Gratuluję RYBKI I NOWEGO PB!!!
Gratuluję UMIEJĘTNOŚCI!!!
Gratuluję POSTAWY ,bo masz szansę spotkać tego okonia jak będzie miał 50+ , czego oczywiście Tobie życzę !
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 03 grudzień 2017 - 22:18
Gratuluję RYBKI I NOWEGO PB!!!
Gratuluję POSTAWY ,bo masz szansę spotkać tego okonia jak będzie miał 50+ , czego oczywiście Tobie życzę !
Napisano 03 grudzień 2017 - 22:57
Tamten sezon i ten jest dla mnie strasznie wyjątkowy. Duży napływ wiedzy, bardzo duże ilości czasu nad woda, wyciąganie wniosków, obserwacja wody. Musiało to w końcu zaowocować. Podstawa to dobra przynęta bo bez niej ciężko o taką rybę. Na twoje gumy w tym roku padło naprawdę sporo pięknych ryb.. Ten okoń został zlowiony już wcześniej. Miał charakterystyczny ubytek na końcu pyska ewidentnie po haczyku. Te kanalowe grubasy nie są takie głupie. Chciałbym się z nią spotkać za kilka lat ☺Gratuluję RYBKI I NOWEGO PB!!!
Użytkownik JunakFlyFishing edytował ten post 03 grudzień 2017 - 23:00
Napisano 04 grudzień 2017 - 19:02
Jak to mówią: ryba sama się nie złowi potrzeba jeszcze przynęty kto widział ten wie a kto nie widział to pokazuję moje nowe PB okonia 42,5cm złowione na larwę produkcji kolegi Marcina - właściciela tego wątku. Cyprys szykuj się.... wiosna idzie potrzebne będą nowe robale
Napisano 04 grudzień 2017 - 19:45
Gratuluję nowego PB i życzę kolejnych sukcesów ,bo widzę że tak jak Mateusz łowisz regularnie piękne rybki!
Dzięki za fotki.
Użytkownik cyprys19 edytował ten post 04 grudzień 2017 - 20:17
Napisano 04 grudzień 2017 - 20:18
W związku z dość sporym zainteresowaniem wstawiam link do giełdy,gdyż ciężko wszystkim odpisać na priv.
http://jerkbait.pl/t...i/#entry2274398
Napisano 04 grudzień 2017 - 20:42
Wojtek jeszcze raz gratulacje , dajesz czadu z tymi okoniami Mam nadzieję, że uda Ci się te 45 w końcu oszukać !
Ja swojego największego polskiego garbusa też trafiłem na larwę i wierzę, że jeszcze nie raz będzie okazja na gumowe robactwo te "rekordy" poprawiać.
Napisano 04 grudzień 2017 - 21:35
Piotruś Ty to już jesteś "weteran" ,bo jako jeden z pierwszych zacząłeś zabawę z robalami i miałeś fantastyczne wyniki przez cały sezon.
Podglądam Twój wątek z wobkami i obawiam się,że już teraz robale pójdą w odstawkę...
Napisano 04 grudzień 2017 - 22:03
Nie mam tak , łowię wieloma różnymi przynętami. Na gumowe imitacje larw łowię stosunkowo niedługo a już tyle razy dały mi niezłą jazdę nad wodą, oszukując głównie okonie i pstrągi. Z tego powodu zawsze jakieś w pudełku muszę mieć i raczej to się nie zmieni
Napisano 04 grudzień 2017 - 22:26
Nie mam tak , łowię wieloma różnymi przynętami. Na gumowe imitacje larw łowię stosunkowo niedługo a już tyle razy dały mi niezłą jazdę nad wodą, oszukując głównie okonie i pstrągi. Z tego powodu zawsze jakieś w pudełku muszę mieć i raczej to się nie zmieni
No to mnie uspokoiłeś
Napisano 05 grudzień 2017 - 19:48
Tak dla większego przeglądu sytuacji jeszcze jeden 33cm pasiaczek którego skusiła larwa produkcji cyprysa
Jak widać(a może nie ) zbrojona jest na haku offsetowym, bo i tak można
Napisano 05 grudzień 2017 - 21:17
Pięknie łowicie,a ja nawet nie mogę do brzegu dojść u siebie-tyle wody przybyło, a do tego bierze mnie jeszcze jakieś choróbsko !
Trza by się odkazić,ale lustro się stłukło.
Napisano 07 grudzień 2017 - 21:02
Dwa dniu już Cię niema , dawaj do żywych
Marcin pogoń te choróbsko
Napisano 08 grudzień 2017 - 07:45
Napisano 08 grudzień 2017 - 16:37
Czas ogłosić wyniki konkursu!!!
A więc:
Nagrodę za największego okonia (34cm) zdobywa kolega @SDD
Natomiast nagrodę niespodziankę za fotkę z największą ilością "polubień" (10 - Piękna fotka szczupaka) zdobywa kolega @Szymanek
Zwycięzcom GRATULUJĘ....
Ktoś się z wami skontaktuje w tej sprawie za kilka miesięcy ha...ha...ha...
Wielkie gratulacje dla reszty kolegów,za piękne rybki.
Cześć
Nagroda dotarła. Gumki super. Dzięki
Pozdrawiam
Sławek
Napisano 12 grudzień 2017 - 09:33
Użytkownik JunakFlyFishing edytował ten post 12 grudzień 2017 - 09:36
Napisano 12 grudzień 2017 - 09:43
piękny okoń 87 cm
Napisano 12 grudzień 2017 - 09:43
Bylo zimno i nie chciało mi się do końca miarki rozkładać. Wszystko na szybkopiękny okoń 87 cm
Użytkownik JunakFlyFishing edytował ten post 12 grudzień 2017 - 09:44
Napisano 12 grudzień 2017 - 10:08
to z zazdrości, bo ja od końca listopada tylko praca i praca. Jak nie zamarznie woda to między świętami, a nowym rokiem może się wybiorę na ryby. Nawet nie bardzo jest czas by zamówić robaki, bo wyglądają super i twoje zdjęcia potwierdzają ich skuteczność - na pewno je wypróbuję do dropa.
Napisano 12 grudzień 2017 - 10:21
Myślę ze na dropa w takich miesiącach jak grudzień gdy są bardzo leniwe może być fajna zabawa Spróbuj wiosna robali jak nie uda ci się teraz. Potrafią również otworzyć wodeto z zazdrości, bo ja od końca listopada tylko praca i praca. Jak nie zamarznie woda to między świętami, a nowym rokiem może się wybiorę na ryby. Nawet nie bardzo jest czas by zamówić robaki, bo wyglądają super i twoje zdjęcia potwierdzają ich skuteczność - na pewno je wypróbuję do dropa.
Napisano 12 grudzień 2017 - 18:58
to z zazdrości, bo ja od końca listopada tylko praca i praca. Jak nie zamarznie woda to między świętami, a nowym rokiem może się wybiorę na ryby. Nawet nie bardzo jest czas by zamówić robaki, bo wyglądają super i twoje zdjęcia potwierdzają ich skuteczność - na pewno je wypróbuję do dropa.
Drop shot albo czeburaszka dają najlepsze efekty,choć ja czasami na zawodach używam robali do bocznego troka i też dają radę...
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych