Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

Zdjęcie
OGŁOSZENIE

GIEŁDA - ZMIANY od 7.09.2015

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
332 odpowiedzi w tym temacie

#161 OFFLINE   fish28

fish28

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 2677 postów
  • Imię:Darek

Napisano 11 wrzesień 2015 - 19:59

Marudźcie tak dalej, aż się Remek wk....i i o giełdzie będzie można tylko pomarzyć :lol: ;)

• Wojtek B. lubi to

#162 OFFLINE   wojtek_n

wojtek_n

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 316 postów
  • LokalizacjaKraków
  • Imię:Wojtek
  • Nazwisko:N

Napisano 11 wrzesień 2015 - 20:18

Bez giełdy to na forum zapanowałaby totalna mizeria. Tak z ciekawości sprawdziłem teraz - na giełdzie i cafe siedzi ponad 60 zarejestrowanych forumowiczów a na wszystkich pozostałych działach razem wziętych miewiele więcej. W ciągu dnia te proporcje są jeszcze bardziej wyraziste, nbiekiedy na samej giełdzie siedzi więcej forumowiczów niż na pozostałych działach forum

#163 OFFLINE   red_666

red_666

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 34 postów
  • LokalizacjaZamość

Napisano 11 wrzesień 2015 - 21:55

A ja o ile mogę mieć własne zdanie ... nie jestem zadowolony. Nie podoba mi się i już ... ;)

#164 OFFLINE   mariuszwf

mariuszwf

Zaawansowany

• Forumowicz+ bez giełdy
  • PipPipPip
  • 817 postów
  • Lokalizacjapodlaskie
  • Imię:Mariusz

Napisano 12 wrzesień 2015 - 08:42

Zauważyłem że ten temat na forum robi furorę :) Wszyscy go czytają. :) 

Osobiście wolałem stare rozwiązanie. :)

#165 OFFLINE   Raffaello

Raffaello

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1263 postów
  • LokalizacjaNad Drzewiczką.
  • Imię:Rafał
  • Nazwisko:Pakuła

Napisano 12 wrzesień 2015 - 09:04

Zauważyłem że ten temat na forum robi furorę :) Wszyscy go czytają. :)

Osobiście wolałem stare rozwiązanie. :)

Nie  tylko Ty.

#166 OFFLINE   MALIN.

MALIN.

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 254 postów
  • LokalizacjaŻyrardów
  • Imię:Mirek

Napisano 12 wrzesień 2015 - 10:01

Ja wyjdę na przeciw panującemu na tym forum zakłamaniu i lizusostwu i Ci odpowiem.Tak, stara giełda była jednym z tych elementów.Jednym z wielu oczywiście.

Zgadzam się z tą wypowiedzią absolutnie! Giełda była miejscem do którego ciągnęły tłumy,  bo bez urazy, ale wypowiedzi i fachowe doradztwa w innych działach !! bez komentarza ^_^  A dla tych kolegów , którym wszystko jak najbardziej pasuje to pamiętajcie Panowie, że : Czasami lepiej wejść komuś w drogę  jak.....!!! ;)

Użytkownik MALIN. edytował ten post 12 wrzesień 2015 - 12:18

#167 OFFLINE   M a n i e k

M a n i e k

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 121 postów
  • LokalizacjaRyki
  • Nazwisko:W

Napisano 12 wrzesień 2015 - 10:05

Śledze wątek.Swoje zdanie wypowiedziałem.Po reakcji forumowiczów którzy polubili mój post i dodali swoje jestem pewien że nowe rozwiązanie jest kiepskie i spodobało się tylko nielicznym.Stara giełda ma jednak więcej zwolenników.Teraz tylko wypada czekać co szanowni Modowie uczynią.Czy będą słuchać "ludu" czy zostaną przy nowym wizerunku giełdy gdzie nieliczni ją bronią
  • tomas24, toked1971 i SpinDoktor lubią to

#168 OFFLINE   krzychun

krzychun

Giełda rulez

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 2196 postów
  • LokalizacjaWieluń
  • Imię:Krzysiek

Napisano 12 wrzesień 2015 - 10:23

Śledze wątek.Swoje zdanie wypowiedziałem.Po reakcji forumowiczów którzy polubili mój post i dodali swoje jestem pewien że nowe rozwiązanie jest kiepskie i spodobało się tylko nielicznym.Stara giełda ma jednak więcej zwolenników.Teraz tylko wypada czekać co szanowni Modowie uczynią.Czy będą słuchać "ludu" czy zostaną przy nowym wizerunku giełdy gdzie nieliczni ją bronią

Nastukałeś tutaj 36 postów i ... już nie pasuje.

• RokiFishBoa, Tomek88 i Hunter_pike lubią to

#169 OFFLINE   M a n i e k

M a n i e k

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 121 postów
  • LokalizacjaRyki
  • Nazwisko:W

Napisano 12 wrzesień 2015 - 10:42

Nastukałeś tutaj 36 postów i ... już nie pasuje.

Mi do niczego posty nie są potrzebne.Mam pytanie,chce coś kupić,gdzieś się wypowiedzieć to pisze.Nie robie tego tak jak Wielu np.sory za offa i tak biją sobie posty żeby być w szanowanym gronie z postami po pare albo parenaście tysięcy ,Wyrażam własne zdanie tak jak robi to wielu.Do Jerka zaglądałem już od bardzo dawna.Zdecydowałem się założyć konto dopiero rok temu.Nawiązując do tematu i kończąc moją wypowiedź temat jest o giełdzie i jej zmianach więc tyle z mojej strony.
Ps.uważasz że jak mam 36 postów to nie mam prawa głosu ???

#170 OFFLINE   R0BERT

R0BERT

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 205 postów
  • LokalizacjaŚląsk

Napisano 12 wrzesień 2015 - 11:44

Grupa trzymająca władzę najpierw giełdę maksymalnie skomplikowała, obwarowała setką zastrzeżeń i jak lew walczyła o ich przestrzeganie. Hojnie obdzielała ostrzeżeniami za odpowiedź, która wydaje im się podbiciem, choć była po 2 minutach, albo za użycie koloru niewłaściwego, za nabicie 10 postów by móc zostać forumowiczem plus :D. Oczywiście ostrzeżeń nie dostawali koledzy TW, zawsze wszystko było ładnie zamiatane od dywan. Długo by wymieniać, ale to klasyczne akcje w myśl przysłowia:

„Socjalizm jest to ustrój, w którym bohatersko rozwiązuje się problemy nie znane w żadnym innym ustroju”.

Jakoś giełdy na multi i fly nie wzbudzają emocji, nie są przeregulowane i mordowane przez moderatorów. Ja z giełdy praktycznie nie korzystam, ale szkoda mi tego forum, które jest coraz mniej sympatyczne i przyjazne dla użytkowników. Tak wygląda, jakby TW chcieli się pozbyć nowych i obcych - prosta sprawa, wywalcie wszystkich i dyskutujcie, czy stare gumy są lepsze od nowych ;)

#171 OFFLINE   olo86

olo86

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 714 postów
  • Lokalizacjabrzegi mazowieckich rzek..
  • Imię:Olaf

Napisano 12 wrzesień 2015 - 11:48

Bez giełdy to na forum zapanowałaby totalna mizeria. Tak z ciekawości sprawdziłem teraz - na giełdzie i cafe siedzi ponad 60 zarejestrowanych forumowiczów a na wszystkich pozostałych działach razem wziętych miewiele więcej. W ciągu dnia te proporcje są jeszcze bardziej wyraziste, nbiekiedy na samej giełdzie siedzi więcej forumowiczów niż na pozostałych działach forum

Pytanie czy lepsza, jak to powiedziales, 'mizeria', ale jednak związana z ideą forum, czy ruch na forum wygenerowany przez ludzi, dla których to forum jest tylko miejscem handlu.

Ja, mimo, że czasem z giełdy korzystam, zdecydowanie wybieram 'mizerię'. A jak będę chciał coś kupic/sprzedac - pojde na allegro.

#172 OFFLINE   Okonhel

Okonhel

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1067 postów
  • Lokalizacjajuż nie Hel
  • Imię:Jacek

Napisano 12 wrzesień 2015 - 12:23

Skoro w innych wątkach np sprzętowych  "zdejmuje się skórkę z g...a " wykazując wyższość wędki o masie 120 gr nad tą o masie 122 gr i naskakuje się na tych co myślą inaczej to z czasem w takich wątkach robi się mizeria. Albo naskakuje się na każdego młodziana, który ośmielił się wstawić wątek typu "jaką wędkę wybrać na pstrąga czy sandacza" znim nie przeczytał wszystkich 697124 wpisów na forum. Większość po kilku takich "kontrach" przestaje pisać cokolwiek i jedynie czyta...

#173 OFFLINE   krzychun

krzychun

Giełda rulez

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 2196 postów
  • LokalizacjaWieluń

Napisano 12 wrzesień 2015 - 12:56

Mi do niczego posty nie są potrzebne.Mam pytanie,chce coś kupić,gdzieś się wypowiedzieć to pisze.Nie robie tego tak jak Wielu np.sory za offa i tak biją sobie posty żeby być w szanowanym gronie z postami po pare albo parenaście tysięcy ,Wyrażam własne zdanie tak jak robi to wielu.Do Jerka zaglądałem już od bardzo dawna.Zdecydowałem się założyć konto dopiero rok temu.Nawiązując do tematu i kończąc moją wypowiedź temat jest o giełdzie i jej zmianach więc tyle z mojej strony.
Ps.uważasz że jak mam 36 postów to nie mam prawa głosu ???

Ok OK. Zresztą co mnie to.

Użytkownik krzychun edytował ten post 12 wrzesień 2015 - 12:56

#174 OFFLINE   Pisarz.......ewski Piotr

Pisarz.......ewski Piotr

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 2695 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imię:Piotr

Napisano 12 wrzesień 2015 - 14:24

Większość po kilku takich "kontrach" przestaje pisać cokolwiek i jedynie czyta...

To chyba nic złego , że czyta ^_^ . Przynajmniej zorientuje się jakie idee tu się propaguje. Może nie będzie dochodzić do takich sytuacji , gdzie nowy kolega w swoim pierwszym poście , zapraszał do wspólnego wypadu na sumka .............z żywcem :lol: .

• slawek_2348 lubi to

#175 OFFLINE   slawek_2348

slawek_2348

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1705 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imię:Sławomir

Napisano 12 wrzesień 2015 - 15:11

To chyba nic złego , że czyta ^_^ . Przynajmniej zorientuje się jakie idee tu się propaguje. Może nie będzie dochodzić do takich sytuacji , gdzie nowy kolega w swoim pierwszym poście , zapraszał do wspólnego wypadu na sumka .............z żywcem :lol: .

O to, to, niech najpierw poczytają,może przy okazji znajdą odpowiedzi na nie zadane jeszcze pytanie ''co lepsze" czy "co polecacie" :rolleyes: :D

• Pisarz.......ewski Piotr lubi to

#176 OFFLINE   MALIN.

MALIN.

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 254 postów
  • LokalizacjaŻyrardów

Napisano 12 wrzesień 2015 - 16:28

O to, to, niech najpierw poczytają,może przy okazji znajdą odpowiedzi na nie zadane jeszcze pytanie ''co lepsze" czy "co polecacie" :rolleyes: :D

To po co forum na którym nie stawia się pytań? Tylko szuka odpowiedzi :huh: To brzmi jak dowcip od końca,  ale temat dotyczy problemu z giełdą raczej?!

• toked1971 lubi to

#177 OFFLINE   krzychun

krzychun

Giełda rulez

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 2196 postów
  • LokalizacjaWieluń

Napisano 12 wrzesień 2015 - 16:36

To po co forum na którym nie stawia się pytań? Tylko szuka odpowiedzi :huh: To brzmi jak dowcip od końca,  ale temat dotyczy problemu z giełdą raczej?!

To już wiem, dlaczego tak ciężko o dobrych pracowników.

Nie wspomnę już o tych po studiach technicznych.

Napiszę Ci po co. Żeby przy okazji pomyśleć.

#178 OFFLINE   MALIN.

MALIN.

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 254 postów
  • LokalizacjaŻyrardów

Napisano 12 wrzesień 2015 - 17:00

Czy na pewno??? Przecież w większości te pytania zadają dzieciaki!  Ale , ale  temat,  przypomnę giełdy dotyczy :)

#179 OFFLINE   toked1971

toked1971

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 169 postów
  • LokalizacjaSokołów Podlaski
  • Imię:Tomasz
  • Nazwisko:K.

Napisano 12 wrzesień 2015 - 17:49

Widzę , że Ty krzychun to taki trochę cwaniak jesteś, nazbierałeś dwa tysiące postów i nie dopuszczasz myśli, że osoby które mają krótszy staż na forum mogą mieć racje. Faktyczne kolega MALIN próbuje ciągnąć temat giełdy a Ty za wszelką cenę próbujesz go ośmieszyć, zapewne jesteś super pracownikiem ale tak jak kolega wyżej przypomnę Ci ,że nie o tym jest ta dyskusja.

Dodam, że jestem tak jak większość osób, przeciwny nowym "lepszym" zmianom w regulaminie.

Użytkownik toked1971 edytował ten post 12 wrzesień 2015 - 17:50

• Tomek1988, Raffaello i SpinDoktor lubią to

#180 OFFLINE   Majo

Majo

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1095 postów

Napisano 12 wrzesień 2015 - 18:45

Zamknijcie giełdę i cafe na miesiąc, zobaczymy ilu ludzi będzie się logowało, ile powstanie postów w wątkach merytorycznych. Czy jednak chodzi o ,,nabijanie" cyferek w statystykach??? Skoro są portale aukcyjne gdzie bardzo prosto coś sprzedać, więc po co hodować taki twór??? Mi tam zmiany nie przeszkadzają, poza tym jeśli ktoś chciał sprzedać komuś innemu niż pierwszy rezerwujący to i tak to robił. Tuż przed zmianą na giełdzie zostałem tak ,,wyrolowany" z kupnem kołowrotka, a teraz ta osoba hojnie zapodaje ,,Lubię to" pod postami przeciwników nowych zasad. :) A jak ktoś chciał kogoś oszukać to i tak to mógł zrobić. Może nie jest złym pomysłem przywrócenie wątku w stylu ,,polecam/nie polecam usera" trwale przypiętym na giełdzie???

Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: ogłoszenie

Użytkownicy przeglądający ten temat: 8

0 użytkowników, 8 gości, 0 anonimowych