Witajcie , potrzebuję sprawdzić ile godzin był użytkowany Garmin striker 9 sv.
Prośba o podanie ścieżki gdzie są te dane
Dzięki
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 05 październik 2022 - 10:21
Witajcie , potrzebuję sprawdzić ile godzin był użytkowany Garmin striker 9 sv.
Prośba o podanie ścieżki gdzie są te dane
Dzięki
Napisano 05 październik 2022 - 10:37
To nie HB helix , które ma licznik przebiegu na ekranie serwisowym, jako jedyny brand zresztą. Nie spotkałem się z takim parametrem w jakimkolwiek tierze Garmina.
Napisano 05 październik 2022 - 16:52
Napisano 10 październik 2022 - 14:55
Napisano 10 październik 2022 - 20:55
Witam. Posiadam garmina strikera 9sv plus ze starszych wypustów i jak wiadomo nie zapisuje on ustawień z nad wody. Kolega kupił takie same echo z tego roku i tam już zapisuję ustawienia. Moje pytanie czy jest możliwość żeby i w moim starszym modelu zapisywało. Jest opcja jakiejś aktualizacji czy coś w tym stylu? Pozdrawiam.
Nie ma, A koledze zapisuje kombinacje, kolory, natomiast odcięcie prądu przywraca tryby auto w obrazowaniu.
Napisano 15 październik 2022 - 10:14
Tak to wygląda w 5CV plusPytanko trochę od czapy, ale czy któryś z posiadaczy strikera 5 jest w stanie potwierdzić że folia o takim kształcie jak na zdjęciu odpowiada kształtem ekranowi w S5?
Oczywiście kratka 5mm.
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
Użytkownik Sadek8 edytował ten post 15 październik 2022 - 10:16
Napisano 22 październik 2022 - 11:18
Pewnie było już 1000X. Jakie echo polecacie do vertikala ? Mam już Garmina 70DV ale mam duże zakłócenia od silnika gdy płynę. Zamiast kupować drugi przetwornik chcę kupić drugie echo i zamontowac dalej od silnika tj. na burcie i używać do vertikala. Co polecacie ? Czy Striker 9 SV z side view GT52HW będzie ok ?
PS> Czy ktoś na forum handluje echosondami ? (nie wiem czy administracja pozwala czy zabrania dlatego pytam).
Użytkownik Jacky X edytował ten post 22 październik 2022 - 11:47
Napisano 22 październik 2022 - 14:13
Napisano 25 październik 2022 - 18:02
Pewnie było już 1000X. Jakie echo polecacie do vertikala ? Mam już Garmina 70DV ale mam duże zakłócenia od silnika gdy płynę. Zamiast kupować drugi przetwornik chcę kupić drugie echo i zamontowac dalej od silnika tj. na burcie i używać do vertikala. Co polecacie ? Czy Striker 9 SV z side view GT52HW będzie ok ?
PS> Czy ktoś na forum handluje echosondami ? (nie wiem czy administracja pozwala czy zabrania dlatego pytam).
ostatnio nad wodą spotkałem gościa co miał garmina 9sv zgt52 i mówił że ma ustawione pod verta i super wszystko widzi, ja mam plus7sv ale nie łowię na verta i w sumie nie wiem jak on to ustawił ale widocznie można i w sumie to najtansze echo z bocznym skanem.
Napisano 30 październik 2022 - 17:00
Napisano 30 październik 2022 - 17:09
ostatnio nad wodą spotkałem gościa co miał garmina 9sv zgt52 i mówił że ma ustawione pod verta i super wszystko widzi, ja mam plus7sv ale nie łowię na verta i w sumie nie wiem jak on to ustawił ale widocznie można i w sumie to najtansze echo z bocznym skanem.
Ale z tego co wiem to boczny skan do verta się nie nadaje bo obrazuje boki łodzi a do verta potrzeba down view choćby klasyczny. SideVu jest dobry do szukania ryb(obiecujących miejscówek) a do obserwacji ryby i podania przynęty potrzebujemy coś do obserwacji pod łodzią,
Napisano 30 październik 2022 - 17:42
Panowie próśb o podpowiedź.
Chce na stałe w bakiscie zainstalować aku. do strikera 9 i tak wyprowadzić instala je aby ładować zewnątrz bez wyjmowania
Czy podczas ładowania nie uszkodzi mi echa.
Bądź jak to podłączyć
Napisano 30 październik 2022 - 18:30
Ja mam wystawione złącze laboratoryjne do którego podpinam albo ładowanie ze spaliny albo prostownik. Tylko echo odłączam bo mam zamontowane na łódce podwójne gniazdko zapalniczki i na echo wtyczkę z wbudowanym bezpiecznikiem.Panowie próśb o podpowiedź.
Chce na stałe w bakiscie zainstalować aku. do strikera 9 i tak wyprowadzić instala je aby ładować zewnątrz bez wyjmowania
Czy podczas ładowania nie uszkodzi mi echa.
Bądź jak to podłączyć
Napisano 30 październik 2022 - 19:06
Napisano 30 październik 2022 - 19:55
Ja mam wystawione złącze laboratoryjne do którego podpinam albo ładowanie ze spaliny albo prostownik. Tylko echo odłączam bo mam zamontowane na łódce podwójne gniazdko zapalniczki i na echo wtyczkę z wbudowanym bezpiecznikiem.
Napisano 30 październik 2022 - 21:07
Napisano 31 październik 2022 - 06:14
Ja mam cover więc echo mam zapięte na stałe. Wcześniej Hook teraz garmin 9S, czyli na czas ładowania lepiej odkonczyc echo.
Napisano 01 listopad 2022 - 08:58
Napisano 01 listopad 2022 - 10:24
Gt40 to kawał zbója jest. Gt54 mały jest a 52 taka średnia.
Poza tym: po wpięciu w echo ono je rozpoznaje- z 52 nie ma problemu, gt54 zostaje rozpoznany jako gt40 ale nie masz tam mega khz ani 810 na bocznym, wiec będzie to gt54, a jeśli wepniesz true Gt40, to masz 77/200 w 2d oraz 455/800 w SV/CV
Napisano 01 listopad 2022 - 13:04
Użytkownik didiunik edytował ten post 01 listopad 2022 - 13:05
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych