Powiem krótko DZIĘKUJĘ
... i wracam do gry na ulubionym forum...
Pozdro dla ADMINISTRATORÓW
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 17 wrzesień 2015 - 08:52
Powiem krótko DZIĘKUJĘ
... i wracam do gry na ulubionym forum...
Pozdro dla ADMINISTRATORÓW
Napisano 17 wrzesień 2015 - 18:04
Słyszałem, że są na świecie kraje, w których można sobie bezkarnie przejść na czerwonym świetle. No bo akurat nic nie jedzie, jest pusto, nie ma potrzeby włączania żadnego przycisku powodującego zmianę koloru. Mandatów nie ma, jest jedynie odpowiedzialność za swoje decyzje. Albo w innych miejscach...nie ma znaków drogowych. Obowiązują najprostsze zasady pierwszeństwa. Wypadków prawie wcale. I bez świateł można jeździć. Po lampce vina nawet. I tak dalej...
My mamy jakąś dziwną manię utrudniania sobie życia. Wszystko musi mieć regulamin, najlepiej z całym systemem kar. A gdy się nie sprawdza, brniemy dalej w to szaleństwo. Komplikujemy prawo, zaostrzamy sankcje, uderzamy w coraz poważniejsze tony. Zabierać prawa jazdy, wsadzać do więzień...banować z forów
Bravo Remek, wygrał zdrowy rozsądek! Uczmy się odpowiedzialności na poziomie honoru, przyzwoitości i koleżeństwa, nie bądźmy ślepo tresowanymi przez biurokrację legal-zombie
Np.takim krajem z tymi światłami jest Irlandia. Popieram decyzję moderatorów
Napisano 17 wrzesień 2015 - 18:46
Napisano 17 wrzesień 2015 - 23:49
Nareszcie
Napisano 19 wrzesień 2015 - 22:17
Napisano 19 wrzesień 2015 - 22:24
Napisano 20 wrzesień 2015 - 19:51
Użytkownik Żbiku edytował ten post 20 wrzesień 2015 - 19:52
Napisano 20 wrzesień 2015 - 19:53
Napisano 02 październik 2015 - 09:37
Nie wiem czy mi się wydawało czy wcześniej regulamin był podpięty też w dziale "Sprzedam", teraz go tam nie widzę. Myślę że dobrze byłoby żeby był tam widoczny, chociaż jakiś odnośnik czy coś. Ale ze mnie maruda...
Napisano 02 październik 2015 - 11:49
proponuję zmianę pkt 12 regulaminu giełdy na
12. Komentowanie trwających ogłoszeń jak i zakończonych transakcji na portalu jerkbait.pl jest zakazane – w szczególności administracja portalu nie pośredniczy w wyjaśnianiu sporów pomiędzy stronami transakcji oraz nie prowadzi w jakiejkolwiek formie archiwizacji czy dokumentacji transakcji, która mogłaby służyć jako materiał dowodowy.
zmiana polega na dodaniu tego co pogrubione, czasem zdarzają się komentarze pod ogłoszeniami, które z definicji są komentarzem a nie deklaracją zakupu/sprzedaży czy pytaniem dotyczącym oferty, żeby daleko nie szukać temat kupna Stellki mógłby również być w dziale ogólne czy cafe pod tytułem czy można kupić stelkę za 1000 zł :-)
Napisano 02 październik 2015 - 11:57
proponuję zmianę pkt 12 regulaminu giełdy na
12. Komentowanie trwających ogłoszeń jak i zakończonych transakcji na portalu jerkbait.pl jest zakazane – w szczególności administracja portalu nie pośredniczy w wyjaśnianiu sporów pomiędzy stronami transakcji oraz nie prowadzi w jakiejkolwiek formie archiwizacji czy dokumentacji transakcji, która mogłaby służyć jako materiał dowodowy.
zmiana polega na dodaniu tego co pogrubione, czasem zdarzają się komentarze pod ogłoszeniami, które z definicji są komentarzem a nie deklaracją zakupu/sprzedaży czy pytaniem dotyczącym oferty, żeby daleko nie szukać temat kupna Stellki mógłby również być w dziale ogólne czy cafe pod tytułem czy można kupić stelkę za 1000 zł :-)
eeep... bez przesady z tymi zakazami. Poza tym jak się pisze "takie" ogłoszenie to żaden zakaz nie będzie przestrzegany. Nikomu krzywda się nie stała, kolega dostał oferty... jak i wyrazy zdziwienia. Mod nie obciążony moderacją. Wszyscy zadowoleni.
Napisano 02 październik 2015 - 12:04
Napisano 04 październik 2015 - 07:48
Napisano 04 październik 2015 - 08:08
4 utworzone wątki przez 14 dni. Nie ma znaczenia ile posiadasz aktualnie wątków. Chodzi o to ile stworzyłeś w tym dziale w okresie ostatnich 14 dni. Jeśli jednego dnia ... to trzeba czekać, aż licznik się przekręci. Jeśli w różne dni to licznik sukcesywnie będzie się zmniejszał.
Kiedy? Ty musisz pamiętać kiedy stworzyłeś te wątki. System nie podpowiada.
Napisano 12 październik 2015 - 18:30
Remku, mam 3 ogłoszenia na giełdzie, z czego 2 ogłoszenia z 03.09. Dziś jest 20.09 i nadal wyrzuca mi komunikat, ze nie mogę umieścić kolejnego ogłoszenia, bo można tylko 4 ogłoszenia w ciagu 14 dni. Cosik chyba nie działa...?
Napisano 12 październik 2015 - 18:49
Napisano 12 październik 2015 - 18:56
Remku, cos jest chyba nie halo... Mamy dziś 12.10. Wcześniejszy post pisałem do Ciebie 20.09. Nadal niestety nie mogę umieścić żadnego ogłoszenia, bo wyrzuca komunikat systemowy. A przez ostatnie 2 tygodnie nie umieszczałem żadnych ogłoszeń...
2 ogłoszenia z wczoraj i 1 z 28.09 w Kupię/Zamienię/...
Napisano 12 październik 2015 - 18:57
2 ogłoszenia z wczoraj i 1 z 28.09 w Kupię/Zamienię/...
Napisano 12 październik 2015 - 20:48
Użytkownik Żbiku edytował ten post 12 październik 2015 - 20:50
Napisano 12 październik 2015 - 20:59
Kto pyta nie błądzi, oczywiście że za pytanie nie należy się ostrzeżenie.
Masz łącznie wystawione 4 ogłoszenia od 27.09, czyli regulaminowe 15 dni, jutro jedno zniknie więc będziesz miał szansę na kolejne ogłoszenie.
Giełda sprzętu wędkarskiego →
Kupię/zamienię/oddam →
Zamienię Megabass arms super laggeraNapisany przez Geciowy , 24 lis 2024 ogłoszenie |
|
|
||
Kupię/zamienię/oddam →
Kupię DAIWA CALDIA MQ LT 2500DNapisany przez kornetes , 23 lis 2024 ogłoszenie |
|
|
||
Kupię/zamienię/oddam →
Wobler Wojtka GrocholiNapisany przez troutmaniacs , 14 lis 2024 ogłoszenie |
|
|
||
Kupię/zamienię/oddam →
Graphiteleader Veloce RV GLVRC-65MLNapisany przez koval75 , 11 lis 2024 ogłoszenie |
|
|
||
Hand made →
Naprawy, tuning, majsterkowanie →
Złamana wklejkaNapisany przez Mariuszg97 , 01 lis 2024 ogłoszenie |
|
|
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych