Czy Zorro jeszcze żyje?
#121 OFFLINE
Napisano 03 listopad 2015 - 02:42
Siedzi w domu i żyje z dnia na dzień a problemy odsuwa na jutro.
Sądzę że najlepiej byłoby udzielić komuś kto mieszka blisko pełnomocnictw do odebrania kołowrotków i w ten sposób załatwić sprawę.
Natomiast Zorro ( jeśli mam rację ) powinien się udać do psychiatry zanim pewnego poranka postanowi rozwiązać wszystkie swoje problemy.
Piszę to bez złych intencji.
#122 OFFLINE
Napisano 03 listopad 2015 - 06:49
Jestem tego samego zdania co kolega wyżej, ale z tym przed ostatmim zdaniem to pojechałeś..
Użytkownik tibhar edytował ten post 03 listopad 2015 - 07:25
#123 OFFLINE
Napisano 03 listopad 2015 - 07:44
- wobler129 lubi to
#124 OFFLINE
Napisano 03 listopad 2015 - 07:52
Dziwna sprawa, a tak spytam, jakie będzie zadanie kancelarii ? Tylko odzyskanie sprzętu ?
Zachowania tego amigo nie rozumiem ,tym bardziej że niedawno się wypowiedział w temacie.
#125 OFFLINE
Napisano 03 listopad 2015 - 08:09
Zapłaci za koszty postępowania to się nauczy szanować ludzi!!!
#126 OFFLINE
Napisano 03 listopad 2015 - 08:30
... tak nieobliczalnej i niepoważnej osobie nie wysłał bym starego Prexera...
- pawas2 i KLANAD lubią to
#127 OFFLINE
Napisano 03 listopad 2015 - 08:41
Myślę że Zorro cierpi na depresję i przestało mu na czymkolwiek zależeć.
Siedzi w domu i żyje z dnia na dzień a problemy odsuwa na jutro.
Sądzę że najlepiej byłoby udzielić komuś kto mieszka blisko pełnomocnictw do odebrania kołowrotków i w ten sposób załatwić sprawę.
Natomiast Zorro ( jeśli mam rację ) powinien się udać do psychiatry zanim pewnego poranka postanowi rozwiązać wszystkie swoje problemy.
Piszę to bez złych intencji.
kolego pierwsza sprawa jest taka że moim zdaniem oszukał wiele osób a co do depresji to ok ale telefon odbiera jego żona ( chyba tzn. jakaś kobieta ) i kolega przedstawił jej sytuację jaka nastąpiła myślę że ta pani powinna sama wysłać te kręćki i było by po sprawie !!!!!!!!!!!!!!! a ten pan jak myślę ma jakieś bliskie osoby przy sobie które powinny mu pomóc
i jeszcze ktoś szybciej napisał że przytłacza go i ma dosyć naszego forum nie kumam tu wszystko jest dobrowolne chce to piszę nie chcę nie piszę itd
#128 OFFLINE
Napisano 03 listopad 2015 - 15:13
To jest moja ostatnia wiadomość dla Pana Tomasza, którą wysyłam tu na forum do publicznej wiadomości, także poprzez priv i drogą e-mailową.
Wysyłam ja na wyraźne życzenie od tej pory reprezentującego mnie prawnika w sprawie przeciwko Tomaszowi Szczepanikowi czyli forumowemu Zorro.
Stosowne kroki i zawiadomienia właściwych w tej sprawie organów poczyni kancelaria.
Koledzy - wszystkiego się można domyślać, również choroby, depresji itd...
Ale ponieważ Pan Tomasz nie jest człowiekiem samotnym a do tego jak twierdził dwa tygodnie temu zdrowym na ciele i umyśle istnieją możliwości a raczej istniały nawiązać ze mną kontakt, co wielokrotnie proponowałem i o co zabiegałem...
Osobiście nie sądzę by Pan Tomasz cierpiał na depresję co zapewne wyłapał bym w którejś z bardzo wielu rozmów i na pewno zrobił bym wszystko by mu pomóc, tak jak z racji swojego przygotowania zawodowego wielokrotnie czyniłem z bardzo dużą skutecznością...
Szanowny Panie Tomaszu
- wobler129, Artek, mdziam_78 i 7 innych osób lubią to
#129 OFFLINE
Napisano 03 listopad 2015 - 15:50
Brawo Arek!!!
#130 OFFLINE
Napisano 03 listopad 2015 - 15:59
- grzesiekp. lubi to
#131 OFFLINE
Napisano 03 listopad 2015 - 17:23
Zachowania tego amigo nie rozumiem ,tym bardziej że niedawno się wypowiedział w temacie.
Cóż, może brakuje mu ,,cojones" by zachować się po męsku...
#132 OFFLINE
Napisano 03 listopad 2015 - 18:34
... parówkowym skrytożercom mówimy NIE !!
- suhhar lubi to
#133 OFFLINE
Napisano 05 listopad 2015 - 07:05
Żeby było sprawiedliwie, muszę teraz napisać iż niespodziewanie, wczoraj paczka od Pana Tomasza dotarła pod wskazany adres w Polsce co oznacza, że "nacisk" ze strony kancelarii nie był konieczny bo Pan Tomasz sam w czasie sobie tylko właściwym wysłał wreszcie kołowrotki.
W związku z tym koszty kancelarii biorę na siebie, ale więcej napisze dopiero po otrzymaniu paczki czyli za jakieś 4-5 dni.
Użytkownik Rheinangler edytował ten post 06 listopad 2015 - 07:14
- popper, 5384 i Maciek_7 lubią to
#134 OFFLINE
Napisano 05 listopad 2015 - 07:40
#135 OFFLINE
Napisano 05 listopad 2015 - 10:49
Panie Arku
super że otrzymał Pan swoje zabawki , liczę że i pozostali również otrzymają i temat będzie do zamknięcia
pozdrawiam
Bogdan
#136 OFFLINE
Napisano 05 listopad 2015 - 12:49
Ciekawe czy założenie tematu miało wpływ na rozwiązanie problemu?
#137 OFFLINE
Napisano 05 listopad 2015 - 13:13
Myślę, że nie miało wpływu ....
- AdasCzeski lubi to
#138 OFFLINE
Napisano 05 listopad 2015 - 19:54
Gdyby miało to zapewne już dawno problem byłby rozwiązany...
#139 OFFLINE
Napisano 05 listopad 2015 - 20:31
Panie Arku
super że otrzymał Pan swoje zabawki , liczę że i pozostali również otrzymają i temat będzie do zamknięcia
pozdrawiam
Bogdan
Zobaczymy jak przyjdą podzielę się wizualnie z Wami zawartością paczki i swoimi odczuciami
Także życzę Wam wszystkim (całej piątce) abyście dostali wkrótce to na co czekacie i jak sądzę w doskonałym stanie.
Tak jak już pisałem, swoiste poczucie czasu i konieczności Pana Tomasza może doprowadzić do stanu wrzenia ale to co potrafi on wyczarować z naszych Daiw zasługuje w moich oczach na podziw,- zobaczymy czy nie będę za kilka dni żałował swoich słów ale do tej pory nie żałowałem...
Ps
Bogdan nie musimy sobie "Pan-ować" formuła przyjęta w tym względzie przez Zorro w dotyczy tylko jego samego - mnie nie
Użytkownik Rheinangler edytował ten post 06 listopad 2015 - 07:17
#140 OFFLINE
Napisano 05 listopad 2015 - 21:00
Niech Tomasz mniej zielonych liści pali
Użytkownik Raffaello edytował ten post 05 listopad 2015 - 21:01
- Kamil_Be lubi to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych