Wczoraj przyszedł do mnie multik i plecionka. Może nie od Kuying, ale z Alie...
Nad wodą z nią nie byłem, ale za 20 zł cena okej.
Od jakiegoś czasu już zauważyłem, że nie ma jak kiedyś szukania "perełek" w fajnej cenie.
Na grupie przewala się milion postów z sprzętami tych samych marek. I to jest okej. Jeśli produkty są godne polecenia.
Tylko jak ktoś poleca " kijki" i pisze że zjadają jakością itp. Produkty dostępne u nas w kraju. Bez chociażby jakiegoś porównania, dla mnie to bezsens...
Np. Kiedyś pytałem o Purelure Torrent 3-12g 1,98cm Casting , dostałem odpowiedź że lepszy od Shimano Zodiasa o klasę albo i dwie tylko bez wytłumaczenia dlaczego
Bo co podobnie wyglądają? A Shimano droższe, bo renomowana firma która buduje to latami???
O ile można jeszcze trafić fajne produkty w fajnych cenach to moje zdanie jest takie że grupa zrobiła się już sponsorowana. O tyle ile przy droższych kijach pewnie nie dostają ich za za darmo to podejrzewam jakieś dobre kody rabatowe " dla wybranych"
To przy tańszych przedmiotach myślę, że są po prostu podsyłane próbki do zrobienia reklamy i zachwalania
No i oczywiście negowania sprzętu z Europy czy też z Chin, ale już pod "Polskimi" banderami.
Ponizej fotka z przykładem plecionki która już jest sygnowana logiem grupy.
Grupa liczna, a więc ktoś na pewno kupi
Wysłane z mojego RMX3363 przy użyciu Tapatalka
PS.
Teraz pewnie jak zapytasz o kuying to dostaniesz odpowiedź, że to gówno bleee...
Lepszy będzie kijek Purelure Cendan czy inne
Użytkownik SzczupakRzeczny edytował ten post 24 styczeń 2023 - 09:38