Wniosek o wymianę-zakup jednakowych łodzi został złożony w Okręgu. Poza tym od 2018r rezerwacja będzie odbywać się przez internet a opłaty będą pobierane "z góry".
Drużno
#701 OFFLINE
#702 OFFLINE
Napisano 04 kwiecień 2018 - 19:51
Wniosek o wymianę-zakup jednakowych łodzi został złożony w Okręgu. Poza tym od 2018r rezerwacja będzie odbywać się przez internet a opłaty będą pobierane "z góry".
Piszesz serio? 1 kwietnia już minął
#703 OFFLINE
Napisano 05 kwiecień 2018 - 10:22
Jeśli to prawda to powiedziałbym klasykiem „ wąski jak ty mnie teraz zaimplementowałeś”
W końcu normalność a i chłopakom z bazy załączniki się pokończą
Tapatalkniete z iPhone 7
- godski i golenia lubią to
#704 OFFLINE
Napisano 05 kwiecień 2018 - 11:53
Super.
#705 OFFLINE
Napisano 05 kwiecień 2018 - 13:14
Super Marcin! Pierwszy kwietnia za nami więc ufam, że to stanie się faktem. Są minusy albo i plusy...szanowny koleżka ze stanicy dowie się wreszcie ile w sklepie kosztuje wódzia, którą pił za zdrowie swoich chlebodawców
- wobler129 lubi to
#706 OFFLINE
Napisano 05 kwiecień 2018 - 13:25
Swoją droga dziwne to nasze państwo nie ? Za 20 zł nic nie załatwisz a za flaszkę to i łódka na jutro się znajdzie
Tapatalkniete z iPhone 7
- wobler129 i Tomek88 lubią to
#707 OFFLINE
Napisano 05 kwiecień 2018 - 13:39
Super Marcin! Pierwszy kwietnia za nami więc ufam, że to stanie się faktem. Są minusy albo i plusy...szanowny koleżka ze stanicy dowie się wreszcie ile w sklepie kosztuje wódzia, którą pił za zdrowie swoich chlebodawców
Skąd wiesz? Dałeś kiedyś flaszkę koledze ze stanicy? Ja nigdy nie musiałem, nie widziałem też żeby ktoś to robił.
- godski lubi to
#708 OFFLINE
Napisano 05 kwiecień 2018 - 16:39
Skąd wiesz? Dałeś kiedyś flaszkę koledze ze stanicy? Ja nigdy nie musiałem, nie widziałem też żeby ktoś to robił.
Nie jedna osoba w tym wątku jeszcze potwierdzi. Zazdroszczę Ci, też o wielu rzeczach wolałbym nie wiedzieć, w końcu stres zabija.
- puszek7 lubi to
#709 OFFLINE
Napisano 05 kwiecień 2018 - 17:41
Tomek, a mi nie jedna osoba mówiła że w Wiśle w Płocku takie sumy porosły że po krowach tylko łańcuchy zostają na polach.Nie jedna osoba w tym wątku jeszcze potwierdzi. Zazdroszczę Ci, też o wielu rzeczach wolałbym nie wiedzieć, w końcu stres zabija.
Nie to, żebym bronił panów z przystani ale równolegle bardzo mocno nie pochwalam oskarżania kogoś o coś czego się nie doświadczyło ale słyszało, że ktoś zna kogoś, kto dostał na Drużnie łódkę za flaszkę.
- godski lubi to
#710 OFFLINE
Napisano 05 kwiecień 2018 - 18:46
ale jeszcze nigdzie nie widziałem żadnego nowego regulaminu na ten temat
#711 OFFLINE
Napisano 05 kwiecień 2018 - 19:15
- golenia lubi to
#712 OFFLINE
Napisano 05 kwiecień 2018 - 19:43
Jutro strzelę z ucha u źródła .
Właśnie bo nie chce mi się wierzyć żeby PZW Elbląg strzeliło sobie w kolano
Przeca to dla nich raj,bezgotówkowy
- Pumba lubi to
#713 OFFLINE
Napisano 07 kwiecień 2018 - 08:35
Więcej informacji będzie dostępnych na stronie okręgu pzw.elblag.pl.
Pozdrawiam
Nickris
- GregorS, Pumba, godski i 4 innych osób lubią to
#714 OFFLINE
Napisano 07 kwiecień 2018 - 11:49
#715 OFFLINE
Napisano 07 kwiecień 2018 - 20:52
Jeżeli chodzi natomiast o wymianę łódek to jak znam życie dojdą do wniosku, że nie ma na to pieniędzy. Tak czy inaczej będziemy drążyć temat. Mogliby chociaż wymienić aluminiowego Vikinga, te małe niebieskie (niestabilne) i łódź pod długą stopę silnika. Resztą od biedy (jakby je chociaż dobrze umyli) może zostać. ps, dobrze, że chociaż teren portu wyłożyli "polbrukiem"- nie będziemy tonąć w błocie.
- puszek7 i Sandi lubią to
#716 OFFLINE
Napisano 07 kwiecień 2018 - 21:06
W Szwecji każdy użytkownik po skończonym wędkowaniu ma obowiązek umyć i sklarować wypożyczaną łódź. A może by tak u nas?
- Tomek88 lubi to
#717 OFFLINE
Napisano 08 kwiecień 2018 - 10:02
Jeśli opłaty będą przez neta a i zapłacić będzie trzeba z góry to w końcu doczekaliśmy się normalności i z tego jestem mega zadowolony .
Tapatalkniete z iPhone 7
- urasenty i Boczek322 lubią to
#718 OFFLINE
Napisano 20 kwiecień 2018 - 18:58
z rejestracją ani widu ani słychu ,regulamin bez zmian na tą chwilę http://www.pzw.elbla...oro-drużno.html
#719 OFFLINE
Napisano 20 kwiecień 2018 - 20:22
#720 OFFLINE
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych