Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

Zdjęcie

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9941 odpowiedzi w tym temacie

#181 OFFLINE   coloumb

coloumb

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 670 postów

Napisano 08 październik 2015 - 23:48

Cala prawda o polskiej pilce w jednym meczu...zmienilo sie niemalo, zwlaszcza to, ze miewamy szczescie 😉 Ale kondycja, koncentracja, wiara w sukces, determinacja, sportowa zlosc...gora na pol godziny.

#182 OFFLINE   maicke82

maicke82

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1022 postów
  • Lokalizacjapałownia na Szuminie

Napisano 09 październik 2015 - 08:20

Z każdym meczem coraz bardziej rozczarowuje mnie Fabiański.Nie wiem czy brakuje mu umiejętności czy szczęścia.Nie pamiętam kiedy skończył mecz w reprezentacji na zero.Czy on się źle ustawia,brakuje mu szybkiej reakcji, czy nie istnieje u niego wyskok dosiężny?   Przy kazdej bramce  brakowało mu dobrego metra do piłki.Strzały były perfekcyjne ale bramkarz musi czasem wyjąć setkę, a on się nawet nie otarł o taką paradę od dłuższego czasu.Nawet amator z Gibraltaru go przeciągnął po trawie.Jak go widzę między słupkami to mam pełne galoty, zresztą mam wrażenie ,że on tez ma. 

#183 OFFLINE   leszekw72

leszekw72

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 95 postów
  • LokalizacjaGdańsk
  • Imię:Leszek

Napisano 09 październik 2015 - 08:40

A ja jestem w szoku, że wreszcie to my komuś wcisnęliśmy w ostatnich sekundach a nie odwrotnie

• Martin77 lubi to

#184 OFFLINE   osiemnastak

osiemnastak

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 191 postów
  • LokalizacjaLubuskie
  • Imię:Marek

Napisano 09 październik 2015 - 09:33

Z każdym meczem coraz bardziej rozczarowuje mnie Fabiański.Nie wiem czy brakuje mu umiejętności czy szczęścia.Nie pamiętam kiedy skończył mecz w reprezentacji na zero.Czy on się źle ustawia,brakuje mu szybkiej reakcji, czy nie istnieje u niego wyskok dosiężny?   Przy kazdej bramce  brakowało mu dobrego metra do piłki.Strzały były perfekcyjne ale bramkarz musi czasem wyjąć setkę, a on się nawet nie otarł o taką paradę od dłuższego czasu.Nawet amator z Gibraltaru go przeciągnął po trawie.Jak go widzę między słupkami to mam pełne galoty, zresztą mam wrażenie ,że on tez ma. 

Brytyjski magazyn "Four Four Two" wybrał Fabiańskiego najlepszym bramkarzem sezonu w Premier League[10], a klub Swansea uznał Polaka m.in. najlepszym zawodnikiem walijskiego klubu.

Widać na wyspach nie mają pojęcia o piłce, że taką ciamajdę zatrudnili. Obie bramki były nie do obrony, co sam piszesz to co bijesz pianę?

Czepiać było się do kogo ale bramkarza , chyba inny mecz oglądałeś.

Żebyśmy mieli tylko na innych pozycjach takie problemy jak bramce.

• Sebalos lubi to

#185 OFFLINE   coloumb

coloumb

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 670 postów

Napisano 09 październik 2015 - 10:23

Obie bramki Szkotow to stadiony swiata! Tego wlasnie brakuje naszym zazwyczaj - technicznego opanowania, wiary we wlasne umiejetnosci, precyzji, sportowego ducha i agresji bez wzgledu na wynik. Pol godziny gry jak klasowy zespol, a pozniej demony z reprezentacyjnej szafy! Kondycja i mentalnosc do wymiany, a to sa rzeczy, ktorych nie brakuje Irlandczykom!

#186 OFFLINE   Sebalos

Sebalos

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1249 postów
  • LokalizacjaDolny Śląsk
  • Imię:Seba

Napisano 09 październik 2015 - 10:25

Fabianowi nie można nic zarzucić,i nie ma co zwalać na szczęście .Fakt ze puszcza bramki to tylko wina defensywy która dopuszcza do pozornie nie groźnych sytuacji z których padają gole.Fabian zawsze miał i ma pod gore,wiecznie był 2 lub 3, ale robił swoje ,cieżko pracował .Za to na wyspach go cenią.gdyby reszta orłów była w tak zaangażowani i pracowita ....
  • RokiFishBoa lubi to

#187 OFFLINE   maicke82

maicke82

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1022 postów

Napisano 09 październik 2015 - 11:58

Brytyjski magazyn "Four Four Two" wybrał Fabiańskiego najlepszym bramkarzem sezonu w Premier League[10], a klub Swansea uznał Polaka m.in. najlepszym zawodnikiem walijskiego klubu.

Widać na wyspach nie mają pojęcia o piłce, że taką ciamajdę zatrudnili. Obie bramki były nie do obrony, co sam piszesz to co bijesz pianę?

Czepiać było się do kogo ale bramkarza , chyba inny mecz oglądałeś.

Żebyśmy mieli tylko na innych pozycjach takie problemy jak bramce.

Nie podniecaj się tak bo po ci żyłka pęknie. Nie jestem kibicem Swansea tylko reprezentacji Polski a jest tak ,że na wyspach gra dobrze a w reprezentacji przeciętnie i tyle. Dobry mecz to rozegrał Mączyński,Krychowiak  też na swoim poziomie,Lewy wiadomo, Glik też nie najgorzej.Resztę przemilczę, szczególnie Grosickiego.

#188 OFFLINE   Ricci

Ricci

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 345 postów
  • LokalizacjaŻagań

Napisano 09 październik 2015 - 12:39

Maciek,o Pazdanie zapomniałeś...z Glikiem tworzą super duet. Jak utrzyma formę,to któryś z angielskich klubów zgłosi się po niego. Jak na środkowego obrońcę,bardzo szybki koleś :)

Wielbiciele talentu Kuby,już chyba wiedzą dlaczego Borussia się go pozbyła. Był chaotyczny,jest,i będzie. Grosicki to samo. A Fabiański to solidny bramkarz lecz bez błysku,co ma wybronić to wybroni,a co wpuścić to wpuści. 

• maicke82 i Tomek88 lubią to

#189 OFFLINE   osiemnastak

osiemnastak

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 191 postów
  • LokalizacjaLubuskie
  • Imię:Marek

Napisano 09 październik 2015 - 13:30

Nie podniecaj się tak bo po ci żyłka pęknie. Nie jestem kibicem Swansea tylko reprezentacji Polski a jest tak ,że na wyspach gra dobrze a w reprezentacji przeciętnie i tyle. Dobry mecz to rozegrał Mączyński,Krychowiak  też na swoim poziomie,Lewy wiadomo, Glik też nie najgorzej.Resztę przemilczę, szczególnie Grosickiego.

Dzięki za troskę o zdrowie ale obejdzie się .Cały poprzedni wpis jaki zrobiłeś na temat meczu ,dotyczy BRAMKARZA :lol:  i poza tobą nikt na tej pozycji nie widzi problemu (bo go nie ma) .Czyli słabo znasz się na piłce ,albo w przedszkolu Fabian gnębił ciebie.Nigdzie na Fabiańskiego złych ocen nie ma , a tu proszę znalazł się fachowiec.

W dużym stopniu wyznacznikiem poziomu zawodnika jest klub w jakim gra.

Użytkownik osiemnastak edytował ten post 09 październik 2015 - 13:30

#190 OFFLINE   maicke82

maicke82

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1022 postów

Napisano 09 październik 2015 - 13:37

Maciek,o Pazdanie zapomniałeś...z Glikiem tworzą super duet. Jak utrzyma formę,to któryś z angielskich klubów zgłosi się po niego. Jak na środkowego obrońcę,bardzo szybki koleś :)

Wielbiciele talentu Kuby,już chyba wiedzą dlaczego Borussia się go pozbyła. Był chaotyczny,jest,i będzie. Grosicki to samo. A Fabiański to solidny bramkarz lecz bez błysku,co ma wybronić to wybroni,a co wpuścić to wpuści. 

Masz rację, Pazdan z każdym meczem w reprezentacji nabiera pewności w grze. Dla mnie był najlepszym piłkarzem Jagi w ubiegłym sezonie.Musi trafić jak najszybciej  do dobrej ligi, bo jest chyba w podobnym wieku co Glik a ten ma już sporo sezonów w serie A. 

Użytkownik maicke82 edytował ten post 09 październik 2015 - 15:48

#191 OFFLINE   maicke82

maicke82

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1022 postów

Napisano 09 październik 2015 - 13:42

Dzięki za troskę o zdrowie ale obejdzie się .Cały poprzedni wpis jaki zrobiłeś na temat meczu ,dotyczy BRAMKARZA :lol:  i poza tobą nikt na tej pozycji nie widzi problemu (bo go nie ma) .Czyli słabo znasz się na piłce ,albo w przedszkolu Fabian gnębił ciebie.Nigdzie na Fabiańskiego złych ocen nie ma , a tu proszę znalazł się fachowiec.

W dużym stopniu wyznacznikiem poziomu zawodnika jest klub w jakim gra.

Jak wyjmie jedną setkę z Irlandią odszczekam te słowa.Na razie jest ospały..Został mu jeden mecz,a może nawet trzy żeby się zrehabilitować w moich oczach za to gnębienie mnie w przedszkolu.

Użytkownik maicke82 edytował ten post 09 październik 2015 - 13:44

#192 OFFLINE   marcin_krych

marcin_krych

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 136 postów
  • LokalizacjaPoznań

Napisano 09 październik 2015 - 14:34

Masz rację, Pazdan z każdym meczem w reprezentacji nabiera pewności w grze. Dla mnie był najlepszym piłkarzem Legii w ubiegłym sezonie.Musi trafić jak najszybciej  do dobrej ligi, bo jest chyba w podobnym wieku co Glik a ten ma już sporo sezonów w serie A. 

Pazdan w ubiegłym sezonie nie był piłkarzem Legii.

#193 OFFLINE   maicke82

maicke82

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1022 postów

Napisano 09 październik 2015 - 15:51

Masz rację,Jagi oczywiście.

#194 OFFLINE   Sebalos

Sebalos

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1249 postów
  • LokalizacjaDolny Śląsk

Napisano 11 październik 2015 - 19:06

Za 40 min zaczynamy,3 zmiany w składzie ,Olkowski,Linetty i Wawrzyniak zagrają od początku.

#195 OFFLINE   Tomek1988

Tomek1988

Zaawansowany

• TWÓRCY+
  • PipPipPip
  • 1456 postów
  • LokalizacjaBasonia
  • Imię:Tomek
  • Nazwisko:Janeczek

Napisano 11 październik 2015 - 19:15

Jak Panowie nastawienia przed dzisiejszym meczem o być albo nie być? Osobiście odczuwam niepokój przed tym spotkaniem, boje się, ze presja dla naszych będzie zbyt duża żeby to udźwignąć :( Mam jednak nadzieje, że wszystko będzie ok.

#196 OFFLINE   Sebalos

Sebalos

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1249 postów
  • LokalizacjaDolny Śląsk

Napisano 11 październik 2015 - 20:02

Tylko u nas to możliwe .strzelamy i tracimy bramkę w tej samej minucie.

#197 OFFLINE   no name

no name

Zaawansowany

• Zbanowani
  • PipPipPip
  • 1172 postów

Napisano 11 październik 2015 - 20:02

Maaasakra

#198 OFFLINE   Tomek1988

Tomek1988

Zaawansowany

• TWÓRCY+
  • PipPipPip
  • 1456 postów
  • LokalizacjaBasonia
  • Imię:Tomek
  • Nazwisko:Janeczek

Napisano 11 październik 2015 - 20:25

Nie mamy pomysłu na grę, sędzia nie jest nam przychylny raczej na EURO nie pogramy :(

• Krzysztof Jeżyna lubi to

#199 OFFLINE   Marcyś

Marcyś

Zaawansowany

• PRZEDSTAWICIEL MARKI
  • PipPipPip
  • 866 postów
  • LokalizacjaGdańsk
  • Imię:Marcin
  • Nazwisko:Bielecki

Napisano 11 październik 2015 - 20:27

Ha, ale moment znalazłeś Tomek :P 

#200 OFFLINE   martek

martek

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 630 postów
  • LokalizacjaBialystok,TG WHITE UK
  • Imię:Marcin
  • Nazwisko:K

Napisano 11 październik 2015 - 20:29

Lewyy :D ale ten chłop jest teraz w gazieeeeeeeeeeee :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych