Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia
#8441 OFFLINE
Napisano 18 grudzień 2022 - 22:23
#8442 OFFLINE
Napisano 18 grudzień 2022 - 22:56
Mógł ale nie musial
Więc nie był to błąd tylko wybór jednej z dwóch decyzji jaką na daną chwilę można było podjąć
Tak że nie kwalifikował bym tego jako błąd
Moim zdaniem bez zarzutów
Nikt nie miał do niego żadnych pretensji
nie wiem kto to jest ,,nikt..Dla mnie byl blad , korzystniejsze dla druzyny atakującej byloby puszczenie tego a nie odgwizdanie powinien zastosowac tak zwany przywilej korzyści ,pretensji nie mam, a staram sie byc obiektywny ,jesli sie myle to licze na polemike tylko nie w stylu mial do tego prawo lub ,,nikt,, nie ma pretensji
#8443 OFFLINE
Napisano 19 grudzień 2022 - 13:35
Podobno przy bramce na 3:2 dla Argentyny jakis zawodnik z ławki Argentynskiej był na boisku
Nie widziałem tego ale kto wie czy czasem tak nie bylo
#8444 OFFLINE
Napisano 19 grudzień 2022 - 15:57
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#8445 OFFLINE
Napisano 19 grudzień 2022 - 16:13
- Marcyś i korol lubią to
#8446 Guest_Marconi_*
Napisano 19 grudzień 2022 - 16:54
Dla ciekawych . Iga aktualnie gra z Garcia w czymś takim jak World Tennis League. Pierwszy set dla Igi 6:3. Link do meczu
Użytkownik Marconi edytował ten post 19 grudzień 2022 - 17:02
- Dąbek 111 i Thomas-xXx lubią to
#8447 OFFLINE
Napisano 19 grudzień 2022 - 21:48
Super ,że Iga wygrała.
Garcia będzie jej główną rywalką w przyszłym sezonie.
- Thomas-xXx lubi to
#8448 OFFLINE
Napisano 22 grudzień 2022 - 13:00
- Rampampam lubi to
#8449 OFFLINE
Napisano 22 grudzień 2022 - 13:33
Zwolnili Czesława. Zaczynamy zabawę od nowa. Czuję się zawiedziony.
- Viking i Thomas-xXx lubią to
#8450 OFFLINE
Napisano 22 grudzień 2022 - 13:34
A ja czekałem na jego wylotZwolnili Czesława. Zaczynamy zabawę od nowa. Czuję się zawiedziony.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
- cyprys19 lubi to
#8451 OFFLINE
Napisano 22 grudzień 2022 - 15:24
Zwolnili Czesława. Zaczynamy zabawę od nowa. Czuję się zawiedziony.
Kierowca autobusu...Zjechał do zajezdni...
- cyprys19 i Thomas-xXx lubią to
#8452 OFFLINE
Napisano 22 grudzień 2022 - 16:19
Jako kibic zobojętniały, nie jestem ani zadowolony, ani zawiedziony. Z punktu widzenia kibica, który chciałby przezwyciężyć swoją obojętność, ruch jak najbardziej słuszny. Michniewicz był dla mnie uosobieniem gościa, który dzieli rywali na tych, którzy są w zasięgu i tych, od których dostanie po dupie. Takie podejście wpisuje się zresztą w narrację większości kibiców i PZPN-u. Chyba jedyna droga do uwolnienia się od kalkulacji, które są z gruntu szkodliwe i pogrążają piłkę reprezentacyjną w dziadostwie, to zatrudnienie charyzmatycznego faceta, który będzie chciał wygrywać. Wygrywać z własnej ambicji, nie oglądając się na działaczy i dziennikarzy, którzy solidarnie ciągną polską piłkę na dno. Jeśli Kulesza ściągnie do Polski trenera skrojonego pod siebie, śmiało można przełączyć tv na "Barwy szczęścia". Słuchanie bajek o ciężkiej grupie, czy odtrąbienie sukcesu po awansie na ME jest dobre dla odmóżdżonych Talibów. Dopóki nie będzie trenera, który uwolni kibiców, a przede wszystkim piłkarzy, od takiego myślenia, nic się nie zmieni. Chorwacja, czy Maroko będą dla nas bytami abstrakcyjnymi, a Mołdawia z Albanią odnośnikami do podniesienia morale.Zwolnili Czesława. Zaczynamy zabawę od nowa. Czuję się zawiedziony.
- MaleX, tofik, cyprys19 i 2 innych osób lubią to
#8453 OFFLINE
Napisano 22 grudzień 2022 - 17:50
Kierowca autobusu...Zjechał do zajezdni...
Najważniejsze że autobus się nie rozje...ł
#8454 OFFLINE
Napisano 22 grudzień 2022 - 19:00
Pierwsze, to pewna przewidywalnosc. Bylo wiadomo, ze z taka Moldawia, czy Slowacja nie przegramy.
Drugie to stabilnosc skladu. Proste eleminacje tk idealny czas na zgrywanie sie. Kolejny bedzie wymyslal od nowa. A najwazniejsze to pozasportowe przyczyny, presja medialna zawodnikow typu Tomaszewski czy Wichniarek, albo nie ogarniajacych tematu dziennikarzy.
Ale mniejsza, stalo sie. Czeka nas telenowela.
- Viking lubi to
#8455 OFFLINE
Napisano 22 grudzień 2022 - 20:33
Użytkownik Maciej W. edytował ten post 22 grudzień 2022 - 20:34
- vako lubi to
#8456 OFFLINE
Napisano 22 grudzień 2022 - 21:29
A teraz jedynie z Argentyna zagralismy w stylu przegrac nisko. Z Francja mecz byl otwarty, gra nienajgorsza.
Walkowalismy to kilka razy, te 2 druzyny sa od nas wyraznie lepsze. Byly dla nas nie do przejscia, z Guardiola rowniez.
To ze trafilismy na finalistow nie oznacza, ze z jakimkolwiek przeciwnikiem z 1/8. Zaryzykuje stwierdzenie, ze z niektorymi bysmy na tych mistrzostwach wygrali.
Zabawne, bronie Czeslawa, a nie bylem jakims entuzjasta co do tego typu. Ale zrobil co mial i wkurza mnie ta nagonka. Zwlaszcza sprawa premii, to Mateuszek obiecal, Czeslaw nie chcial nic dla siebie. W czym problem? Pytajmy Premiera, kiedy zona sfinansuje nagrody, dzialki sprzedala...
To czego nie moge pojac to jest to, dlaczego to trener reprezentacyjny mialby poprawiac mental Zielinskiemu. Sam zawodnik powinien wierzyc, ze jest swietny i ze nasza druzyna moze wygrac..
- Mysha, Białek i Viking lubią to
#8457 OFFLINE
Napisano 22 grudzień 2022 - 21:45
#8458 OFFLINE
Napisano 22 grudzień 2022 - 22:27
Szkoda ,mimo wielu wad on osiągnął to co inni nie osiągnęli przez tyle lat , Kulesza uległ presji tych co w zyciu malo osiągnęli a dzis doradzają i sa ekspertami .Michniewicz mial z dziennikarzynami pod górkę od samego początku do konca,wystarczyło posłuchać jakie zadają pytania na konferencjach ,później juz sam nie wytrzymał i sie pogubił .A najbardziej przyczynił sie do tego pinokio,Duzo tez sprzecznych informacji mieliśmy także ciezko ocenic bo póki co do konca nie wiemy jak naprawde bylo . Gdyby nie bylo medi społecznościowych trener by sie nie zmienił .No cóż oby wyszło to wszystkim na dobre
- korol lubi to
#8459 OFFLINE
Napisano 22 grudzień 2022 - 23:00
#8460 OFFLINE
Napisano 22 grudzień 2022 - 23:18
A kto to jest pinokio?
wpisz taka frazę w google ,,pinokio w Polsce" : -)
- Bartek_C, maggot i chlodnica lubią to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych