Byłem w Tesco . Nie mają żadnych kamerek.
Filmiki wędkarskie - wybór kamery
#341 OFFLINE
Napisano 13 marzec 2015 - 06:54
#342 OFFLINE
Napisano 13 marzec 2015 - 07:06
Trzeba było się zerwać z wyrka bladym świtem, ale było warto
Kupiłeś? Ja się dowiedziałem niestety za późno z Twojego wpisu. Do Krakowa mam godzinę jazdy i było po temacie. Podobno w niektórych miejscach była regularna bitwa jak podczas black friday w US.
#343 OFFLINE
Napisano 13 marzec 2015 - 11:28
Kupiłeś? Ja się dowiedziałem niestety za późno z Twojego wpisu. Do Krakowa mam godzinę jazdy i było po temacie. Podobno w niektórych miejscach była regularna bitwa jak podczas black friday w US.
Udało mi się
U mnie niby było 5 szt w ich systemie, ale żadnej na półce A dzień wcześniej późnym wieczorem jeszcze ją oglądałem. Rano pustka na półkach, nawet zniknęła karteczka z wystawy. Już miałem zrobić awanturę na sklepie, kiedy za innymi kamerkami zobaczyłem pochowane "gwiazdy promocji"
W systemie ceny były już zmienione o 6 rano i tym sposobem udało mi się kupić 3 szt (dla siebie i dla dwóch kolegów, którym się nie udało zakupić- min. właśnie w Krakowie). Więcej nie znalazłem. Albo pracownicy byli szybsi, albo ktoś dzień wcześniej schował sobie między tabletki do zmywania, a kostki toaletowe
#344 OFFLINE
Napisano 13 marzec 2015 - 13:14
A niech Cię... żartuje, gratulacje w takim razie. Farta miałeś niesamowitego. W innych miejscach z tego co wiem było albo nic albo kamera na łeba. Z tą zmianą cen w systemie to też ten kto wiedział to wiedział...
Niektórzy właśnie dlatego stali od szóstej bo wiedzieli. A z tym chowaniem to też nie mrzonki, podobno niektórzy tak też robili. Ale mistrzem był typ co kupił dzień wcześniej po normalnej cenie, oddał w dzień promocji i kupił tą samą ale po zniżce. Polak potrafi:)
#345 OFFLINE
Napisano 13 marzec 2015 - 14:09
A niech Cię... żartuje, gratulacje w takim razie. Farta miałeś niesamowitego. W innych miejscach z tego co wiem było albo nic albo kamera na łeba. Z tą zmianą cen w systemie to też ten kto wiedział to wiedział...
Niektórzy właśnie dlatego stali od szóstej bo wiedzieli. A z tym chowaniem to też nie mrzonki, podobno niektórzy tak też robili. Ale mistrzem był typ co kupił dzień wcześniej po normalnej cenie, oddał w dzień promocji i kupił tą samą ale po zniżce. Polak potrafi:)
Ten ostatni pomysł podsunął mi kolega, ale nie poszedłem w tą stronę Zresztą nie wiedziałem, czy rzeczywiście tak by to zadziałało.
Stwierdziłem, że jak się uda, to ok, a nie, to trudno.
#346 OFFLINE
Napisano 13 marzec 2015 - 18:34
Udało mi się
U mnie niby było 5 szt w ich systemie, ale żadnej na półce A dzień wcześniej późnym wieczorem jeszcze ją oglądałem. Rano pustka na półkach, nawet zniknęła karteczka z wystawy. Już miałem zrobić awanturę na sklepie, kiedy za innymi kamerkami zobaczyłem pochowane "gwiazdy promocji"
W systemie ceny były już zmienione o 6 rano i tym sposobem udało mi się kupić 3 szt (dla siebie i dla dwóch kolegów, którym się nie udało zakupić- min. właśnie w Krakowie). Więcej nie znalazłem. Albo pracownicy byli szybsi, albo ktoś dzień wcześniej schował sobie między tabletki do zmywania, a kostki toaletowe
Czyżby promocja miała związek z linkami poniżej ??
http://www.wykop.pl/...-as20-dont-buy/
http://sonyactioncam...php?topic=635.0
Użytkownik spayol edytował ten post 13 marzec 2015 - 18:34
#347 OFFLINE
Napisano 13 marzec 2015 - 19:25
Nie widziałem jeszcze sprzętu, który byłby pozbawiony wad.
Odnośnie cieknącej obudowy, to gdzieś czytałem, że producent zaleca sprawdzenie szczelności obudowy przed umieszczeniem w niej kamery i pierwszym wodowaniem. Dziwne, bo chyba jakąś kontrolę jakości mają, ale....zaraz idę utopić samą obudowę Jak coś, to będę reklamował- nieistotne, za ile kupiłem i że z promocji, skoro towar miał być pełnowartościowy.
Parowanie ma ponoć miejsce w wielu modelach różnych kamer- wkładki pochłaniające wilgoć kosztują jakieś grosze...
#348 OFFLINE
Napisano 13 marzec 2015 - 20:36
Daj znać jak wyszły testy. Jestem Ciekaw, czy to był błąd przy kontroli jakości w wybiórczych modelach czy w całej serii produktu.
#349 OFFLINE
Napisano 13 marzec 2015 - 21:26
Nie wytrzymałem rozpakowałem kamerkę, nalałem duży garnek wody i obudowę wrzuciłem do środka. Topiłem, obracałem, kręciłem....szczelnaDaj znać jak wyszły testy. Jestem Ciekaw, czy to był błąd przy kontroli jakości w wybiórczych modelach czy w całej serii produktu.
Mam nadzieję, że pozostałe zakupione przeze mnie egzemplarze też będą ok, ale to już sobie chłopaki sprawdzą, ja im nie będę odbierał frajdy pierwszego rozpakowania
#350 OFFLINE
Napisano 13 marzec 2015 - 22:17
#351 OFFLINE
Napisano 13 marzec 2015 - 22:24
Brat koleżki kupił SJCam 5000+, więc niebawem będę miał opinie i o niej. Cena na chwilę obecną około 750pln, a akcesoria są już w zestawie.
Co do baterii, to i tak raczej trzeba dokupić dodatkowe, bo np. 2h kręcenia, to niby sporo materiału, ale jak chcesz łowić, ciurkiem nagrywać i potem wybierać "momenty", to te 2h już szału nie robi...
- Predatorhunter lubi to
#352 OFFLINE
Napisano 13 marzec 2015 - 22:40
#353 OFFLINE
Napisano 13 marzec 2015 - 23:31
Napalilem sie jak malpa na banana i chyba bede musial zamowic
No co zrobisz, jak nic nie zrobisz....Będziem kręcić!
- Predatorhunter lubi to
#354 OFFLINE
Napisano 13 marzec 2015 - 23:35
Czy ktoś z Was jest może użytkownikiem sony HDR-AS15 lub HDR-AS100 ?
Czy tymi kamerkami można nagrywać podczas ich ładowania?
Nie da się nagrywać podczas ładowania.
- puszek7 lubi to
#355 OFFLINE
Napisano 13 marzec 2015 - 23:36
#356 OFFLINE
Napisano 13 marzec 2015 - 23:47
Nie wytrzymałem rozpakowałem kamerkę, nalałem duży garnek wody i obudowę wrzuciłem do środka. Topiłem, obracałem, kręciłem....szczelna
Mam nadzieję, że pozostałe zakupione przeze mnie egzemplarze też będą ok, ale to już sobie chłopaki sprawdzą, ja im nie będę odbierał frajdy pierwszego rozpakowania
Moja obudowa przeszła testy podczas nurkowania oraz na katamaranie https://vimeo.com/10...?fb_ref=Default
U mnie wszystko gra, nawet przez myśl mi nie przeszło, że mogło by być inaczej. Dwa lata użytkowania bez zarzutów.
#357 OFFLINE
Napisano 14 marzec 2015 - 01:28
Jak nie Ty, to kto? A już na pewno prędzej, niż ja...Zebym tylko mial co nagrywac Kamil
- Predatorhunter lubi to
#358 OFFLINE
Napisano 14 marzec 2015 - 22:40
EDIT: Go pro 4 silver zamowiona
Użytkownik Predatorhunter edytował ten post 14 marzec 2015 - 23:37
- Kamil Z. lubi to
#359 OFFLINE
Napisano 15 marzec 2015 - 04:01
- Predatorhunter lubi to
#360 OFFLINE
Napisano 15 marzec 2015 - 09:25
Czy któryś z kolegów posiada GoPro Hero 4 Black? Chciałem sobie ją zamówić, ale sporo naczytałem się o jej grzaniu podczas nagrywania czy nawet robienia zdjęć przez co bateria bardzo szybko pada. Chciałbym wiedzieć na ile jest to prawdą. Jedni piszą, że grzeje się we wszystkich trybach nagrywania i nawet podczas robienia zdjęć a inni, że podczas nagrywania tylko w 4k. Kamera nagrzewa się do 50 kilku stopni i sama się wyłącza. Macie jakieś informacje na ten temat? Czy ktoś używa tej kamerki?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych