nie przepadam za panem Aphexem, ale ten klip jest wspaniały. Ogląda się to jak totalną całość, a najpierw była muzyka następnie klip.
Jak ktoś nie lubi długich początków to proszę skoczyć do 1:45.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 07 luty 2014 - 22:03
nie przepadam za panem Aphexem, ale ten klip jest wspaniały. Ogląda się to jak totalną całość, a najpierw była muzyka następnie klip.
Jak ktoś nie lubi długich początków to proszę skoczyć do 1:45.
Napisano 07 luty 2014 - 22:06
a oto moja czarodziejka...
Napisano 07 luty 2014 - 22:50
Kto był wczoraj na koncercie???
Napisano 07 luty 2014 - 23:06
Dałeś @czocho materiału do przetrawienia, nie ma lekko, zostawiam na jutro.
Napisano 07 luty 2014 - 23:09
....u mnie przeleciało juz pół h dobrze, że w firmie siedze, bo żonie głowę by urwało ....polecam najlepszy...niesmiertelny ....Awekener
Napisano 08 luty 2014 - 14:14
Nowy album moich ulubieńców. Co prawda wcześniejsze cenie bardziej, może dlatego że nie oswoiłem się jeszcze z tym krążkiem.
Druga pozycja to już odległa historia, do której wracam jak najczęściej.
Napisano 08 luty 2014 - 19:59
Bo tu jakieś trylogie zamieszczacie...
Tryptyki trzeba i to określone w czasie.
Część 1. Jadę, idę na ryby:
albo dla ludzi z większym ego:
Część 2. Jestem na rybach.
Część 3. Wracamy z ryb.
http://www.youtube.com/watch?v=jLAr-WlxMZY
Napisano 09 luty 2014 - 07:26
Przypomniały mi się lata 70 gdy nagrywało się na magnetofony szpulowe, i to przeważnie w nocy z programów Polskiego Radia.
Użytkownik anpart edytował ten post 09 luty 2014 - 07:28
Napisano 09 luty 2014 - 22:29
Moja propozycja, hamerykaśki band - Tool - i ich bardzo wartościowy teledysk w którym można odnaleźć wszystko : zawiść, wojny religijne, skur...stwo, korporacjonizm, nadzieje itd.
POLECAM
EDIT :
Druga pozycja to już odległa historia, do której wracam jak najczęściej.
DRI kiedyś namiętnie obsłuchiwałem, a do dzisiaj gdzieś powinna być kurtka z ich naszywką .
@AdasCzeski, Doorsi uwielbiam, i jak dla mnie Jim zmartwychwstał, wrzucałem poszukaj to znajdziesz .
Wagner zdecydowanie kojarzy mi się z filmem F.F.Coppoli "Czas apokalipsy" (niestety ta czesć na YT ocenzurowana na Polskę) - w tej formie Valkyrie najlepiej utkwily mi w głowie .
Użytkownik Zwierzu edytował ten post 09 luty 2014 - 23:12
Napisano 10 luty 2014 - 20:15
...rodzima ekipa
...i coś dla wioślarzy
...i styka
Napisano 10 luty 2014 - 20:38
Moja propozycja, hamerykaśki band - Tool - i ich bardzo wartościowy teledysk w którym można odnaleźć wszystko : zawiść, wojny religijne, skur...stwo, korporacjonizm, nadzieje itd.
POLECAM
Ja polecam cały ich album: 10 000 Days. 10,000 Days jest fenomenalny. Żeby go zrozumieć, trzeba przesłuchać kilka razy. Tu nie ma ani jednego słabego utworu.
Napisano 10 luty 2014 - 22:29
Użytkownik anpart edytował ten post 10 luty 2014 - 22:43
Napisano 10 luty 2014 - 22:51
Trafiają się w muzyce metalowej kawałki zagrane tak, że przyrównać je można do krwistego steku skwierczącego w podskokach na rozpalonej ogniem metalowej kracie.
To jest taki kawałek,
Pojawia się Destruction, pojawić się musi ten utwór.
Napisano 10 luty 2014 - 23:09
Trafiają się w muzyce metalowej kawałki zagrane tak, że przyrównać je można do krwistego steku skwierczącego w podskokach na rozpalonej ogniem metalowej kracie.
To jest taki kawałek,
Nawet ten pies tak uważa.
Użytkownik anpart edytował ten post 10 luty 2014 - 23:10
Napisano 10 luty 2014 - 23:13
Typowy MetalDog.
Albo...
...lubi krwiste steki.
Napisano 10 luty 2014 - 23:22
Pewnie go metalowa krata w du..ę parzy
Napisano 10 luty 2014 - 23:30
Headbanging to headbanging, motywacja nieistotna.
Zamykając pusty przelot.
Napisano 10 luty 2014 - 23:40
anpart,wole jednak w lepszym wykonaniu ,swietny rif
Napisano 11 luty 2014 - 08:26
Przyznaję racje, lepsze wykonanie, też mi się podoba
Napisano 11 luty 2014 - 20:05
POLECAM
Dla mnie videoclipy Tool, to numer jeden w sieci.
Jakiś czas temu wstawiałem ten klip tutaj, ciekawe jest to, że ten klip powstał ładnych kilka lat po wydaniu płyty 10,000 days.
Ciągle czekam na reaktywację tej grupy i nową płytę. Może kiedyś spełni się moje marzenie.
Dziś zapodam nowość, przyznam wcześniej mi nie znaną ale muszę przyznac ze płyta wpadła mi w ucho.
No i album jakże stary a zarazem nowy. Totalna klasyka.
Album na którym, można rzec, wychowałem się, albo jak to inaczej ująć - kształtował moją psychikę muzyczną.
Dziękuję tym muzykom, bo oni jak i Black Sabbath ukierunkowali mnie na właściwe tory.
Zespół, który ma miliony fanów, jak i przeciwników, między innymi w Polsce, za to, ze nie zagrali ani jednego koncertu w naszym kraju.
W maju się to odmieni, bowiem możemy liczyć na pierwszy koncert w Polsce.
Utwory zagrane na nowo i do tego, druga płytka z instrumentalnymi wersjami utworów.
Miodzio.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych