Co jest do ch***, rano 4 rezerwacje potwierdzone na zielono, teraz wchodzę i 1 jest anulowana...
Drużno
#1841 OFFLINE
Napisano 03 sierpień 2022 - 09:27
#1842 OFFLINE
Napisano 03 sierpień 2022 - 10:11
#1843 OFFLINE
Napisano 03 sierpień 2022 - 10:33
Anulowane... 7 terminów...
#1844 OFFLINE
Napisano 03 sierpień 2022 - 10:37
Użytkownik Bartek_C edytował ten post 03 sierpień 2022 - 11:00
#1845 OFFLINE
Napisano 03 sierpień 2022 - 10:43
System nie miał prawa tego wytrzymać
- jakub75 lubi to
#1846 OFFLINE
Napisano 03 sierpień 2022 - 10:58
pdf. Pozostale do tej pory potwierdzone, ale bez pdf. I w co tu wierzyc teraz? po rozmowie telefonicznej niby maja jutro znowu otworzyc mozliwosc rezerwacji, ale dadza niby osobny komunikat od ktorej godziny.
#1847 OFFLINE
Napisano 03 sierpień 2022 - 11:02
No o 18 bylo na pewno spore zainteresowanie, ale dlaczego wieczorem daja komunikat, ze juz wszystko jest zweryfikowane i mozna na nowo rezerwowac, a rano sie okazuje, ze to jednak byl zart i te rezerwacje wieczorno nocne anulowali mimo, ze na te wieczorne jako jedyny termin mam potwierdzenie w pliku
pdf. Pozostale do tej pory potwierdzone, ale bez pdf. I w co tu wierzyc teraz? po rozmowie telefonicznej niby maja jutro znowu otworzyc mozliwosc rezerwacji, ale dadza niby osobny komunikat od ktorej godziny.
tzw. fachowcy
- azhek i Sadek8 lubią to
#1848 OFFLINE
Napisano 03 sierpień 2022 - 11:53
tzw. fachowcy
Taaa, no niestety, co roku to samo, emocji dostarczają
#1849 OFFLINE
Napisano 03 sierpień 2022 - 13:33
Nie miejmy złudzeń, że okreg wynajmie do prowadzenia tego typu strony jakąs porządną firmę informatyczną, ktora zrobi program z górnej półki. Bo to kosztuje krocie. Każdy ma chyba swiadomość że wczoraj w ciagu dwóch minut kilka tyś ludzi chciało zarezerwować kilkanascie łódek, z czego pewnie największy szał był na okres po 15.11
System nie miał prawa tego wytrzymać
To niech zrobią listownie to może ogarna. Zaraz wyjdzie ze wszytkie rezerwacje cofną .
#1850 OFFLINE
Napisano 03 sierpień 2022 - 13:41
#1851 OFFLINE
Napisano 03 sierpień 2022 - 13:48
#1852 OFFLINE
Napisano 03 sierpień 2022 - 14:02
Tak, emocji przy rezerwacji wiecej niż później na wodzie.Taaa, no niestety, co roku to samo, emocji dostarczają
Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka
- Bartek_C lubi to
#1853 ONLINE
Napisano 03 sierpień 2022 - 14:12
Proponuję dyskusję o najlepszym sprzęcie, najskuteczniejszych metodach rezerwacji, oraz o najefektowniejszym sposobie prezentacji uzyskanych rezerwacji na Jb.pl.....
- mariusz79 lubi to
#1854 OFFLINE
Napisano 03 sierpień 2022 - 14:14
Tak naprawdę zgodnie z regulaminem rezerwacji jeżeli zapłaciłeś to jest to podstawa do wydania łódki. Gamonie przewidzieli tylko jedną sytuację w której mogą anulować rezerwację/ zwrócić pieniądze (zła pogoda). Nie ma mowy jakie kryteria są brane pod uwagę przy jednoczesnym opłaceniu przez dwóch rezerwujących i którą rezerwację należy anulować. A to że system jest z...any nie tłumaczy wynikłej sytuacji. Nawet kryterium czasowe nie ma tak naprawdę znaczenia, bo skoro rezerwacja była dostępna z jakiegoś powodu to jak można mówić, że ktoś był pierwszy a inny zrobił coś za późno.
Taka sytuacja.
- długi i Sadek8 lubią to
#1855 OFFLINE
Napisano 03 sierpień 2022 - 14:26
Ale ja tu czegoś nie rozumiem. Skoro wchodzę na dzień 26-11 i są dwie łódki do wybrania. Wybieram jedną i opłacam . To znaczy ,że była wolna. A dziś rano mam anulowane zamówienie. Przecież to śmierdzi jakimś wałem na odległość. Jeżeli łódki byłyby wszystkie zajęte to nie miałbym możliwości wybrania żadnej. To przecież logiczne. Ciekawe co na to Rzecznik Praw Konsumenta.
- długi i shavt lubią to
#1856 OFFLINE
Napisano 03 sierpień 2022 - 14:29
No pięknie. Okazuje się ,że potwierdzone zamówienie na zielono dziś rano teraz zostało mi anulowane. Ja tego tak nie zostawię.
- shavt lubi to
#1857 OFFLINE
Napisano 03 sierpień 2022 - 14:41
Każda sprawa rozpatrywana będzie indywidualnie. Ja już zwróciłem się z oficjalną prośbą o wyjaśnienie tej sytuacji. Trzeba pamiętać, iż rezerwacje mogą wykonywać również osoby nie zrzeszone w PZW więc jest to normalna usługa za którą zapłaciłeś. Jeżeli spełniłeś wszystkie wymogi regulaminu a oni bez podania przyczyny i niezgodnie z regulaminem anulują ci rezerwację to masz prawo żądać zadośćuczynienia a nawet wystąpić na drogę cywilno-prawną. Dla mnie w tym całym błaganie najgorszy jest brak komunikacji, tzn. nie wiadomo kiedy zawieszają rezerwacje, kiedy wznawiają ponownie... przecież nikt nie siedzi 24 h/ dobę na stronie i nie sprawdza czy nagle łódki są dostępne. Nie należę też to grona osób, które nagle wstają o 2:00 w nocy i ich 6-zmysł mówi im żeby sprawdzić czy może aby dostępne są łódki na j. Drużno, i jakimś cudownym trafem okazuje się że są. (oczywiście wcześniej były niedostępne)...
#1858 OFFLINE
Napisano 03 sierpień 2022 - 14:51
Też rano napisałem wiadomość z prośbą o wyjaśnienie sytuacji. I cisza. Nikt nic nie ma zamiaru wyjaśniać.
#1859 OFFLINE
Napisano 03 sierpień 2022 - 15:23
Dziwne to wszystko. Najgorsze, ze byl komunikat ze juz wszystko okej. Wybralem kolejne dwa terminy i jednak te dwa terminy ktore byly po tym komunikacie, ze juz ogarneli kto wplacił mi cofneli, bo niby nagle jednak to był dubel
#1860 OFFLINE
Napisano 03 sierpień 2022 - 15:44
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych