Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

Zdjęcie

Przynęty Salmo Kolekcje

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
804 odpowiedzi w tym temacie

#801 OFFLINE   LewatoR

LewatoR

Forumowicz

• BAN NA GIEŁDĘ
  • PipPip
  • 50 postów
  • LokalizacjaGdynia
  • Imię:Paweł

Napisano 11 kwiecień 2025 - 07:32

Mundurowy, on 11 Apr 2025 - 06:18, said:

wszystkie grupy wczoraj obleciałeś z  tymi woblerami i dostałeś nie jedną odpowiedz... raczej popularne i nie ma tu jakiegoś poszukiwanego woblera a kupiłes je w normalnych pieniądzach z tego co pisałeś...a lata produkcji , hmm to są  raczej współczesne wabiki

O leciałem wszystkie grupy i nie znalazłem żadnej konkretnej odpowiedzi. Dziękuję za wpis i pozdrawiam 

#802 OFFLINE   psd27

psd27

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1083 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 11 kwiecień 2025 - 09:15

LewatoR, on 11 Apr 2025 - 06:32, said:

Mundurowy, on 11 Apr 2025 - 06:18, said:

wszystkie grupy wczoraj obleciałeś z tymi woblerami i dostałeś nie jedną odpowiedz... raczej popularne i nie ma tu jakiegoś poszukiwanego woblera a kupiłes je w normalnych pieniądzach z tego co pisałeś...a lata produkcji , hmm to są raczej współczesne wabiki
O leciałem wszystkie grupy i nie znalazłem żadnej konkretnej odpowiedzi. Dziękuję za wpis i pozdrawiam

Może do Salmo napisz….

Ale zgadzam się z kolegą powyżej - to są współczesne woblery. Tak naprawdę to “poszukiwane” salmo to tylko te bez napisów na sterach i starsze. Reszta to czasy “nowożytne”, a jeszcze od moment u przejęcia firmy pojawiło się duo woblerow w “dziwnych” kolorach.

#803 OFFLINE   LewatoR

LewatoR

Forumowicz

• BAN NA GIEŁDĘ
  • PipPip
  • 50 postów
  • LokalizacjaGdynia

Napisano 11 kwiecień 2025 - 09:30

psd27, on 11 Apr 2025 - 08:15, said:

Może do Salmo napisz….

Ale zgadzam się z kolegą powyżej - to są współczesne woblery. Tak naprawdę to “poszukiwane” salmo to tylko te bez napisów na sterach i starsze. Reszta to czasy “nowożytne”, a jeszcze od moment u przejęcia firmy pojawiło się duo woblerow w “dziwnych” kolorach.

Bardzo dziękuję za rzeczową odpowiedź i pozdrawiam 

#804 ONLINE   MichałSt

MichałSt

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 33 postów
  • Lokalizacjaszczecin
  • Imię:Michał
  • Nazwisko:St

Napisano 11 kwiecień 2025 - 09:36

Witam. Mam pytanie. Do którego roku produkowane były Perche 12 F z grubym sterem bez napisów? Mam takiego delikwenta, złowił mi kilka ryb laaata temu i znalazłem go wczoraj podczas sprzątania pudeł, za[pomniałem o nim na śmierć. Z tego co znalazłem to ostanie pojawiały się w katalogach '99 i 2000, czy ktoś może mnie poprawić? Pozdrawiam

#805 OFFLINE   Lokityrem

Lokityrem

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 169 postów

Napisano 11 kwiecień 2025 - 22:52

MichałSt, on 11 Apr 2025 - 08:36, said:

Witam. Mam pytanie. Do którego roku produkowane były Perche 12 F z grubym sterem bez napisów? Mam takiego delikwenta, złowił mi kilka ryb laaata temu i znalazłem go wczoraj podczas sprzątania pudeł, za[pomniałem o nim na śmierć. Z tego co znalazłem to ostanie pojawiały się w katalogach '99 i 2000, czy ktoś może mnie poprawić? Pozdrawiam

Przesłuchaj/ obejrzyj sobie odcinek poświęcony Perchowi, na kanale Piotra Piskorskiego na Youtube i będziesz wiedział.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych