Skocz do zawartości

Spinningi FIUME ???

Gość White-fish

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widze ze ogladales pewien program wedkarski, ktory nadaje telewizja z Torunia:))

Z tego co tam opisuja to genialne wedki, ja jednak bym pomacal zanim kupisz:)

pozdro

Gość White-fish
Opublikowano
no to robi się ciekawie :wacko: ciekawe czego się jeszcze dowiem :unsure:
Opublikowano

Ja kupuje wedke firmy FIUME bez macania, jak to okreslil Kolega @Nyny, na podstawie wlasnie tego programu wedkarskiego Z wedka nad wode emitowanego przez TV-TRWAM.

Mam zaufanie do lowiacego tymi wedkami w tym programie, a mianowicie do Pana Andrzeja Lipinskiego, ktory jest wieloletnim czlonkiem spiningowej kadry narodowej.

Natomiast nie znam dorobku wedkarskiego Kolegi @Nyny.

Pozdro., Leslaw.

Opublikowano

Masz tez racje.

Prawda lezy, jak to sie mowi, gdzies posrodku.

Ja mimo wszystko biore ja.

Z tym wykonastwem jest oczywiscie roznie.

Tu mowa byla o Chinach, natomiast np. St,Croix'y robione sa w Meksyku a pisze na nich ze w USA i wszystko gra.

Gdyby byly robione w USA to nie kosztowalyby $100(np.tiumph'y).

Leslaw.

Opublikowano

@leslaw: Nie musisz wiedziec czym i na co lowie, jest to kompletnie bez znaczenia akurat w tej dyskusji, ja sugerowalem zdroworozsadkowe podejscie jakim jest pomacanie towaru przed zakupem. A Tobie gratuluje odwagi jesli wszystko kupujesz w ciemno bez ogladania.

Jeszcze jedna mam rade, zobacz sobie jakiej firmy wedki promowane byly w pierwszych odcinkach (podpowiem Colmic).

Nastepnie skojarz dwa fakty, ze prowadzacy byl najpierw dystrybutorem firmy Colmic, jednak od pewnego czasu zajal sie dystrybucja marki Fiume.

Zbieg okolicznosci? Nie sadze, kazdy orze jak moze, a to ze A.Lipinski akurat w programach lowil na wedki Fiume kompletnie nic nie znaczy, zobaczysz ludzi nad woda, na zawodach etc. wtedy mozna dywagowac(choc jak sie dobrze przyjzec nie zawsze w rekach Pana Andrzeja jest wedka Fiume, juz nie mowiac o mlynkach)...

Oczywiscie nie mam zamiaru deprecjonowac wedek tej firmy, wot jak juz pisalem wypada sprawdzic towar przed zakupem:)

pozdrawiam

Gość White-fish
Opublikowano

@Nyny masz racje z tym macaniem przed zakupem. Na święta mikołaj podrzucił mi wędzisko Cormoran'a niestety z krzywo osadzoną przelotką! Przelotka odbiega gdzieś o 20 lub 30 stopni od reszty... teraz muszę reklamować :wacko:

Moja początkowa chęć zakupu wędziska tej firmy gaśnie...

• 1 miesiąc temu...
  • 7 miesięcy temu...
  • 4 miesiące temu...