Czy oglądanie polskich kopaczy to przypadkiem nie jest już masochizm?
(tak przypadkiem zajrzałem do wątku)
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 15 październik 2024 - 20:20
Czy oglądanie polskich kopaczy to przypadkiem nie jest już masochizm?
(tak przypadkiem zajrzałem do wątku)
Napisano 15 październik 2024 - 20:21
Użytkownik tofik edytował ten post 15 październik 2024 - 20:51
Napisano 15 październik 2024 - 20:25
Już jest wyje...nyPodtrzymuje swoje poprzednie wpisy i dodaję :-)
Dawidowicz wy....laj na szczaw!
Ps. Razem z Bednarkiem.
Użytkownik Rampampam edytował ten post 15 październik 2024 - 20:31
Napisano 15 październik 2024 - 20:26
@Artek- jak sobie przypomnę lata 90'...to chyba jednak wtedy było większe dziadostwo. Teraz to se chłopcy przyjeżdżają na reprezentację żeby pograć ,odwiedzić kraj,ale nie wygrać...♂i naprawdę nigdy nie zrozumię po co ci biedni ludzie chodzą na te mecze .
Też było dziadostwo, ale mniejsze. Co któryś mecz im wychodził, nawet ze silniejszym przeciwnikiem. Teraz to nawet Mołdawia, Albania i inne potentaty ich leją. W latach dziewięćdziesiątych to chociaż srebro na olimpiadzie zdobyli, co prawda młodzieżówka, ale jednak.
Napisano 15 październik 2024 - 20:47
Napisano 15 październik 2024 - 20:47
Napisano 15 październik 2024 - 20:52
No właśnie w kontekście tego srebra na olimpiadzie uważam że to dziady były, była drużyna,była nadzieja ,a skończyło się jak zwykle .
Wiele osób uważa, że po tej olimpiadzie niepowierzenie funkcji selekcjonera J. Wójcikowi było przyczyną rozpadu tej ekipy. A narybek był.
Użytkownik Artek edytował ten post 15 październik 2024 - 20:54
Napisano 15 październik 2024 - 21:12
Napisano 15 październik 2024 - 21:15
Napisano 15 październik 2024 - 21:27
Napisano 15 październik 2024 - 21:39
Może zgłoś do moderacji, żeby usunęła krytyczne komentarze. Nie może przecież tak być, żeby kręcić nosem, skoro nowy trener i drużyna dopiero się zgrywa. Co prawda trwa to już czterdzieści lat, ale co nagle to po diable. Swoją drogą, możesz sobie pogratulować. Między innymi, dzięki takim osobnikom, polski futbol balansuje gdzieś między dnem dna a dziadostwem.Oj albo kibicujemy, albo morda w kubeł...
Inaczej już nie mogę...
Pewnie, że chciałbym mistrzostwa świata...
Jednak siły na zamiary mierzymy.
Napisano 15 październik 2024 - 21:42
Napisano 15 październik 2024 - 21:49
Napisano 15 październik 2024 - 21:53
Napisano 15 październik 2024 - 21:55
A Ameyaw, to staropolskie nazwisko gdzie gra na codzień? Jakoś go nie kojarzę.
Huragan Krużewniki.
Napisano 15 październik 2024 - 22:04
Napisano 15 październik 2024 - 22:09
Raków ale ten to jeszcze do zniesienia jest.Oj widzę, że nie jesteś na bieżąco!
Tam już dwa lata temu skończył się jemu kontrakt.
Użytkownik przemo_w edytował ten post 15 październik 2024 - 22:12
Napisano 15 październik 2024 - 22:19
Napisano 15 październik 2024 - 22:25
Napisano 15 październik 2024 - 23:06
Za gratulacje szczerze dziękuję. Widzisz, mam już swoje lata. Pamiętam te dobre czasy polskiej piłki. Minęło już tyle czasu, że miast patrzeć na to jak kibic, nabrałem dystansu i postrzegam polski futbol w kategoriach oferowanego produktu. Dlatego właśnie konsumentów obarczam główną winą za to, że produkt jest niestrawny i raczej skłania do puszczenia pawia, niż poklepania się po brzuchu. Nie będziecie wymagać (Wy kibice), by producent (PZPN) zadbał o przyzwoitą jakość tego, co Wam serwuje (reprezentacji, klubów...), będziecie dalej mieć boleści w trakcie każdego seansu, okraszonego pseudopolszczyzną i nowomową Szpakowskiego, czy Borka. Co do prawa do krytyki, to polska piłka nożna jest chyba modelowym przykładem dyscypliny spełniającej wszystkie wymogi, by robić sobie z niej bezustannie jaja. Osoby traktujące poważnie to "dobro narodowe" albo sprawnie odgrywają swoja rolę w medialnym teatrzyku, wcielając się w znawców i wnikliwych analityków, albo nie bardzo kojarzą, że są miejsca gdzie oglądanie piłki sprawia przyjemność i jest emocjonujące.Macieju tylko mogę pogratulować wnikliwego komentarza...
Jaki jest stan naszej kopanej wszyscy widzą.
Jak ktoś się nie czuje kibicem...trudno...
Ja kibicuje wszystkim polskim sportowcom, niezależnie od dyscypliny, a że piłka nożna jest bardzo popularna, a mamy jak mamy... życie.
Ale najłatwiej krytykować przecież
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych