w 9 się mocno poprawił, co prawda te ciosy nie powalają, ale ostatnia seria wyszła miodnie
i niestety ... szkoda, walka super, brawo Tomek
Użytkownik Panek edytował ten post 02 kwiecień 2016 - 22:57
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 02 kwiecień 2016 - 22:53
w 9 się mocno poprawił, co prawda te ciosy nie powalają, ale ostatnia seria wyszła miodnie
i niestety ... szkoda, walka super, brawo Tomek
Użytkownik Panek edytował ten post 02 kwiecień 2016 - 22:57
Napisano 02 kwiecień 2016 - 22:57
Nokaut Tomka w końcówce 10 rundy. Niestety. To wisiało w powietrzu.
Prawy prosty załatwił sprawę.
Użytkownik godski edytował ten post 02 kwiecień 2016 - 22:59
Napisano 02 kwiecień 2016 - 22:58
... szkoda..
Napisano 02 kwiecień 2016 - 23:12
Wielka szkoda,pozostaje mieć nadzieję że Tomek zaprzestanie już walk ,w ciężkiej nie ma sensu po prostu, a walczyć dla kilku groszy chyba mu nie przystoi. Wiem wiem,miał takie słabe epizody jak Gołota czy Saleta,ale na tym lista polskich "ciężkich" ,którzy coś nawzajem sobie chcieli udowodnić się kończy.Teraz nadzieja w polskiej ziemi że wypuści w świat nowego pretendenta w wadze ciężkiej..........
Napisano 02 kwiecień 2016 - 23:30
Wielka szkoda,pozostaje mieć nadzieję że Tomek zaprzestanie już walk ,w ciężkiej nie ma sensu po prostu, a walczyć dla kilku groszy chyba mu nie przystoi. Wiem wiem,miał takie słabe epizody jak Gołota czy Saleta,ale na tym lista polskich "ciężkich" ,którzy coś nawzajem sobie chcieli udowodnić się kończy.Teraz nadzieja w polskiej ziemi że wypuści w świat nowego pretendenta w wadze ciężkiej..........
Jedyną osobą jaka przychodzi mi na myśl jeśli chodzi o rokujących młodych z polskiej ciężkiej jest Jakubowski... Tylko on jest chyba jeszcze w amatorce.
Napisano 02 kwiecień 2016 - 23:45
Szanowałem Adamka,do momentu jak się zaczął pchać do polityki,myślę że jako sportowiec osiągnął bardzo ,bardzo dużo i przede wszystkim ma charakter do walki,ale polityka......
Oczywiście kibicuję mu jak chyba każdy Polak Polskiemu sportowcowi, ale polityka... szkoda słów,następny "biedak" szukał ciepłej posadki.
Napisano 03 kwiecień 2016 - 00:29
To samo można powiedzieć o Michalczewskim czy Salecie.
Napisano 03 kwiecień 2016 - 01:20
oj szkoda , wygrał poprostu lepszy i tyle
ostatnia walka za Szpilką może mogła mieć wynik wiadomy , bo chcieli pchnąć go dalej do świata boksu , a bez wygranej z Adamkiem nie było by to tak szybko możliwe .
szkoda jedynie tego iż biznes przysłania tak wyśmienite osiągnięcia Adamka , ale chyba takie mamy czasy .
także nie żałuje 4 dyszek , bo widowisko było ok
Napisano 03 kwiecień 2016 - 23:59
Walka Cieślaka dostępna na cd.... . pl. w full HD. Rośnie nam nowy mistrz.
Napisano 04 kwiecień 2016 - 06:51
Mówiłem, że warto zwrócić na niego uwagę
Napisano 04 kwiecień 2016 - 14:07
Cieślak wygląda nieźle , ale ... ja tam jeszcze czekam na jedną walkę.Kudryashov prawie zabił Palaciosa w pierwszej rundzie
A Później skończyło się tak jak się skończyło :
Napisano 04 kwiecień 2016 - 14:14
Ten to ma dynamit w łapsku...
Napisano 04 kwiecień 2016 - 14:15
Ten to ma dynamit w łapsku...
Także z tym mistrzem chwilowo się wstrzymam, że dostanie szanse to już bardziej prawdopodobne.
Napisano 04 kwiecień 2016 - 14:19
Ja z niego mistrza jeszcze nie robię, zaznaczyłem tylko, że warto śledzić jego karierę.
Napisano 04 kwiecień 2016 - 14:19
Ja z niego mistrza jeszcze nie robię, zaznaczyłem tylko, że warto śledzić jego karierę.
Ja tylko mówię jak ja to widzę - z naszych prospektów to prawdziwy rodzynek
Napisano 05 kwiecień 2016 - 20:28
Ale drukowanie przez gumiaka pod Barcelonę...
Napisano 06 kwiecień 2016 - 11:26
Jakoś polskiej ligi specjalnie nie śledzę, ale...
Napisano 06 kwiecień 2016 - 11:48
Może taka motywacja pomoże piłkarzom wznieść się na wyżyny a trenerowi da do myślenia o potrzebnych zmianach?
Nie chcę dolewać oliwy do ognia bo są różni ludzie ale czasem dla kibica drużyna znaczy więcej niż dla gracza czy trenera.
Napisano 06 kwiecień 2016 - 12:07
Jakby nie ten trener, to "Jaga" błąkałaby się gdzieś po 1-2 lidze, a nie grała nawet w eliminacjach LM. Wtedy to byli dobrzy i kibice stali za nimi murem, a teraz każą "wypi%#$%ać" ?
Pomijając zmiany kadrowe, jakie nastąpiły i wąski skład, jaki pozostał...Zresztą. Każda drużyna ma lepsze i gorsze momenty. I albo ktoś jest kibicem, albo "sezonowcem". Co przy okazji wyszło, szkoda, że razem ze słomą w butach.
Napisano 06 kwiecień 2016 - 12:20
Ci kibice z roli głównej to raczej najbardziej fanatyczni a nie sezonowcy . Byle jacy szaraczkowi kibice nie mogą się tak udzielać ani prowadzić dopingów...
Co do całej sytuacji - czasem warto ''potrząsnąć'' towarzystwem , ale z drugiej strony nie można być pipeczką i podkulać ogon dlatego dobrze, że piłkarze i trener się postawili.Z kibicami i tak nie wygrają , jak dalej będą lecieć w kulki to dostaną zakaz dyskotekowy i koniec harców na mieście.
Użytkownik Szymon82 edytował ten post 06 kwiecień 2016 - 12:23
1 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych