Dzi臋kuj臋 Wszystkim za tak pozytywne opinie. Nawet nie wiecie jak mnie to cieszy i nakr臋ca do dalszych poszukiwa艅 ciekawych obiekt贸w i historii z nimi zwi膮zanych
[Artyku艂] Weekend w Hertogenbosch
#21 OFFLINE
Napisano 04 kwiecie艅 2016 - 10:37
- Pawe艂 Bugajski lubi to
#22 OFFLINE
Napisano 04 kwiecie艅 2016 - 10:46
Bob,
pozwiedza艂e艣 to mo偶e teraz brykniemy na ryby do holandii?
jaki艣 szybki wypad na zasadzie 3 dni 艂owienia na pe艂nym gazie?
#23 OFFLINE
Napisano 04 kwiecie艅 2016 - 14:07
Teraz to chyba tam rybska maj臋 jaki艣 okres ochronny?
#24 OFFLINE
Napisano 04 kwiecie艅 2016 - 14:10
ano maja, do ostatniej soboty maja dozwolona jedynie muszka do 2.5cm ;-) ew. metody splawikowo-gruntowe z wylaczeniem np martwej rybki lub jej czesci (filet) zywiec zabroniony.
- BOB lubi to
#25 OFFLINE
Napisano 04 kwiecie艅 2016 - 17:55
Brawo Robercie !
Wielkie dzi臋ki za mo偶liwo艣膰 poogl膮dania tych wszystkich skarb贸w ... chocia偶 na zdj臋ciach ...
pozdrawiam !
- BOB lubi to
#26 OFFLINE
Napisano 05 kwiecie艅 2016 - 07:27
A偶 oczy bol膮 patrze膰, jakby to powiedzia艂 Wac艂aw Jarz膮bek Rewelacyjna rzecz taki straganik ze sprz臋tem z poprzednich wiek贸w. Czy ja bym stamt膮d wyszed艂 przed zamkni臋ciem lokalu, mam w膮tpliwo艣ci
- BOB lubi to
#27 OFFLINE
Napisano 05 kwiecie艅 2016 - 10:26
I my wychodzili艣my z ostatnimi wystawcami a na finiszu robili艣my ostatnie zakupy
(ja kupi艂em np. spakowany ju偶 system "Krokodyl" House of Hardy )
- joker lubi to
#28 OFFLINE
Napisano 05 kwiecie艅 2016 - 17:37
- BOB lubi to
#29 OFFLINE
Napisano 05 kwiecie艅 2016 - 18:02
Super wyjazd i super relacja! Z mojej karty p艂atniczej, to dym by szed艂 taki, 偶e na tej gie艂dzie by艂oby trzeba po omacku chodzi膰! Dzi臋kujemy @BOB1!
- BOB lubi to
#30 OFFLINE
Napisano 05 kwiecie艅 2016 - 18:12
Ojjj polubili by ci臋 Holendrzy ... bo bardzo lubi膮 lokale, w kt贸rych ma艂o co wida膰 z powodu dymu (藕r贸d艂em wcale nie jest karta p艂atnicza)
- Doku艣 lubi to
#31 OFFLINE
Napisano 05 kwiecie艅 2016 - 18:22
Ojjj polubili by ci臋 Holendrzy ... bo bardzo lubi膮 lokale, w kt贸rych ma艂o co wida膰 z powodu dymu (藕r贸d艂em wcale nie jest karta p艂atnicza)
...To mo偶e to nie dym, tylko mg艂a od tych 藕r贸de艂, czy kana艂贸w!....
#32 OFFLINE
Napisano 05 kwiecie艅 2016 - 18:33
nom, za to da si臋 zap艂aci膰 kart膮 ;-) w "tych lokalach" haha
- BOB lubi to
#33 OFFLINE
Napisano 05 kwiecie艅 2016 - 18:39
Nie zg艂臋biajmy tematu bo i tak nie napisz臋 "uzupe艂nienia" artyku艂u
#34 OFFLINE
Napisano 05 kwiecie艅 2016 - 18:51
@BOB super relacja Dzi臋kuj臋
- BOB lubi to
#35 OFFLINE
Napisano 05 kwiecie艅 2016 - 18:57
Nie zg艂臋biajmy tematu bo i tak nie napisz臋 "uzupe艂nienia" artyku艂u
Nie dr膮偶臋 dalej, kto zechce to sam sprawdzi "jak to jest"
- BOB lubi to
#36 OFFLINE
Napisano 15 sierpie艅 2016 - 10:52
Holandia - piekny kraj , pe艂en kana艂贸w ale i tez dostep do morza . W latach 90-tych mieszka艂em troche w Holandii i do dzi艣 za艂uje 偶e nie 艂owi艂em ryb na holenderskich wodach , szczeg贸lnie widz膮c zdj臋cia i tak fajny reporta偶 . Ale przynajmniej zosta艂y wspomnienia pieknego kraju i fajnych ludzi kt贸rych pozna艂em podczas pobytu w Nl. 艁膮ki kwiat贸w na wiosn臋 - jak wraca艂em z pracy a kwit艂y hiacynty wystarczy艂o otworzy膰 szyb臋 i nie potrzeba by艂o od艣wie偶acza , cudowny zapach . Bajkowy kraj , za艂uj臋 偶e nie zosta艂em na sta艂e .
Pozdrawiam autora reporta偶u .Dzi臋ki.
- BOB lubi to
U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 0
0 u偶ytkownik贸w, 0 go艣ci, 0 anonimowych