narodem ,i nie potrafimy wystawic jedenastki ,na przyzwoitym dobrym poziomie od lat
tez sie ciesze ze zwycięstwa ,tez im szczerze kibicuje ,i tez widzę gdzie my w tym wszystkim jesteśmy

Kolego, nie ja zatrudniałem tego trenera i jeśli ma wizję osiągnięcia sukcesu w stylu, od którego bolą oczy, niech go osiągnie. Jak mu się nie uda będzie go można zmieszać z błotem i za wyniki i za styl. Na razie nie wracamy do domu i nic nie wygraliśmy.

#7546 OFFLINE   didi

didi

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 924 postów

Napisano 26 listopad 2022 - 17:27

Kolego, nie ja zatrudniałem tego trenera i jeśli ma wizję osiągnięcia sukcesu w stylu, od którego bolą oczy, niech go osiągnie. Jak mu się nie uda będzie go można zmieszać z błotem i za wyniki i za styl. Na razie nie wracamy do domu i nic nie wygraliśmy.

w takim razie jestem w stanie nawet w to uwierzyc,ale boje sie ze,  czar tej wizji pryśnie w następnym meczu

bo nie dość ze będzie w hujowym stylu,to jeszcze p........a

• Maciej W. lubi to

#7547 OFFLINE   S.N.

S.N.

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 4679 postów
  • LokalizacjaMazowieckie. Lubelskie.
  • Imię:Sławek
  • Nazwisko:Nikt

Napisano 26 listopad 2022 - 17:28

A gdzie ty się @didi cieszysz z tego zwycięstwa ?
Bo na poprzedniej stronie jakoś tego widać nie było.
  • martek i Viking lubią to

#7548 OFFLINE   korol

korol

Zaawansowany

• TEAM JERKBAIT
  • PipPipPip
  • 2255 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imię:Piotr

Napisano 26 listopad 2022 - 17:30

Jasne ze ma plan. Francja, Dania to dosc podobna ;)

Maciej, troche przesadzasz z ta krytyka i pesymizmem. Mieli nas dzis rozniesc, a tak na prawde dostali najnizszy wymiar kary.
  • Byniek lubi to

#7549 OFFLINE   mariusz-net

mariusz-net

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 109 postów
  • LokalizacjaKlucze

Napisano 26 listopad 2022 - 17:34

Dobrze, że Lewandowski strzelił... i mam nadzieje, że to go odblokuje. Kolejny mecz na zero. Ja tam się ciesze.
  • Byniek lubi to

#7550 OFFLINE   didi

didi

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 924 postów

Napisano 26 listopad 2022 - 17:35

A gdzie ty się @didi cieszysz z tego zwycięstwa ?
Bo na poprzedniej stronie jakoś tego widać nie było.

ciesze się .zapewniam cie :)

#7551 OFFLINE   Maciej W.

Maciej W.

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1070 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 26 listopad 2022 - 17:47

Jasne ze ma plan. Francja, Dania to dosc podobna ;)

Maciej, troche przesadzasz z ta krytyka i pesymizmem. Mieli nas dzis rozniesc, a tak na prawde dostali najnizszy wymiar kary.

Piotrze, ponieważ w kwestii stylu postanowiłem się gryźć w język,
krytykuję wyłącznie taktykę w pierwszym meczu. Co do pesymizmu, mogę zamknąć gębę. Mając teraz włączony telewizor, wolałbym się spotkać z Danią. Taki ze mnie dalekowzroczny kibic 😁. Szczęściu trzeba dopomóc.

Użytkownik Maciej W. edytował ten post 26 listopad 2022 - 17:48

#7552 OFFLINE   martek

martek

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 630 postów

Napisano 26 listopad 2022 - 18:22

Zjedz popcorn i nie gwiazdorze :) już jest po mundialu :) Saudzi poczuli krew a Argentyńczycy potrzebują krwi.

#7553 OFFLINE   martek

martek

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 630 postów

Napisano 26 listopad 2022 - 18:22

poczuli poczuli....z Argentyna to co innego....
  • korol lubi to

#7554 OFFLINE   Thomas-xXx

Thomas-xXx

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 75 postów
  • LokalizacjaNiderlandy
  • Imię:Tomek

Napisano 26 listopad 2022 - 18:28

Francja - Dania 1:1
Edit: 85 m 2-1

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Użytkownik Thomas-xXx edytował ten post 26 listopad 2022 - 18:45

#7555 OFFLINE   martek

martek

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 630 postów

Napisano 26 listopad 2022 - 18:30

To trochę tak jak bym komuś spierdolił łazienkę (w sensie glazury np) a inwestor by mi powiedział że nic się nie stało bo wcześniej kilka łazienek wyszło dobrze
Oceniam to co tu i teraz
Nagrody za całokształt będą puźniej

jest premia za spierd..... lazienke
to za Lewego....a teraz jedz pestki...slonecznik pelny
zaszczekasz?.....podwineles ogon ...I czekasz jak sie noga powinie.???....dzis gol gol I asysta..

Użytkownik martek edytował ten post 26 listopad 2022 - 18:45

#7556 OFFLINE   jajakub

jajakub

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1033 postów
  • LokalizacjaLublin

Napisano 26 listopad 2022 - 19:38

I dziś mu przyklasnę bo dzisiaj dał radę
Co nie zmienia faktu że gdyby nie dał dupy z Meksykiem bylibyśmy dużo dalej i może to zamknąć drużynie drogę dalej
Poza tym jako "najlepszy" napastnik świata i okolic ma średnią skuteczność szczególnie przeciw tak światowemu potentatowi piłkarskiemu jak Arabia Saudyjska
Wystarczy Ci tyle szczękania czy coś jeszcze Ci wytłumaczyć ?
Może Ci wtedy trochę klapki z oczu spadną?
  • martek lubi to

#7557 OFFLINE   martek

martek

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 630 postów

Napisano 26 listopad 2022 - 19:52

I dziś mu przyklasnę bo dzisiaj dał radę
Co nie zmienia faktu że gdyby nie dał dupy z Meksykiem bylibyśmy dużo dalej i może to zamknąć drużynie drogę dalej
Poza tym jako "najlepszy" napastnik świata i okolic ma średnią skuteczność szczególnie przeciw tak światowemu potentatowi piłkarskiemu jak Arabia Saudyjska
Wystarczy Ci tyle szczękania czy coś jeszcze Ci wytłumaczyć ?
Może Ci wtedy trochę klapki z oczu spadną?

Kolego nie rozumiesz pilki...nie ma nic z gory..."mowisz dal dupy z Mexico....a kto tego karnego wywalczyl??nie strzelil ...OK to nie maszyna..
on tu w reprezentacji nic nie musi.....co prezentuje czy umie gra teraz w Spain.....a bardziej przez pare lat w De....takiego chlopa co tyle tam.nastrzelal nie bedzie ...I w niemczech przez pare..paredziesiat lat...
klapki mi nie musza spasc....takiego pilkarza nie bylo u nas I nie bedzie... dzieki za rzeczowa spokojna odp=pzdr

dzis Messi nastrzela....71 razy zlota pilka...co Tam Mexico...m

Użytkownik martek edytował ten post 26 listopad 2022 - 19:59

#7558 OFFLINE   Werem

Werem

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 639 postów
  • LokalizacjaHajnówka
  • Imię:Jerzy

Napisano 26 listopad 2022 - 19:58

Panowie, temat luzacki a spinacie się. Cała drużyna gra słabo, bo najpiękniejszą gałę grała Nasza reprezentacja, za Nawałki. Oczywiście, mam na myśli, czasy teraźniejsze. Lewy jest bardzo dobrym piłkarzem, ale to, wyjątkowo typowa 9,która czeka tylko na podania niestety.Jest naprawdę kilku lepszych napastników klasy światowej, którzy pracują, na całym boisku i nie rozkładają rąk, tylko walczą o każdą piłę.

Użytkownik Werem edytował ten post 26 listopad 2022 - 20:01

• martek lubi to

#7559 OFFLINE   korol

korol

Zaawansowany

• TEAM JERKBAIT
  • PipPipPip
  • 2255 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imię:Piotr

Napisano 26 listopad 2022 - 19:59

Nie no. Badzmy powazni.
Lewy utrzymal w boisku trudna pilke i dogral na 1:0. Potem przejal i zamknal mecz strzelajac drugiego gola a Polski. Mial pecha ze slupkiem, mogl jeszcze podwyzszyc na 3:0, ale i tak wystep na duzy plus

Dzis Szczesny najlepszy.
  • coma, przemo_w i S.N. lubią to

#7560 OFFLINE   martek

martek

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 630 postów

Napisano 26 listopad 2022 - 20:00

Panowie, temat luzacki a spinacie się. Cała drużyna gra słabo, bo najpiękniejszą gałę grała Nasza reprezentacja, za Nawałki. Oczywiście, mam na myśli, czasy teraźniejsze. Lewy jest bardzo dobrym piłkarzem, ale to, wyjątkowo typowa 9,która czeka tylko na podania niestety. Niestety jest naprawdę kilku lepszych napastników klasy światowej, którzy pracują, na całym boisku i nie rozkładają rąk, tylko walczą o każdą piłę.

powiedz ktorzy....jak kilku...nie siedze w pilce ale sledze...daj z 4=5 nazwisk..tych lepszych

Użytkownik martek edytował ten post 26 listopad 2022 - 20:02

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

2 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

WalterW, Matteoo