Piękne widoki
#2921 ONLINE
Napisano 05 grudzień 2021 - 12:00
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
- Fatso, adamos i cristovo lubią to
#2922 OFFLINE
Napisano 05 grudzień 2021 - 12:04
Tomek, co w tym pięknego ? Rzeka na tym odcinku wygląda na uregulowaną i prostą jak liniał ...
- gooral i NOMAK BBI lubią to
#2923 Guest_szkutnik_*
Napisano 05 grudzień 2021 - 12:15
Aj tam, piękny dąb, do tego w tle wierzby i olszyny, ogólnie sielanka i spokój.
- Marcin Rafalski, kmr1, cristovo i 2 innych osób lubią to
#2924 OFFLINE
Napisano 05 grudzień 2021 - 12:48
Tomek, co w tym pięknego ? Rzeka na tym odcinku wygląda na uregulowaną i prostą jak liniał ...
Weź pod uwagę że to prawdopodobnie Holandia, i jest to najbardziej dziki fragment przyrody w okolicy......, a w tej wodzie na fotce pewnie więcej ryb niż w niejednej przepięknej polskiej rzece...
- Marcin Rafalski, kmr1, gulf i 2 innych osób lubią to
#2925 OFFLINE
Napisano 05 grudzień 2021 - 14:11
Masz racje i to dziki odcinek, regulacja tutaj odbywa się przez koszenie tylko szuwarów. Brzegi umacniane tylko po bobrach, rzeki proste jak strzała a ryby …. trzeba być samemu spróbować bo to temat dłuższy - nie rozgryziesz wody wracasz o kiju a jak się uda - 5 rzut kolegiWeź pod uwagę że to prawdopodobnie Holandia, i jest to najbardziej dziki fragment przyrody w okolicy......, a w tej wodzie na fotce pewnie więcej ryb niż w niejednej przepięknej polskiej rzece...
Forumowy stykacz a było ich w sumie 7 ,reszta niewymiar w godzinę.
Dla mnie piękne widoki
- kmr1 i ODYSEUSZ lubią to
#2926 ONLINE
Napisano 05 grudzień 2021 - 20:47
Nie za mały ten pistolet, żeby wrzucać jego zdjęcie na jerka?
#2927 OFFLINE
Napisano 05 grudzień 2021 - 21:19
Nie za mały ten pistolet, żeby wrzucać jego zdjęcie na jerka?
W regulaminie jest 75 jako minimum w wątku „szczupaki” -stykacz mierzony miał 1 cm więcej ale wątek jest nie o tym lecz o „pięknych widokach” a robi się syf jakiś … Mikołaj panowie i panie
#2928 ONLINE
Napisano 05 grudzień 2021 - 21:42
Ten Mikołaj jakoś tak krzywo patrzy ...
- Thomas-xXx lubi to
#2929 OFFLINE
Napisano 06 grudzień 2021 - 08:18
Z PRZYMRUZENIEM OKA,FACECI NA ZAKUPACH * Moja mama zrobiła mojemu ojcu listę na zakupy. Na liście była Pyralgina. Ojciec przyjechał z pelargonią * Poprosiłam męża żeby mi kupił płatki kosmetyczne. Wrócił z całą reklamówką najróżniejszych płatków śniadaniowych, bo nigdzie nie było kosmicznych * Mojemu napisałam na kartce - dwie "ćwiartki", tylko nie dopisałam, że z kurczaka" - przyniósł pół litra * Mój kiedyś miał kupić śmietankę trzydziestkę to kupił 30 sztuk" * idź po śmietanę do sklepu. Za chwilę telefon. Ewa nie ma chleba to wziąć bułki * Mój syn będzie mężem...kiedyś - kup śmietanę 36%". Nie było to kupił dwie 18%". *Kup kapustę włoską - na gołąbki nadmieniłam. To przyszedł mi do domu z sałatą rzymską. Mówię kur*a, co to jest?! Miałeś kupić włoską, a nie rzymską (w dodatku sałatę) a mąż na to - no przecież rzymska to też włoska! I weź tu dyskutuj". * Mojemu mówię - kup koperek, to on na to - czyli to zielone z pietruszki ? * "Mój mąż jak wysłałam go po natkę pietruszki to kupił koperek, a jak po korzeń pietruszki to kupił imbir. Teraz mówię, że chce białą marchewkę. * Kazałam mężowi kupić porcje rosołowe to przyniósł kostki. I jeszcze pyta - A to nie to samo? *Koleżanki mąż szedł na zakupy do spożywczaka, ona: kup mi coś,on: co?, ona :zaskocz mnie Kupił jej herbatę z dziurawca! * Mój przyniósł godzinę przed imprezą zamiast mozzarelli przyniósł mortadelę...... * Kiedy poprosiłam męża żeby kupił ciasteczka maślane to przyniósł do domu zwykłe herbatniki i kostkę masła * Ja mojemu mężowi dołączyłam do listy zakupów: ser feta. Po powrocie powiedział, że wszystko kupił, ale serwet nie było * Mój syn poszedł kupić 2 kg cukru, przychodzi i mówi że kupił 2 x po 1kg bo nie było całego 2kg * Prosiłam syna o 2 kg mąki kupił 4 i powiedział ze dziwnie pakowana jakoś, bo na opakowaniu pisało 450 * Kiedyś wysłałam męża po ciecierzycę, szuka i szuka nie może znaleźć, więc zapytał panią z obsługi i pyta jej czy jest "cień księżyca " babka patrzy
- hm62, Voldemort, Aries i 4 innych osób lubią to
#2930 OFFLINE
Napisano 13 grudzień 2021 - 17:06
A tu aktualny adventcalendar
https://boobsadventcalendar.com/
Dzień wczorajszy rzeczywiście był mokry, po serii dni zimnych/mroźnych. Ale 13 już ciepły i suchy, wręcz gorący .
- zenek, tibhar, Pawgas i 2 innych osób lubią to
#2931 OFFLINE
Napisano 13 grudzień 2021 - 20:55
- kmr1, xyzzvpc i cristovo lubią to
#2932 OFFLINE
Napisano 13 grudzień 2021 - 21:23
#2933 OFFLINE
Napisano 13 grudzień 2021 - 21:51
Obejrzenie wszystkiego na raz, aż do wigilii ...grozi anemią białkową
- Pawgas lubi to
#2934 OFFLINE
#2935 OFFLINE
Napisano 13 grudzień 2021 - 22:31
Jakże ja lubię czarno-białą fotografię
- Sławek Oppeln Bronikowski, gulf i Del Toro lubią to
#2936 OFFLINE
Napisano 13 grudzień 2021 - 23:56
Jakże ja lubię czarno-białą fotografię
Moze to miejsce dla Ciebie: https://ibwpa.org
Użytkownik Marcin Rafalski edytował ten post 13 grudzień 2021 - 23:58
- BOB lubi to
#2937 OFFLINE
#2938 OFFLINE
Napisano 15 grudzień 2021 - 06:58
Piękne rybki , sliczne
#2939 OFFLINE
Napisano 15 grudzień 2021 - 13:41
Piękne rybki , sliczne
e tam ,cycki sztuczne ,fuj i ten tatuaż .nie dla mnie
- Fatso i slawek_2348 lubią to
#2940 OFFLINE
Napisano 17 grudzień 2021 - 19:30
Ostatnie dwie koryfeny (mahi mahi) NIEWYMIAROWE!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych